Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318640 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jak dla mnie pierwsza dobra zmiana, wywalili Kurskiego z TVP. No chyba ze przyjdzie jeszcze większy matoł.

Offline blendamed

• Gaduła
Sam byłem tą wiadomością szczerze zaskoczony. Czyżby misja PiSu na odpolitycznienie mediów faktycznie miała jakiś sensowny fundament? Odkąd Kurski objął to stanowisko wyraźnie było czuć kto przejął tam władzę. Albo im jakoś wewnątrz podpadł (nie pierwszy raz już zresztą :v) albo w PiSie zauważyli, że facet zbyt ostentacyjnie włazi partii w dupe :v dunno

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jeden Kurski wiosny nie czyni - w praktycznie wszystkich mediach publicznych obsadzili stołki swoimi matołkami - nawet jeśli kogoś bardziej normalnego teraz znajdą na jego miejsce, zmiana będzie czysto wizerunkowa. Studio YaYo, Pospieszalski, W Tyle Wizji i podobne potworki dalej będą nadawały audycje. Może sam miał już dosyć, że robi za tarczę na komentarze zmian w TVP?

Offline Algiz

• Gaduła
Demonizujesz, każda kolejna władza tak robi, poza tym Pospieszalski był już wcześniej. Zresztą  zawsze masz wybór i możesz przełączyć na fakty albo kropkę nad i czy szkło kontaktowe.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wybór przychodzi teraz z rachunkiem za prąd ;)

Offline blendamed

• Gaduła
Studio YaYo, Pospieszalski, W Tyle Wizji i podobne potworki dalej będą nadawały audycje.
Jak zmieni się zarząd to niekoniecznie.
Zresztą  zawsze masz wybór i możesz przełączyć na fakty albo kropkę nad i czy szkło kontaktowe.
Tak to się tłumaczy TVN :D
http://www.dzienniknarodowy.pl/1911/znowu-z-nas-patriotow-zrobicie-bandytow-narodowiec/

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Siedzę sobie w robocie a tam Bild z okładką kto z obcokrajowców najwięcej ciągnie z socjala.

Aż zdjęcie zrobiłem:

Przetłumacze jakby ktoś nie rozumiał. "Kto żyje z Hartz 4 (tzw. Socjala  DE)?" Pierwsza rubryka Kraj Pochodzenia, potem "Liczba pobierających socjala, trzecia zmiana w porównaniu z rokiem poprzednim i czwarta to udział ludków z danego kraju zyjących w DE.

W opisie pada, że Polacy na trzecim miejscu bo ponad 92tys. Ale nie uwzględnia się, że to 12 procent Polaków w DE. Dużo, nie dużo, są dużo lepsi. Czyli prawie 88% pracuje i buduje obcą gospodarkę. Ale to chyba szczegół wg Bild.

007

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jak dla mnie pierwsza dobra zmiana, wywalili Kurskiego z TVP. No chyba ze przyjdzie jeszcze większy matoł.

A oni go tam najpierw nie wsadzili? :P
Może to taka strategia? Najpierw po cichu obsadzić swoimi a potem w blasku reflektorów ich poodwoływać? :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oczywiście ze oni go tam wsadzili i wcale nie po cichu. Ciekawy jestem czy jakoś ktoś to uzasadni. Wiekszość ankieterów pokazywała ze wiadomości po objeciu rzadów w TVPiS przez Kurskiego spadły na 3 miejsce. Widownia zmalała o ponad 20% .
Jego poczynania, nachalne i bezpardonowe. Chociażby te prymitywne montaże programu na zywo z półtoraminutowym opóźnieniem. Może ktoś w końcu uznał ze to za mocno naciągane. Z drugiej strony to co mówią jego przełożeni nie jest nic lepsze, no ale wiadomo, co wolno wojewodzie...

Posty połączone: 02 Sie, 2016, 21:58:31
Buahahhahaha :D
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20490791,wiemy-kto-zastapi-kurskiego-rada-mediow-narodowych-wybrala.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta

Posty połączone: 03 Sie, 2016, 13:35:00
Multikulti

« Ostatnia zmiana: 03 Sie, 2016, 13:35:00 wysłana przez commelina »

Offline blendamed

• Gaduła
Multikulti

A w komentarzach same zadowolone szwaby dziękują z całego serca szanownej merkel :D

