Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319987 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
Swoją drogą ciekawe opinie ma Pani Dudek.
http://www.znanylekarz.pl/dominika-dudek/psychiatra/krakow/1/negatywne#doctor-opinion-stats
Tym akurat bym się nie sugerował, bo to niestety standard w psychiatrii i w wielu innych specjalizacjach również. Chociaż ta jedna opinia o rozdawaniu leków "z kartonu" bez wypisywania recepty wskazuje na naprawdę mocne przegięcia w gabinecie. Ale i tak wiadomo, że Ziobro to wątły chujek i nie byłoby dziwne gdyby robił prywatną wojnę.

Mówcie sobie co chcecie, ale to mi sie podoba, przynajmniej rozmawiają konkretnie bez pierdolenia banialuk.
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/neumann-z-mownicy-rzuca-wyzwanie-panowie-i-panie-zaklad-przyjety,1494698.html?playlist
Też mi się podoba. Oby Szałamacha się nie mylił. Doświadczeniem raczej przerasta Neumanna.

Offline Algiz

• Gaduła
A tu nowe informacje o efekcie cieplarnianym, zdaje się że stosunki Polsko-Rosyjskie prędzej ulegną ociepleniu niż klimat.  Z drugiej strony te dziady pogody na jutro nie potrafią przewidzieć i wychodzi na to ,że jak będzie cieplej to wina człowieka i gazów cieplarnianych, ale jakby było zimniej to wina zmniejszonej aktywności słońca ;)
http://pogoda.wp.pl/gid,18069116,kat,1035571,title,Nadchodzi-kolejna-epoka-lodowa,galeria.html
« Ostatnia zmiana: 30 Gru, 2015, 10:28:56 wysłana przez Algiz »

Offline Algiz

• Gaduła
Nic teoretycznie , to tylko nawiązanie do wcześniejszej rozmowy o klimacie i jego zmianach.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

W końcu media takie, jakie powinny być, co nie? @wrobelsparrow

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 No dobra, ale wró będzie teraz w TV więcej czy mniej? Bo za peło raz go widziałem w TV
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline selfslave

• Gaduła
( Obraz usunięty.)

Ale przecież widać, że to żart. Raczej nie możliwe żeby ktokolwiek napisał coś takiego w poważnym tonie. Chociaż jak sobie przypomnę "Jezus Królem Polski" to kto wie ;)
Ale mimo wszystko wygląda jak żart wymierzony w grupę panikujących lemingów-konformistów.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
No dobra, ale wró będzie teraz w TV więcej czy mniej? Bo za peło raz go widziałem w TV

Nie wim, ale z jego poczuciem humoru mi się skojarzyło

( Obraz usunięty.)

Ale przecież widać, że to żart. Raczej nie możliwe żeby ktokolwiek napisał coś takiego w poważnym tonie. Chociaż jak sobie przypomnę "Jezus Królem Polski" to kto wie ;)
Ale mimo wszystko wygląda jak żart wymierzony w grupę panikujących lemingów-konformistów.

Wiesz, żarty żartami - jak już pisałem - gdyby to napisał wró na forum gitarowym, to jeszcze jest śmieszne i spoko, ale kiedy pisze to Pawłowicz z jej tyradami o "lewackim wziąć i prawilnym wziąść" i całym profilem medialnym reprezentującym radiomaryjny beton, to jest to co najmniej niezłe faux pas, które w moim prywatnym rankingu plasuję nawet powyżej "szczawiu i mirabelek" Niesiołowskiego

EDIT: A zresztą, reprezentantka partii wygrywającej w wyborach, śmiejąca się z "lemingów konformistów" to jest jakiś myślowy fikołek, którego chyba nie przeskoczę
« Ostatnia zmiana: 30 Gru, 2015, 15:23:36 wysłana przez gizmi7 »

