Autor Wątek: Co was w życiu smuci?  (Przeczytany 225827 razy)

Offline aciek_l

• Pr0
Odp: Co was w życiu smuci?
« Odpowiedź #700 21 Wrz, 2015, 21:12:55 »
Serce me płacze, bo dostałem ofertę na coś takiego:

ale dwóch gitar na jedną nie wymienię. ;) Ale na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń z Carvinem pozwalam sobie wnioskować, że jest totalnie zajebista!

Offline blendamed

• Gaduła
« Odpowiedź #701 21 Wrz, 2015, 21:21:39 »
Smutne, jak ktoś, kto powinien reprezentować interesy naszego kraju, zablokował możliwość weta w głosowaniu o ilości przyjętych uchodźców...

( Obraz usunięty.)
A czego się było spodziewać po typie co srał z wysoka na nasz kraj i do mózgów lemingów z PO przez cały okres swoich rządów? Tuska wybawiciela kraju? Bohatera narodowego? xD Niech ginie.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #702 21 Wrz, 2015, 21:23:28 »
Smutne, jak ktoś, kto powinien reprezentować interesy naszego kraju, zablokował możliwość weta w głosowaniu o ilości przyjętych uchodźców...

( Obraz usunięty.)
A czego się było spodziewać po typie co srał z wysoka na nasz kraj i do mózgów lemingów z PO przez cały okres swoich rządów? Tuska wybawiciela kraju? Bohatera narodowego? xD Niech ginie.

To nie jest wątek "co nas ostatnio zszokowało" ale smuci. I to bardzo. Ciekawe, jak ma się sprawa z trybunałem swoją drogą...

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
« Odpowiedź #703 21 Wrz, 2015, 21:33:20 »
( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)
ale dwóch gitar na jedną nie wymienię. ;) Ale na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń z Carvinem pozwalam sobie wnioskować, że jest totalnie zajebista!
Ło panie! Brałbym ever.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Online mastEr_eXplorer

• Pr0
« Odpowiedź #704 21 Wrz, 2015, 21:57:43 »
( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)
O kurwa jaka piękna! :onan:

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #705 29 Wrz, 2015, 17:29:54 »
Synek mój w szpitalu w Słupsku miał usunięty trzeci migdał i zmniejszone dwa pozostałe. Minęło parę miesięcy i za bardzo poprawy nie było widać, więc inny lekarz skierował nas na tomograf do Gdańska. Tu okazało się (wstępnie), że trzeci migdał dalej jest jak byk, za to stwierdzono ślady zabiegu na... zatokach!!! Nosz kurwa, jak się okaże, że nie pomylono filmu z tomografu (będziemy jechać to sprawdzić), to słabo widzę moją rozmowę z pane doktore w Słupsku!...
Paczki z głów!

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
« Odpowiedź #706 30 Wrz, 2015, 14:07:33 »
USOS spłynął krwią...
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
« Odpowiedź #707 08 Paź, 2015, 20:00:29 »
Jestem fanem SW. Takim w chuj. To tak w ramach wstępu.

Dziś ruszyła beta SW: Battlefront. Multi FPS, można napierdalać w rebeliantów, drzeć się "DIE, REBEL SCUM!", latać X-Wingiem, chodzić AT-ST. Wszystko cacy. W zamyśle miało być wyjebongo, a wyszło...dziwnie. Z jednej strony gameplay wyjebany. Z drugiej...pojebane spawny, absurdalny model latania stateczkami, to samo z celowaniem (gdzie chuj wie w co celujesz). Obsługa maszyn to nie tak jak w Battlefieldach, gdzie był garaż, tylko tutaj każdy ciężki sprzęt to taka "znajdźka", która można aktywować. Jak w Quake'ach albo innych UT. W zamyśle fajnie, tutaj horror szukania czegokolwiek jak napierdalają do Ciebie z każdej strony. Premiera za miesiąc, a wygląda to trochę jak wersja alpha. Niestety, lekki zawód, bo niby wciąga, a mocno niektóre patenty wkurwiają. Smutek.