Ten ziomek co sie go laska zapytała czy coś zmienił w swoim życiu po tych zajęciach
"NO POMAGAM JUŻ ŻONIE W DOMU" xD Jebłę.
Takie akcje pokazują, że mieszanie kultury wschodniej z zachodnią to jak olej i woda. Sam fakt, że trzeba starym chłopom lekcje urządzać dlaczego i kogo nie mogą gwałcić samo o sobie mówi. Choć nawet szanuję, że coś tam niektórzy pojmują i starają się coś zmienić. Mimo wszystko wygląda to jak walka z wiatrakami.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
https://www.rt.com/news/354857-isis-jihadist-released-belgium/

Na wolność wyszła właśnie Fatima Aberkan nazywana „Matką dżihadu”. Przez belgijski sąd została skazana na 15 lat więzienia, ale wyszła już po czterech miesiącach. Wszystko z winy biurokracji, nie rozpatrzono bowiem w terminie wniosku jej prawnika o kasację wyroku. Sąd miał na to aż pięć miesięcy.

Są jednak pewne obostrzenia. Kobieta nie może opuszczać Belgii, zabrano jej belgijski i marokański paszport, zabroniono pojawiać się w dzielnicy Molenbeek (uważanej za wylęgarnię terrorystów). Nie może także odwiedzać stron internetowych o dżihadzie i musi codzienne meldować się na posterunku policji.
  :facepalm:

« Ostatnia zmiana: 07 Sie, 2016, 00:54:25 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Pewnie to wielki zaszczyt i honor dostać takim w potylicę zamiast zwyczajnym.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline selfslave

• Gaduła
( Obraz usunięty.)
Ale to jest pszeciesz nieprawda, bo so te patriotokibole z kijami bejzbolowymi i wszystkich nimi bijo i gwałco!

Offline Przychlast

• Pr0
( Obraz usunięty.)

Ale za to w Polsce można dostać w ryj, w centrum dużego miasta, za to że Najwyższa Rada Sebixów uzna Cię za bardziej pedalskiego niż przewiduje norma.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline wrobelsparrow

• Pr0
( Obraz usunięty.)

Ale za to w Polsce można dostać w ryj, w centrum dużego miasta, za to że Najwyższa Rada Sebixów uzna Cię za bardziej pedalskiego niż przewiduje norma.
Czyli trzeba zwolnić stylistę.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
( Obraz usunięty.)

Nie wiem jak to jest, ale ani ja, ani nikt z moich znajomych, nigdy nie dostaliśmy w ryja "za nic" :) Chyba jednak czasem trzeba się postarać, żeby zarobić w lampę.

Nawet jeśli, to w dalszym ciągu uważam, że lepiej wrócić do domu z obitym ryjem niż trafić na takiego Youssafa Nuura, który się potknie o naszą nogę i wstając niechcący dźgnie nas nożem w plecy 16 razy :)
Lewactwo kończy się w momencie, kiedy ktoś z rodziny będzie miał bliższe spotkanie z takim inaczej ukulturalnionym pobratymcem. Nagle kończy się gadanie, że nie każdego należy traktować od razu jak terrorystę. Sprawdzone info.
« Ostatnia zmiana: 16 Sie, 2016, 12:27:34 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Przychlast

• Pr0
( Obraz usunięty.)

Czyli trzeba zwolnić stylistę.

To w sumie jest śmieszne, ale tak za 16 razem już chyba nie.
No ale wiem wiem, to Sebixy obronią nas przed falą islamu.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
16 razy dostałeś oklep i nie wyciągnąłeś żadnych wniosków?

Offline Przychlast

• Pr0
16 razy dostałeś oklep i nie wyciągnąłeś żadnych wniosków?

Ja nie, chyba muszę zmienić stylistę.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
( Obraz usunięty.)

Nie wiem jak to jest, ale ani ja, ani nikt z moich znajomych, nigdy nie dostaliśmy w ryja "za nic" :) Chyba jednak czasem trzeba się postarać, żeby zarobić w lampę.

Nawet jeśli, to w dalszym ciągu uważam, że lepiej wrócić do domu z obitym ryjem niż trafić na takiego Youssafa Nuura, który się potknie o naszą nogę i wstając niechcący dźgnie nas nożem w plecy 16 razy :)
Lewactwo kończy się w momencie, kiedy ktoś z rodziny będzie miał bliższe spotkanie z takim inaczej ukulturalnionym pobratymcem. Nagle kończy się gadanie, że nie każdego należy traktować od razu jak terrorystę. Sprawdzone info.

Mam nadzieję ze tylko trollujesz ze az tak.. hm.. nie jesteś ;)
Co to gogle za wybór, jakimi kategoraimi zaczynamy myśleć, to zakrawa na paranoje.