Paczki
ENGL 4x12 XXL PRO
VHT 4X12
Wzmaki
CAA - pograłem trochę na OD100 i można sporo wyciągnąć acz nie zachwycił tak jak się tego spodziewałem, natomiast gra się dosyć przyjemnie i to może być atutem jak masz mało czasu na nauczenie się wzmaka.
VHT Pitbull Hundred/CL - kocham te pieski, sound mega ale są trudne i tak naprawdę to nie wiem czy porywał bym się na VHT nie grając na nim wcześniej, może się to nie udać.
HELLSTONE PRODIGY - spróbowałbym z ciekawości.
MESA BOOGIE ROADSTER może być dla Ciebie najlepszym wyborem, sprawdza się w takiej muzie bardzo dobrze, jedynie co to musisz trochę czasu poświęcić na kręcenie gałeczkami.
Generalnie fajnie, że masz duży wybór z drugiej strony napisałeś, że grasz na jakimś "syfie", sobie sprawdziłem i widzę, że masz bulldoga z którego jak się domyślam ciągniesz przester. Nie wiem jakie masz doświadczenie z pro ampami które są jednak wymagające i przesiadka może być dla Ciebie lekkim szokiem. Kumpel grający właśnie na bulldogu podpinanym do jakiegoś laneya kupił sobie mese DR w ciemno, napalił się i nie dało rady go przekonać, że to nie zbyt mądra decyzja. Po kupnie Dr, podpinał bulldoga na kanale czystym mesy bo stwierdził, że na jej przesterach nie da się grać. Dopiero po kilku miesiącach jak mu zabrałem voxa przez co był zmuszony do grania na mesie zaczął mu ten wzmak dobrze brzmieć.