Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699828 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Facet mamy przy okazji remontowania cos zagrzebał z instalacji i poszło spięcie i router poszedł się jebać, czyli neta u mienia niet. Oby się okazało, że to tylko zasilacz poszedł, a nie cały router... trzeba kupić jakiś 12V 1.2A i zobaczyć.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Sylkis, nie marudź, jak przy remoncie 5 lat temu facet zagrzebał w instalacji tak do dzisiaj u mnie neta niet ;) I niestety kablowego chyba nigdy niet, bo pierdolonych panów z tepsy/administracji przerasta podciągnięcie nowego do domu. Kurwa ich mać. Wkurwia mnie to.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
A mnie wkurwia że MUSIMY ratować UE i strefe ojro bo jak nie to olaboga płacz i zgrzytanie zębami będzie.
ore ore na traktore

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Sylkis, nie marudź, jak przy remoncie 5 lat temu facet zagrzebał w instalacji tak do dzisiaj u mnie neta niet ;) I niestety kablowego chyba nigdy niet, bo pierdolonych panów z tepsy/administracji przerasta podciągnięcie nowego do domu. Kurwa ich mać. Wkurwia mnie to.
Mam to samo, od momentu założenia telefonu - czyli już nie wiem ile...
Ale "jakieś" postępy ludzie z TP robią, bo akurat dzisiaj dzwonili że w końcu wymyślili rozwiązanie! Mianowicie: internet radiowy, do 2MB (czyli tylko w porywach 2 przy dobrym zasięgu i wietrze:D) a do tego miesięczny limit ileś tam GB za 45zł miesięcznie. Podziękowałem, bo mam od paru lat radiówkę lokalną - na stałe 2MB, zero limitów, tylko 5zł drożej... Po tylu latach takie gówno przygotowali jako rekompensatę, dziękuję kurwa bardzo.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
A mnie wkurwia że MUSIMY ratować UE i strefe ojro bo jak nie to olaboga płacz i zgrzytanie zębami będzie.

I pewnie uratujemy, a potem nas jak zwykle wydymają...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Na szczęście to tylko zasilacz, sprawdziliśmy podpinając się pod linię 12V w zasilaczu od kompa. Czyli jutro trzeba będzie kupić jakiś uniwersalny (byle końcówka pasowała) 12V 1.25A zasilacz i będzie net :) ciekawe tylko czy ustawień routera chuj nie strzelił... I czy mam gdzieś zapisany backup.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Zbir

• Gaduła
Polska i ejropa mnie wkurwia.

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Mnie wkurwia, że ludzie jedzenie nie szanują. Stoję sobie na przystanku, na autobus czekam, patrzę, z kosza wystaje prawie cały bochen chleba. Zapakowany w papierową torbę, więc nawet jak komuś upadł, to nie widzę wytłumaczenia dla takiego stanu rzeczy. Zresztą, ciągle się natykam na jakieś mocno niedojedzone żarcie położone gdzieś koło/na śmietnikach/ławkach/parapetach (aż chyba przestanę kupować i zacznę zbierać :D). Noż kurwa. Nie cierpię takiego bezsensownego marnotrawstwa. Tym bardziej, że ciągle wkoło słyszę "jakie to jedzenie jest drogie".
It's always nice to have a penis.

Offline Zbir

• Gaduła
Mnie wkurwili na guitarcenter.pl - kurwa chwalą się piszą że jak przy produkcie pisze "GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY" i sie zapoda linkiem do tego samego tańszego produktu z PL to zrobią taką samą lub lepszą ofertę.

I co sie okazuje? Że NI CHUJA NIE DA TANIEJ chociaż gdzie indziej jest.

Zacząłem u nich kupować, bo lubie mieć taki "jeden sklep z kąd wszystko biore", ale teraz to w dupie to mam, bo wcale tacy fajni nie są jak nie radzą sobie sami z marketingiem który wdrażają w życie fuck. Wszystko na sztuke "napiszmy tak i niech sie buja".

