Gratulacje! Zaglądałeś może do cavity?
Tak. Mieszkające tam krasnoludki kazały mi spadać
Chodzi Ci o ekranowanie? Ładne.
widze ze sprzedałes wszystko z chaty procz kota zeby kupic to wiosło;)
Nie wszystko, jeszcze próbuję sprzedać parę rzeczy:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=1196549 ciekawy jestem jak brzmia przystawki w porownaniu do oryginalnych DiMarzio, tylko po jaki H.. prowadnice strun zamontowane na glowce...to jest wlasciwie nieodwracalne uszkodzenie oryginalnie wykonanego instrumentu..sad ..
Dla mnie BKP brzmią lepiej, choć DiMarzio to też bardzo dobre przystawki. Zdecydowanie polecam ograć obie marki. Co do retainera - I don't care.
Sam się podjarałem tym wiosłem i niewiele zabrakło, a byłoby moje.. no ale już się pocieszyłem!
(...) jak już będzie u mnie to się pochwalę!
Koniecznie
Rafałku... Ty wiesz co
Taa, za pięć lat go sprzedam, kupię LP i strata
Gratulacje, plus bardzo dobre zdjęcia, tylko jakiś zwierzak na kadr gitarki się wkradł.
Pani fotograf podziękowała za komplement, a kocur właśnie wkrada mi się przed monitor...
no i jak subtelnie ukazałeś odbicie stopy w niebieskim laczku na jednej focie
j/w
gdzie tam ja w niebieskich laczkach.
Fajny kocur
Dzięki, Twój też
Mondo, gratki, masz moj numer? Mam sentyment mimo wszystko do tej gitary, wiec prosze o tel w pierwszej kolejnosci przy decyzji o odsprzedazy. Na dzien dzisiejszy pocieszylem sie stratocasterem
Numer gdzieś tam mam, oczywiście będę o Tobie pamiętał. Radek też mnie prosił o ewentualne info
A teraz dwie ciekawostki:
1. Dila z Radkiem zrobiliśmy 12.04.2010, czyli dokładnie w trzecią rocznicę urodzin tego wiosła
2. To moja pierwsza siódemka.
Dziękuję wszystkim za dobre słowa i przepraszam za ewentualne frustracje i bóle