Yo, jako, że czytuję forum w przypływie nudy, gdzięs pomiędzy wątkami zauważyłem, że Skervesenom zaginęło wiosełko w Anglii.
Zważając na moje znajomości w DPD szybko uruchomiłem machinę i mój ulubiony kurier Patrycjusz przyniósł paczuszkę wpół otwartą, ale całą

Od razu powiadomiłem Jarka o znalezisku i wrzuciłem foty na fejsika:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1360748930634834.1073741942.153318818044524&type=3Chciałem zostawić ją sobie w prezencie, no ale nie do końca w mój gust trafiła

Robota lutnicza pierwsza klasa, jedyny 'mankament' szukany już na siłę to że któremuś koledze już nie wystarczyło cierpliwości, albo Jarek zajeżdżał Go już 14tą godzinę pracy i pojechał trochę pilnikiem od progów po podstrunnicy, nic co zostałoby powstrzymane przez QC np. Gibsona

Poza tym mechanicznie petarda. Gitarka pięknie gra z deski, ładnie rezonuje - fizyka całości na bardzo wysokim poziomie, pewnie też zasługa cienkiego korpusu.
Jak to ujęła moja żona: "ładna, cienka jak ajfon" ! Trudno o lepszy komplement, bo małżonka ma na Gibole za 40k i Sule za 30, mówi, że brzydkie, także ten. No i postawienie Jarka na równi ze Stivem Dżopsem- to zobowiązuje.
Mocne pikały Łorpik i Dżuger przesterowują, ale nie kompresują tak totalnie, także wiosło pięknie bdb, nie mój klimat, ale obiektywnie bardzo ładne pasmo i przyjemny środek.
Estetycznie totalnie nie moja bajka, no ale darowanemu koniowi...

Jeszcze raz bardzo dziękuję ekipie Skervesę za ten niespodziewany po gwiazdkowy prezent

---------
A teraz serio, żeby ktoś tego powyżej nie łyknął jak młody okoń. Skervom DPD zgubiło w UK, jakiś cieć w Hubie w Birmigham znalazł i odesłał na pierwszy lepszy adres, który znalazł w necie skojarzony ze Skerve- czyli do mnie

Wynika to z tego, że mieliśmy z Jarkiem bardzo owocną, wieloletnią współpracę dealerską i gdzieś w odmętach gogla ta informacja wisi. Okleili leciutko taśmą, wysłali na mój adres przetłumaczony na ENG i Patrycjusz przyniósł, choć przez chwilę miał zagwozdkę gdzie to, no ale jako, że zawsze nosi gitary do mnie to wiedział i doręczył z beką - "na pewno zagraniczna"
Także prawego właściciela zapraszam na 'Royal Hills 21' po odbiór.