Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1708331 razy)

bandit112

• Gość

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Ha ha! Nareszcie! :D Mie dopiero Rysio Dawkins i jego "Samolubny gen" dały odpust i trochę odpocznienia w myśleniu, na którym drzewie się targnąć na linę ;)...

Poważniej (jeśli można) - jest koniec dnia, już nic się nie może wydarzyć, ale nieeeee! Z nerw zasnąłem dopiero przed 4 rano, nie ma litości na świecie!!!

Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie powinieneś tyle gadać przez telefon ;) to ewidentnie Ci nie służy .

Offline Przychlast

• Pr0

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie, że znowu od jakiegoś czasu mam GAS na siódemkę, jest kilka fajnych na forum, ale oczywiście kasy ni chuya. A jeszcze paczka jest do kupienia.

NO I KURWA NIKT NIE CHCE BOSS'A.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie powinieneś tyle gadać przez telefon ;) to ewidentnie Ci nie służy .

Żebym ja jeszcze chciał...
Paczki z głów!

bandit112

• Gość
A po co Ci konta na forach gejowskich?

Spoiler

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurw na dziś: Luśka.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Sylkis kurwa, napinasz się jak bachor o rzeczy napisane na FORUM INTERNETOWYM :D Dorośnij / get a fuckin' life.

Moja siostra ma chyba wszystkie dys- jakie da się mieć i wiem jak dużo musi zapierdalać żeby z tym walczyć. Efekt jest taki że jest na 2 roku pedagogiki i nigdy nie miała (czy na studiach czy wcześniej) średniej niższej niż 4,cośtam (nie wiem, aż tak mnie to nie obchodzi :D)

Chodziło mi o to że jeśli ktoś ma z czymś problem to nie wypada go w tym kontekście obrażać, nawet w żartach. A tak ogólnie to jebie mnie to czy ktoś robi błędy ortograficzne czy nie :D

I jeszcze jedno - daruj sobie textwalle bo i tak tego nie przeczytam.
Na tą jedną sprawę napinam się automatycznie zawsze i wszędzie, odruch bezwarunkowy ;)
A co do obrażania (się) ludzi... już kiedyś o tym pisałem ;)
Więc nie pierdol :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
... już kiedyś o tym pisałem ;)

W którym rozdziale?
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
... już kiedyś o tym pisałem ;)

W którym rozdziale?
Streszczę: miej wyjebane ;)
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 02 Kwi, 2012, 21:20:50 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Baby to chuje

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Baby to chuje
( Obraz usunięty.)
Spoiler

?

edit: poprawiłem link, zapomniałem, że funnyjunk jest głupie.
« Ostatnia zmiana: 02 Kwi, 2012, 22:40:57 wysłana przez mondomg »

Offline sylkis

• Pr0
Lubię, bo wiem, co tam wrzuciłeś, ale hotlinki nie dziauajom ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Cos Mondo link nie dziala. A generalnie baba nie wie czego chce, ale one juz tak maja. Grubsza akcja i nie chce mi sie gadac. Ukrainskie wudzitsu z lokatorka troche pomoglo :D

Posty połączone: 02 Kwi, 2012, 22:41:39
Dzieki Mondo za poprawe humoru :D . A generalnie baba nie wie czego chce, ale one juz tak maja. Grubsza akcja i nie chce mi sie gadac. Ukrainskie wudzitsu z lokatorka troche pomoglo :D
Cos Mondo link nie dziala. A generalnie baba nie wie czego chce, ale one juz tak maja. Grubsza akcja i nie chce mi sie gadac. Ukrainskie wudzitsu z lokatorka troche pomoglo :D

Offline SaschaK

• Użytkownik
    • Portfolio
Matoły które zamiast wziąść się do roboty/za siebie/ogarnąć się nic nie robią i dziwią się, że coraz więcej osób im jedzie.

bandit112

• Gość
a ja sie dowiedzialem, ze moja byla, przez ktora mialem spierdolony stan psychiczny przez rok miala co chwila innego chlopaka bo "boi sie byc sama...". a co kurwa? jakby byla sama to ktos by ja zjadl? jesli miala w ustach tyle samo kutasow co chlopakow to niech zakrywa usta jak kolo mnie przechodzi. btw, jw: "baby to chuje", trza byc rock n rollowcem, pieprzyc napalone fanki na trasach i zgraniac kase na alkohol :D inaczej swoich stosunkow z kobietami nie widzie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Bandit, przeżywasz to rozstanie jak mrówka okres. Wiadomo, nic przyjemnego, ale jak będziesz to rozpamiętywać w nieskończoność, to po prostu któregoś razu odpierdolisz coś niepoważnego i będzie dopiero BENC!
Weź ogarniętych znajomych, wyjdź z nimi czasami na piwko, trawkę albo inne fajne używki, do kina, do makdonalda, przeleć którąś fajną koleżankę nie raz i nie dwa, a gwarantuję Ci, że się poprawi :tak:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Dość długo przechodzisz przez etap "ona to by pewnie całemu pułkowi dała! Na raz~!" ;)
Jeśli już wymazałeś se ją z głowy, to nie wbijaj jej z powrotem :D
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Nie wbijam, właśnie mi przeszło. A na piwka z kumplami muszę przestać właśnie chodzić. :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 W sumie to nie mam prawa jazdy i powinno mi to wisieć kalafiorem, ale wkurwia mnie taka bezmyślność i olewactwo:

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Z doświadczeń w rodzinie wiem, że jakby doszło do tragedii, to pół godziny później np. stałby tam policjant i kierował ruchem całą dobę. Tak to jest w polsce, pierw sprawa potraktowana na odwal się, a później robienie z ludzi idiotów, że wszystko było ok.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Fungus

• Użytkownik
Co mnie wkurwia? Wiele rzeczy - krętactwo, brak własnego zdania i wykorzystywanie innych. Jednak ostatnio najbardziej wkurwia mnie to, że Polacy (nie obrażając nikogo z forum, gdyż sam jestem polakiem) mają w dupie własne sprawy.
Polecam filmik:
http://www.cda.pl/video/34256b3/Polak-potrafi-zwlaszcza-gdy-jest-wkurwiony