Fajnie fajnie...gdyby nie to ze duzo podróżuje to sam bym sobie złożył, niestety jestem skazany na lapsa tudzież switcha ;P
Co do gierki - kiedyś na EGS rozdawali za darmo rebel galaxy - odpaliłem ostatnio ii...Kurcze jakie to jest fajne xD Latasz sobie stateczkiem, kupujesz lepsze uzbrojenie, bawisz się w handlarza, pirata czy innego Hana Solo. Teraz wyszła druga część, pewnie niedługo sobie sprawie

Teraz dali za darmo trylogie Batmana - wreszcie może uda mi się w to pograć ;P
EDYTA: NIE KUPOWAĆ HP OMEN'A 15 z roku 2018 POD ŻADNYM POZOREM! Co prawda chłodzenie o dziwo daje rade...ale dzisiaj miałem nieprzyjemność rozkręcać to to coś - jezu czy naprawde wszystkie komputery muszą być z papieru ? Wszystko na zatrzaski, niby pulpit roboczy aluminiowy, ale od byle puknięcia się gnie. do tego jak azjata skręcał to chyba dysk miał luzy - ramka jest lekko krzywa ale zamiast dać prostą to...PODŁOŻYŁ KAWAŁEK TAŚMY KLEJĄCEJ NOSZ JABAYBEMROKSZATANKS
IADZPROBOSZCZIMINIS
TRANT... Sprzet za ciężką kase i taka fuszera no błagam. Ktoś może polecić jakiegoś lapsa gdzie faktycznie czuć tą jakość i wszystko jest zrobione z głową ?