( Obraz usunięty .) Czekam, co te k.... z supportu powiedzą!!!Bym się zesrał a nie doczekał - czwarty dzień - więc wziełem i zadzwoniłem. Odebrał gej, w dodatku zaspany - nasi!
Od ręki wygenerował nowy kod i starał się być miły. Stwierdził, że wyszedł właśnie PT 10 i mają zajob ze zgłoszeniami. O czymś to świadczy, Avid! Robicie nieintuicyjne i jebiące się oprogramowanie, a Wasze porady co do optymalizacji ustawień kompa potrafią wywalić cały system (jak przy instalacji u mnie!...). Sprawdzę koda po połedniu i dam znać.
Posty połączone: 04 Lis, 2011, 01:25:06 Pakiet zainstalowany! Myliłby się jednak ten, który myślał, że "teraz to już wreszcie pójdzie" - czyli m.in. ja... Wpisałem nowy kod - coś tam błysło i migło, komunikat o zakończeniu. Jak widzisz takie coś, to myślisz, że dobrze, nie?
(tak czułem, żeby zrobić foto!...)
CHU - JA! Tę porażkę obługuje Avid, men! ProTools, dziwko! Odpalam PT i ok, jest jakiś nowy wzmacniacz i efekt - ale gdzie reszta?! Korektory parametryczne, kompresory? Myślę - trzeba reset. Zrobione - dalej to samo! Zaczynam szukać, czytam po forach, supporcie Avida. Jest! Za człona byście nie zgadli co. Okazuje się, że crash instalatora powoduje.... Internet Explorer 9! Jakież to logiczne!!
Spoiler Trzeba odinstalować. Reset. I OK - wtedy faktycznie zaczyna się coś, co można nazwać "procesem instalacji". Znów mie piszą, że sukces. Odpalam znów PT (trwa to około 10x dłużej niż Reapera...) - OK działa.
I jak już wtedy - to polecam, zajebiste rzeczy się dzieją. Korektory, nowe piece, paki, efekty - i sporo nowych gotowych, naprawdę zajebistych presetów. Jak napisał Trzynasty - 11R dostaje nowe życie.
Spoiler Powtórzę siebie z szałta: Jeszcze nigdy nie musiałem się tak napierdolić z żadnym oprogramowaniem!