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Kumpel wpadł w poniedziałek. Czyli cała noc chlania, śpiewania i ogólnie. We wtorek również. Dopiero wstałem, współlokatorzy wydają się mocno wkurwieni, mam moralniaka, no.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Zbir:
Nie pamiętam już dokładnych kwot ale akcja z thommana parę lat temu.
RG7321 - 1700zł, na gc.pl za 1550, ale nie mają na stanie.
Więc kilk w negocjuj cenę z thommanem i im piszę, że tamci mają taniej. Na drugi dzień odpowiedź:
"przykro nam, ale taniej niż 1900zł to już nie da rady".
I dlatego lepiej mnie nie wyrzucać do targowania się :P
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

bandit112

• Gość
Takie "targowanie" się przez neta to zwykły chuj ;) Najlepiej zawsze sprawdzać wszystkie sklepy na googlach po produkcie gdzie taniej, albo gdzie jakieś raty 0% jak się chce brać na raty, bo niby piszę "najtaniej" a tu zwykły chwyt.

Offline Zbir

• Gaduła
No niby tak, tylko mnie wkuwili tym że niby na 100% można opalać się w blasku ich zajebistości i zawsze się u nich kupi taniej. A to jedna wielka kpina jak 99% rzeczy w tym kraju  ;D - sie człowiek wkurwić może czasem  :D

Offline sylkis

• Pr0
@rogaty a może np ktoś w domu nie zdążył zjeść zanim spleśniał i dlatego wywalił po drodze jadąc gdzieś?:P

Posty połączone: 08 Gru, 2011, 20:10:03
Kurwa, mam nowy zasilacz do routera i niby działa, ale ma co chwilę jakieś fazy :/ I tym samym minute mam internet, a po chwili znowu nie mam. Kurwa :/
« Ostatnia zmiana: 08 Gru, 2011, 20:10:03 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwiam sam siebie. Chryste.

Posty połączone: 09 Gru, 2011, 23:47:35
Sprzedałem BFG.
« Ostatnia zmiana: 09 Gru, 2011, 23:48:19 wysłana przez Rachet »

bandit112

• Gość
KURWA

nawet nie chce mi się o tym pisać bo jak o tym myślę to mnie krew zalewa, powiem jedno, TO KURWA BYŁA

Offline Rumak

• Pr0
Skoro była to miej wyjebane. Mojej najchętniej nasrałbym do ryja za to co mi zrobiła, no ale po co się spinać, man? ;)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Zepnij poślady i zrób wszystko, zeby żałowała ze Cię zostawiła, żebyś to poczuł. Nie ma lepszej zemsty. No i ta satysfakcja jak za jakiś czas dziewczyna Cię spotka i patrzy na Ciebie z utęsknieniem ;D

True story :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

bandit112

• Gość
Nie no już sie najebałem i jest spoko

Posty połączone: 11 Gru, 2011, 00:58:47
Nie no już sie najebałem i jest spoko

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zepnij poślady i zrób wszystko, zeby żałowała ze Cię zostawiła, żebyś to poczuł. Nie ma lepszej zemsty. No i ta satysfakcja jak za jakiś czas dziewczyna Cię spotka i patrzy na Ciebie z utęsknieniem ;D

True story :D

O, dzisiaj miałem taką słabą namiastkę tego, tylko vice versa. Znaczy ja patrzłem z lekkim utęsknieniem. Wkurwia mnie to.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Zepnij poślady i zrób wszystko, zeby żałowała ze Cię zostawiła, żebyś to poczuł.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Tak dla odmiany wkurwia mnie matka. Kurwa, jak można mieć tak napierdolone we łbie. Nie rozumiem!

Offline Frantic

• Pr0
Tak dla odmiany wkurwia mnie matka. Kurwa, jak można mieć tak napierdolone we łbie. Nie rozumiem!

Niby dorosły facet a zachowuje się jak gimnazjalista któremu mama dała karę na komputer...

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Oceniasz, przepraszam po czym?

Zrób mi przysługę, i pieprz się z łaski swojej, niech mnie nawet za ten komentarz znowu zbanują.

Offline Frantic

• Pr0
Oceniasz, przepraszam po czym?

Zrób mi przysługę, i pieprz się z łaski swojej, niech mnie nawet za ten komentarz znowu zbanują.
Publiczne obrażanie własnej matki nie jest zbytnio dojrzałe nie uważasz? I z łaski swojej ogranicz agresje słowną bo przyjadę do tej Warszawy i dam ci klapsa którego jak widać twoja bogu ducha winna mama za młodu ci szczędziła.