Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323850 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Nie piszę tego dla wywyższania się, tylko dlatego żeby coś ludziom uświadomić.
Jak wyjść na frajera w jednym zdaniu. Resztę litościwie przemilczę, bo Wolfhorsky mimo szczerych chęci nie jest w stanie mnie obrazić :D

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Zazdrościsz mu, że jest na karaibach i musiałeś mu zepsuć wyjazd. Typowy zawistny polaczek, jeszcze pewnie katol.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline wrobelsparrow

• Pr0
No kurwa, ja wszystko zniosę, ale z tym katolem to sobie uważaj!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
To zabrzmiało jak groźba, że nadstawisz drugi policzek.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
No kurwa, ja wszystko zniosę, ale z tym katolem to sobie uważaj!

I widzisz Wró co brak uczestnictwa w SS GayParty i zbyt mała ilość alko robi z ludkami! :( Muszą wyjeżdżać z kraju żeby być cebulami
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Cóż ja mogę powiedzieć... Ludzie czasami gubią ostrość perspektywy, miałem podobnie kiedy mi się wydawało, że lepiej w życiu być nie może ;)

A tak na marginesie, cały czas mam bekę z tych inwektyw. Katol, prawicowiec, polaczek i tam jeszcze te inne "dupki". Zabrakło tylko oskarżenia o mienszewizm i handel odpustami :D

EDIT:
A nie, sory - nie zabrakło, tylko skasował zapewne w strachu przed gniewem bożym.
« Ostatnia zmiana: 31 Lip, 2016, 21:33:01 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline theremin

• Pr0
A tak na marginesie, cały czas mam bekę z tych inwektyw. Katol, prawicowiec, polaczek i tam jeszcze te inne "dupki". Zabrakło tylko oskarżenia o mienszewizm i handel odpustami :D

Porównanie do Kingi Rusin to był cios poniżej pasa, gorsza inwektywa niż te zacytowane.  ;D

Offline wrobelsparrow

• Pr0

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Cóż ja mogę powiedzieć... Ludzie czasami gubią ostrość perspektywy, miałem podobnie kiedy mi się wydawało, że lepiej w życiu być nie może ;)
......

O cho, włączył sie ton mentorski :P

Offline october

• Pr0
  • Oct.
W tym temacie widać,  ze gdzie Polaków 5 to przynajmnie 7 zdań i 4 troli. Grupa dość charakterystyczna bo indywidualisci gitarzysci; ale trochę to smutne. Nigdy sie nie dogadamy,  a pogryziony juz bardzo chętnie.  A Niemiec z Żydem sie cieszy. Scheiße auf das :-)
007

Offline wrobelsparrow

• Pr0
......

O cho, włączył sie ton mentorski :P

Nie piszę tego dla wywyższania się, tylko dlatego żeby coś ludziom uświadomić! :P

Offline blendamed

• Gaduła
O cho
nie żebym chciał się przypieprzać jakoś z dupy ale to najdziwniejszy sposób pisania tego wykrzyknika jaki do tej pory moje oczy ujrzały xD

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Żegnam to prawicowe i zakopleksione forum. Jednak tu nie pasuję jak biały nie pasuje do arabów.

Niezła ironia losu. Forum zarówno pedalskie jak i prawicowe :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
O cho
nie żebym chciał się przypieprzać jakoś z dupy ale to najdziwniejszy sposób pisania tego wykrzyknika jaki do tej pory moje oczy ujrzały xD

młody jesteś, jeszcze wiele przed Tobą  :P

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
Jeden dzień mnie nie ma a tu takie perły :)
Wolf jak typowy PeoWiec z ajfon łyknął cały muł niczym młody karaibski okoń :)

Do tej pory nie pisałem takich chamskich uwag personalnych, w których jesteś tutaj liderem.
Uważał bym z takimi pojazdami w stronę Wru bo nie wytoczył jeszcze największego działa, że dentyści to nie prawdziwi lekarze ;p Ale bardzo by chcieli- co by tłumaczyło kompleksy :)
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline blendamed

• Gaduła
Nie wiem jak możecie spać spokojnie w nocy z myślą, że zjebaliście typowi urlop na karaibach ;/

Offline theremin

• Pr0
« Ostatnia zmiana: 02 Sie, 2016, 22:55:34 wysłana przez theremin »

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Nie ma to jak cieszyć się z udanego, wzajemnego obrzucania gnojem.  :facepalm: Pomyliliście fora, to nie rolnik.pl

Spoiler

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Myślałem, że większość gitarzystów to lewaki. A tu się okazuje, że 7 strunowcy na prawicy siedzą. Cieszy mnie to niezmiernie.
007

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Czy takie postepowanie to typowe dla Polskich chrzescijan katolików ? Podobnie z ŚDM , papieza bronili ateiści i agnostycy.
Co sie dzieje z tymi ludźmi. i Chyba wole być typowym jak to było @Guitar Spot  ? PeoWcem i lemingiem niż takim katolikiem jak nasi rządzący. To samo dotyczy sprawy Gen Ściobora Rylskiego. Za kogo te mendy sie mają.

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
Ale Ty już Jarek nie jesteś typowym lemingię. Odkryłes powiązania Komoruskiego i widzisz coraz więcej mejtriksa. Co do PiS to tez nie lubię i nie glosowałę na nich. Także ten.
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline Pronounce

• Pr0
Myślałem, że większość gitarzystów to lewaki. A tu się okazuje, że 7 strunowcy na prawicy siedzą. Cieszy mnie to niezmiernie.

Chyba tylko @wuj Bat tutaj lewy ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Chyba tylko @wuj Bat tutaj lewy ;)

Khem.

Spoiler

Ten temat (i ogólnie dyskusje polityczne na tym forum) wiele razy schodziły na dno, ale teraz to jakiś emocjonalny ściek - gdyby się dało, chętnie bym całość odzobaczył. Rozumiem, że po prawilnemu fajnie jest się wzajemnie lizać po patriotycznych pupach, ale ja jednak jestem zdania, że kulturalny pluralizm to jedyna droga by się czegoś ciekawego dowiedzieć (albo ogólnie stawanie pod prąd, bo to zawsze nowa perspektywa) - nawet, jeśli brak lajeczków nie pobudza tak układu nagrody. Ogólnie lajeczki powinny być wywalane z wszelkich mediów polegających na (teoretycznie) merytorycznej wymianie opinii (może nie z tematów typu "hej, doradźcie wzmacniacz do 3000", ale tam gdzie np. dyskutuje się o polityce).

Offline Pronounce

• Pr0
Khem, miałem na myśli leworęczność ;)

Offline blendamed

• Gaduła
@gizmi7 Poglądy nie mają tu nic do rzeczy, poleciały jakieś personalne wycieczki, epitety, facet się zaczął trochę przesadnie angażować ;) Strzelił focha i na zdrowie. Pociągnie parę drinów na plaży, spuści ciśnienie, w końcu odpocznie sobie na urlopie zamiast się wkurwiać bez przerwy jakimiś patałachami z internetu ;D

Ktoś już kupił popcorn na ŚDM? Nie wierzę że nic się nie będzie działo.
No i obyło się bez dramatu. Nawet trochę jestem pod wrażeniem jak zorganizowali obstawę imprezy. Snajperzy na ambonach, tajniaki w tłumie i nietajniaki dookoła, wszędzie pełno wojska i policji, obstawa śmigłowców, lotnictwa. Koleżka z policji, który tam pojechał na służbę mówił że zapieprz mieli od rana do późnej nocy. Ciekaw jestem jakie teraz będzie miał historie :D