A największy smutek to wymagania tego produktu. Są HORRENDALNE. Przy czym w ogóle tego nie widać. Hoth to praktycznie sam śnieg. Mój laptok, który na upartego BF3 w Ultra pociągnie, Battlefronta ciągnie ledwo na Ultra-low. Rozumiem, że rynek kupowania nowych grafik, procków musi się napędzać, ależ do chuja pana, niech napędzające to tytuły wyglądają na wymagające = piękne. Tutaj wymagania są z kosmosu. Optymalizacja chujowa. Smuci mnie, bo BARDZO najarałem się na Battlefronta. A niestety obejść się smakiem muszę. Bo potencjał jest, ale do poprawy jest sporo :(
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
« Odpowiedź #708 09 Paź, 2015, 00:14:07 »
Odpaliłem dzisiaj na chwilę betę ze współlokatorem (PS4). Pierwsze wrażenie: KURWA JAK TO WYGLĄDA (w sensie zajebiście). Chwile pograłem, nie miałem jeszcze okazji niczym polatać ani pomachać świetlną fujarą ale na mnie na ten moment tytuł zrobił duże wrażenie. Gdyby nie nowy NFS którego beta podkręciła u mnie i tak już wielką podnietkę to pewnie łykałbym SW.

Spoiler

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #709 09 Paź, 2015, 09:45:33 »
Odpaliłem dzisiaj na chwilę betę ze współlokatorem (PS4). Pierwsze wrażenie: KURWA JAK TO WYGLĄDA (w sensie zajebiście). Chwile pograłem, nie miałem jeszcze okazji niczym polatać ani pomachać świetlną fujarą ale na mnie na ten moment tytuł zrobił duże wrażenie. Gdyby nie nowy NFS którego beta podkręciła u mnie i tak już wielką podnietkę to pewnie łykałbym SW.

Spoiler
a dla mnie jakies takie meh. moze dlatego ze w becie jest tylko pvp a ja w pvp jestem po prostu do dupy.
niewiem, moze story mode bedzie lepsze
i always go full retard

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
« Odpowiedź #710 09 Paź, 2015, 12:24:29 »

Jakie story mode? :D

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #711 09 Paź, 2015, 12:50:43 »

Jakie story mode? :D
acha.
i always go full retard

Offline myheaven

• Gaduła
    • myheaven
« Odpowiedź #712 25 Paź, 2015, 07:05:13 »
Kolejny miesiąc nie mogę do łapy gitary wziąć,to już kużwa 4 -ty, już tracę rachubę Llewa  łapa się goi ale powoli............
And there will your heart be also......

https://www.facebook.com/myheaven.myheaven

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
« Odpowiedź #713 25 Paź, 2015, 13:59:23 »
Kolejny miesiąc nie mogę do łapy gitary wziąć,to już kużwa 4 -ty, już tracę rachubę Llewa  łapa się goi ale powoli............

Jeszcze trochę i wrócisz do grania :)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #714 25 Paź, 2015, 21:24:41 »
No cóż, bedzie ciekawie ...albo i nie bedzie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #715 25 Paź, 2015, 22:31:40 »
Jezus Chrystus królem Polski!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline mwczesniak

• Gaduła
« Odpowiedź #716 25 Paź, 2015, 22:35:15 »
@niedziak
Jezus Chrystus królem Polski!
Jezus Chrystus nie może być królem Polski, bo zgodnie z naszym prawem osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji publicznych.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #717 25 Paź, 2015, 22:38:07 »
Tiaaa, wcześniej był Lepper, później prezydent mojego rodzinnego Gorzowa. Wymieniać dalej?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline mwczesniak

• Gaduła
« Odpowiedź #718 25 Paź, 2015, 22:46:17 »
Oj tam. To takie przypadki potwierdzające regułę.  ;D
Dla mnie, to do naszej sytuacji to bardziej pasuje mesjanizm według Słowackiego: "Polska Winkelriedem narodów".

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
« Odpowiedź #719 25 Paź, 2015, 23:01:10 »
O czym wy tutaj! Są poważniejsze zmartwienia! Mój temat zamknięty ;<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #720 25 Paź, 2015, 23:26:23 »
#takbędzie

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #721 26 Paź, 2015, 09:44:37 »
Smuci mnie zalew politycznego gówna w każdym praktycznie temacie z cyklu "co mnie w życiu..."
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
« Odpowiedź #722 26 Paź, 2015, 22:00:21 »
Właśnie miałem to samo napisać. Na facebooku wylew gifow i memów z wyborów. Wchodze na SS, a tam powtórka z rozrywki. Śmiesznie zdjatka w każdym możliwym temacie. Zmieńmy nazwę na SSchan albo SSgag
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline W.L

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #723 26 Paź, 2015, 23:47:57 »
Albo waffen ss

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #724 27 Paź, 2015, 00:50:30 »
Właśnie miałem to samo napisać. Na facebooku wylew gifow i memów z wyborów. Wchodze na SS, a tam powtórka z rozrywki. Śmiesznie zdjatka w każdym możliwym temacie. Zmieńmy nazwę na SSchan albo SSgag
Mamy zmieniać nazwę na podstawie treści w offtopicu? :D :D :D Zresztą - sam masz smutną Kopacz na profilowym, więc nie wiem, o co ten ból :P