Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 492973 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Trzeba będzie w końcu zagrać...

Paczki z głów!

Offline blendamed

• Gaduła

Jak epic games store będzie na swojej platformie takie kwiatki sprzedawał to jestem jak najbardziej za. Dobre to byo :v

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jak nie próbowałeś, to koniecznie obczaj Heavy Rain.

Offline wuj Bat

• Pr0
( Obraz usunięty.)
Jak epic games store będzie na swojej platformie takie kwiatki sprzedawał to jestem jak najbardziej za. Dobre to byo :v
To może jednak obadam, bo po innych opiniach wykreśliłem z listy.
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Detroit bardzo solidny - nie tak dobry, jak Heavy Rain, ale wciąż bardzo świeża i przyjemna gra. Może i momentami naiwna/głupiutka, ale przez większość czasu trzyma bardzo wysoki poziom.

Offline blendamed

• Gaduła
Ot ciekawie napisana historia, wybory które faktycznie mają wpływ na jej rozwój, gameplay typowy jak na taką przygodówkę czyli pójdź tu, pogadaj z tym OCHUJQTE, idź tam, ale mi to całkiem robi. Ja tam jestem sucz na takie gierki :D Sama jakość portu wyszła nie tak tragicznie, gierę mi skraszowało może ze 4 razy przez 13h rozgrywki, pod koniec z dupy mi zaczęło pada rozłączać (ale w sumie pojęcia nie mam czy to wina pada czy giery), poza tym wszystko w porządku.
Jako że teraz czas promek to od razu chwyciłem heavy rain i beyond two souls za 22 złocisze sztuka :D Urlop świąteczny rozplanowany :D

Jeszcze mi dajcie horizon:zero dawn na PC kurła

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ooo, za taki pakiecik, to jak za darmo. Beyond jest najsłabsze z całej trójki, ale jak lubisz tego typu gierki (ja np dobrze się bawię w tych różnych Telltale’ach, Life is Strange czy starych point n clickach od Lucas Arts), to wciąż jest fajny reprezentant gatunku.

U mnie z kolei wszedł Jedi: Fallen Order, na razie dopiero kilka godzin grania, ale moc jest silna w tej grze. Tylko główny bohater jakiś taki nijaki harcerzyk. Jeszcze rudy na dodatek :D

Offline blendamed

• Gaduła
Ze star łorsami to jednak pokręcę pejsem i poczekam aż ceny trochę bardziej zlecą :P

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
W promocji kupione z braciakiem na spółę, za więcej niż stówkę bym nie brał. Taki God of War był znacznie lepszy. Ale od Soulsów z kolei dużo przyjemniejsze.

Offline wuj Bat

• Pr0

Ed:
2 godzinki w Red Dead Redemption 2 i mnie mają... Napawam się :)
« Ostatnia zmiana: 12 Sty, 2020, 21:24:32 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Poproszę troszkę tego już w tym roczku, dobraaa?

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Mam w końcu w swoim nowym komputerze podkręconą jedną rzecz. Jest to... monitor! :D
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Na Uplay jest promka na The Division 2 za 3EUR! Grafika jest świetna, dźwięk też. Tyle mogę na razie powiedzieć :)
Paczki z głów!

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Na Uplay jest promka na The Division 2 za 3EUR! Grafika jest świetna, dźwięk też. Tyle mogę na razie powiedzieć :)
Możemy się kiedyś ustawić na wspólne granie jakbyś chciał :)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Kurła nikt o tym nie spomniał? Kingdom Come Deliverance na Epicu za frytki !!!!!
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Byłoby nas trzech. Chociaż ja jeszcze maksuję jedyneczkę :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead

Byłoby nas trzech. Chociaż ja jeszcze maksuję jedyneczkę :D

Dostosuję się, może być 1:) zatrzymałem się na ostatniej misji kampanii.

Posty połączone: 17 Lut, 2020, 17:20:19
Kurła nikt o tym nie spomniał? Kingdom Come Deliverance na Epicu za frytki !!!!!

Bo na gamepass na PC jest w abonamencie:)

Offline Algiz

• Gaduła

Offline wuj Bat

• Pr0
Jeden z tych filmików, których miałem zobaczyć 9 sekund, a obejrzałem do końca :)
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
A proposik: Call of Duty Modern Warfare 2019. Ależ to jest moc! Grafa, akcja, imersja. No chyba znów dam 10/10.
Paczki z głów!

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Nakurwiam aktualnie jak dziki wieprz Borderlands 2 i wszystkie dodatki, jak skończę będzie grany Pre-Sequel bo się wciągnąłem w uniwersum, aczkolwiek mam pewien problem - gram na TV aktualnie (jako zamiennik monitora bo mi zdechł), ale jest dość stary no i jakość obrazu pozostawia wiele do życzenia, jakieś polecenia w miarę tanich dobrych monitorów (wyświetlaczy :D)?

Offline wuj Bat

• Pr0
Łooo, bratku, teraz jest tego dużo.

https://www.x-kom.pl/p/429736-monitor-led-27-aoc-27b1h.html - mam tymczasowo, podkręciłem -> wtedy polecam
Przeszukaj resztę ich sklepu.

11:21
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ewentualnie nowy telewizor :D Kupiłem teraz 43 calowego LG UM7500 za jakieś 300 euro na Amazonię, ma 10 ms latencji, ogólnie jakość obrazu jest bombowa. A taka przestrzeń do pracy w DAWie to w ogóle kosmos. Jakbyś miał 4 monitory :D

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Gzimi ile metrów od siebie go masz? Bo ja sobie nie wyobrażam żeby to mi na biurku stało.
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
A czy czas reakcji 1ms a powiedzmy te 9ms jak w tym który Bacio wysłał jest odczuwalne?

Wypadłem z obiegu komputerowo-grajkowego na dobre kurwa 7/8 lat także teraz trochę się czuję jak dinozaur wracając gdzie nie mam nawet kurwa 25 lat a nie wiem co czym jest XDD