Witam potrzebuję jakiegoś procka, koniecznie w wersji podłogowej tzn już ze sterownikiem nożnym. zależy mi wyłącznie na efektach, nie potrzebuje żadnych symulacji i innych badziew. Tzn jeśli będą i będzie można je w pełni wyłączyć to ok (symulacje wzmaków, paczek, bramki szumów itp). Ale chodzi wyłącznie o efekty w dobrej jakości.
Chciałbym aby urządzenie miało MIDi, tzn żebym mógł podłączyć je i ustawić tak żeby sterowało jednocześnie kanałami w moim ENGLU. Np ustawiam na 1nce że ma być czysty kanał (poprzez midi) na piecu i np flanger z procka i nic więcej(w łańcuchu ustawień). Przekaźniki mnie nie interesują gdyż mój Invader załącza z poziomu MiDi takie funkcję, których jackiem bym nie załączył. Procek nie musi mieć żadnych pedałów itp (nawet lepiej jeśli ich nie będzie). Nie zależy mi tez na jakimś super TB ( bo ni ukrywajmy żadne urządzenie go nie ma)bo w piecu mam dwie pętle i każdą można przez midi wyłączyć. Ma być przyzwoicie.
Zależało by mi żeby sterownik w tym procku miał minimum z 5-7 stompów

Cena nie gra roli.
Nie chce bawić się z kupowanie rackowych procków i dokupowanie do tego jakiegoś MIDI a potem siedzenie 2 dni i ustawianie procka z piecem i sterownikiem. Chciałbym mieć podłogowy multi z możliwością sterowania poprzez MIDI i wzmakiem i prockiem. Procek podłącze do pętli, a poprzez midi do pieca i tyle

Piszcie propozycje. dzięki pozdrawiam

jeśli ktoś chciałby pogadać doradzić to gg: 8925782.