Offline selfslave

• Gaduła
Wiesz, żarty żartami - jak już pisałem - gdyby to napisał wró na forum gitarowym, to jeszcze jest śmieszne i spoko, ale kiedy pisze to Pawłowicz z jej tyradami o "lewackim wziąć i prawilnym wziąść" i całym profilem medialnym reprezentującym radiomaryjny beton, to jest to co najmniej niezłe faux pas, które w moim prywatnym rankingu plasuję nawet powyżej "szczawiu i mirabelek" Niesiołowskiego

EDIT: A zresztą, reprezentantka partii wygrywającej w wyborach, śmiejąca się z "lemingów konformistów" to jest jakiś myślowy fikołek, którego chyba nie przeskoczę
To czy posłance wypada tak żartować to inna sprawa. Bo nie wypada ;) Chodziło mi tylko o to, że nie można brać tej wypowiedzi na poważnie.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Żadnej wypowiedzi polityka nie powinieneś brać na poważnie ... ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Różnica między mną a Pawłowicz jest taka, że ja bym ich na serio wysłał na jakieś rekolekcje do Tadeusza :P

Offline selfslave

• Gaduła
Różnica między mną a Pawłowicz jest taka, że ja bym ich na serio wysłał na jakieś rekolekcje do Tadeusza :P
Ale żeby ich czegoś nauczył, czy po prostu za karę? ;)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Nie - tam by po prostu przeszli edukację, której najwyraźniej zabrakło w którymś etapie. Czyli najpierw w "Pustyni i w Puszczy", potem "Krzyżacy" żeby nie dostali szoku, no i płynnie do literatury trudniejszej, typu "Lalka", "Chłopi" etc. Ja wierzę w ludzi i uważam, że te jebane tumany są do uratowania ;)

Offline selfslave

• Gaduła
Książki mogą przeczytać, ale myślenia nie nauczysz :|

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Można ich właśnie nauczyć "na maupe". Jak dajesz wzorce bolszewickie - to tak będą myśleć.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Posłanka Pawłowicz by mogła trochę książek więcej poczytać - regularnie takie ortograficzne/interpunkcyjne babole wstawia (a nie ma dysleksji) - szczególnie w komentarzach do swoich postów, że oczy bolą od patrzenia. No i sławetny tekst broniący "wziąść" jako to, że "wziąć to lewacki sposób pisania" - to już nawet nie jest S.P.I., a realne spranie mózgu.

Spoiler

Offline wrobelsparrow

• Pr0
No przyznaję - jest to przypadek trudny :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline wrobelsparrow

• Pr0
To jest skandal, że żeby dowiedzieć się o kluczowych decyzjach, które mogą zmienić Polskę na lepsze przez kilkadziesiąt następnych lat dowiadujemy się z Chińskiej telewizji. Rozjebać publiczną tv na kawałki bez litości!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Nie wiem, ale pan prezydent wypadł tutaj całkiem przyzwoicie(nie wskakiwał na krzesła i nie wyzywał nikogo od czikulinek), ale ja tylko jestem katolickim zaściankiem z przenno-buraczanego okręgu lubelskiego  ::)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ciężko mi to przychodzi, ale muszę przyznać ze dobrze wypadł. A najbardziej zaskoczył mnie swobodą wypowiedzi zyczen, bo w tych niby najprostszych słowach, czesto padają gafy i takie popiardułki. Cholera dobrze to wyszło. Przyznam sie ze i Chinka mnie zaskoczyła konkretnymi pytaniami a nie o bzdety.

Offline Pronounce

• Pr0
W okresie świątecznym byłem w tzw. "gości" więc miałem okazję (nie posiadam telewizora) oglądać programy informacyjne (TVP1, TVP2, Polsat, TVN).

Miło się słuchało wiadomości, że coś się dzieje :)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ciężko mi to przychodzi, ale muszę przyznać ze dobrze wypadł. A najbardziej zaskoczył mnie swobodą wypowiedzi zyczen, bo w tych niby najprostszych słowach, czesto padają gafy i takie popiardułki. Cholera dobrze to wyszło. Przyznam sie ze i Chinka mnie zaskoczyła konkretnymi pytaniami a nie o bzdety.

Mnie tam nie dziwi, że komuchy się dogadały ze sobą.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!