Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699834 razy)

Offline sylkis

• Pr0
To na ile te ich algorytmy są skuteczne, to inna kwestia :D ale dobra, bo już mi tylko trolololo do głowy przychodzi w odpowiedzi na dalszą część twojego posta, lol :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Turgon

• Gaduła
To muszą poprawić algorytmy, bo jak widzę jakie filmiki mi proponują jako "Wybrane dla ciebie" (czego oczywiście nie można wyłączyć. Oż kurwa - można wyłączyć wyświetlanie subskrypcji czy wrzucenia lub dodania do ulubionych przez znajomych filmiku, ale tego gówna "Wybrane d.c." wyłaczyć nie można.), na podstawie tego co wyszpiegowali z moich preferencji, to mam nieustający facepalm naprzemiennie z WTF... Dobra, koniec tematu, bo ty też mnie zaczynasz wkurwiać gadając jakbyś był ich rzecznikiem.
Witamy serdecznie nowego trolla!
Ssiecie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wziąłem sobie wolny weekend by przystopować ze wszystkimi etatami, studiami. Chciałem wypocząć, legalnie się poopierdalać, poświęcić ten czas kobiecie. Ni chuja, jest piątek wieczór, a ja mam pierwsze objawy grypy...
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Witamy serdecznie nowego trolla!

I kto to mówi...
Napisałem co mnie wkurwia, zdaje się, że ten temat jest o tym.

ps. Ze dwa lata temu dostałem na Triodzie zjebkę od moda za tekst jak w cytacie. Do ciebie to wtedy napisałem? Jak tak, to pamiętliwy jesteś...
« Ostatnia zmiana: 02 Gru, 2011, 22:55:52 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wziąłem sobie wolny weekend by przystopować ze wszystkimi etatami, studiami. Chciałem wypocząć, legalnie się poopierdalać, poświęcić ten czas kobiecie. Ni chuja, jest piątek wieczór, a ja mam pierwsze objawy grypy...

Dwie aspiryny, z sześć witamin C, jebutna herbata i przy odrobinie szczęścia zgnieciesz sukę w zarodku.

Wkurwia mnie, że absolutnie wszystko się sypie i jestem, mówiąc młodzieżowo w dupie, dług, niezapłacony mandat, Zorrasty stwierdził, że szum (który z Cuba się wydobywał od kiedy go mam) nie jest normalny, ZERO kurwa kasy, to, że nawet jak sprzedam w końcu Luśkę, to wcale nie będę na plusie. No kurwa :/ I jeszcze od każdego ogrywającego słyszę "zajebiste wiosło, ale to nie to, czego szukam". Telecastera z jesionu mi się kurwa zachciało -_____-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline selfslave

• Gaduła
A mnie wkurwiają klienci, którzy dostają naprawdę zajebiste logo, ale chcą gówniane i bez sensu, więc takie trzeba im zrobić. Człowiek się stara, nawiązuje do nazwy i profilu firmy, a wychodzi na to, że trzeba było dać im syf machnięty w 10 minut na kolanie, bo takie coś im się podoba. Teoretycznie nie problem, można robić od razu byle co i się nie męczyć, jak nie ma dla kogo. Tylko później nie ma czego w portfolio umieścić, że o ambicjach nawet nie wspomnę.
Taka mała frustracja ;]

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
'kochana babcia' przyjechała w odwiedziny! :S
jest dopiero (aż) jeden dzień i już mam jej dosyć, a ma zostać cały tydzień :C
nie ma co, spierdalam z domu, będę spał na salce, nara...
i always go full retard

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Współlokatorzy. Mam ich kurwa dość.

Offline Frantic

• Pr0
A mnie ludzie na roku, na początku uważałem, że wszyscy są w porządku ale teraz może ze 2 osoby jeszcze mnie nie zdenerwowały. Do tego koleś który na początku wydawał się być totalnym złamasem okazał się dobrym kumplem nie tylko na uczelni ale i poza nią. Do tego wkurwia mnie, że w przeciągu tygodnia wplątałem się w 2 bójki z czego z jednej mogą wyniknąć problemy, do tego na uczelni idzie mi jak po gruzie, nie mogę się na niczym skupić i wszystko mnie przygnębia. Niech się ta jesień skończy...

Pytanie do Bravo: dobry sposób na jesienną chandrę? Nie licząc picia codziennie.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Seks i trawka.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
I co , dwa razy ciął i jeszcze za krótkie ? :D

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Ze nic normalnie sprzedać się nie da.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Artur, seks i trawka.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Ale to przecież Sevenstring? :D

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
A może byśmy sobie zrobili SS Party? Jakiś dżem seszyn czy cuś... Inspiracji mi trza :)
O tak :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wszystkie metalowe wokalistki muszą występować w czymś takim na rękach? Bo pierwsze dwie które mi przychodzą oprócz tej na myśl, czyli Wielebna i Gossow (z AE) też w jakichś rękawiczkach/bandażach, ale zawsze czymś na dłoń i przedramię występują.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Zasada zachowania powierzchni ubrania - pokaż cycki, zasłoń ręce ;)

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to, że znów się najebałem. Dziś po prostu chciałem pojechać spokojnie do domu, ale kumpel "choć, skoczymy na piwko". Wypiliśmy dwa, potem pomyślałem chuj tam, wypije się jeszcze ze 4... Moi starsi mają ze mną przejebane. Trzeba znaleźć pracę i mieszkanie, bo aż mi głupio że od 17 roku życia jest ciągle to samo :(

@e:
Spoiler

Offline wuj Bat

• Pr0
Ech, narobiliście smaka.

W temacie: battery drain w SGSie. O północy miałem 50%, rano 2%! 
Pokasowałem jakieś niepotrzebne gówna, zmieniłem odświeżanie pogody - zobaczymy...
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Też bym kebaba opierdolił...

W temacie: ogólny zapierdol. Oczywiście końcówka semestru to wszystkim zachciewa się wystawiania ocen=sprawdziany, żeby było z czego. Jeszcze zjebałem początek roku z matmy więc teraz mam poprawe na poprawie, przekładaną nowym sprawdzianem. Mogłyby być już święta.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Bat, battery drain można wywołać w każdym telefonie z Androidem źle napisaną aplikacją; wystarczy tylko że nie zwolnia ona sensoru po zakończeniu... Swojego czasu Samsung miał właśnie taki bug w aplikacji galerii.

Offline wuj Bat

• Pr0
Thank you, sir - mam Advanced Task Killera, ale może nie wszystko wybija. Zobaczę, czy dziś będzie lepiej.
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Zabija, ale one co chwilę same ożywają randomowo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mam ustawione auto killowanie - teraz co 1h, ale chyba dam co 30min.
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ja bym wyłaczył killowanie, bo to może właśnie być też źródłem problemów. Android to nie Windows, życie aplikacji wygląda tam całkowicie inaczej.