Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318211 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Tylko Petru wydaje sie byc "niegrożnym" kolesiem w przeciwieństwie do tego niewysokiego ;)
Co do braku młodzieży to chyba mnie nie uderzył ten brak, raz, ze nie specjalnie śledzę, tylko tyle co gdzieś jakieś foto lub migawka, dwa wydaje mi sie, i to tylko moja ocena, ze organizatorom wydaje sie, ze jak pokażą osoby "poważne" to bedzie lepsze oddźwięk społeczny a drugiej stronie to na reke i tez pokazuja starszych by móc wyśmiac jako i Ty to czynisz, więc przyznam sie nie wiem, nie byłem nie widziałem. Natomiast słuchając co mówią młode dziwczyny ( z drugiej strony co one mogą wiedzieć o przerywaniu ciązy i całym tym problemie, kto ma je ostrzegac jak nie te starsze od nich kobiety które przeszły być może i przez swoje własne piekło ) nie mam wątpliwości gdzie jest większość i nie chodzi o skrobanki jako o prawo tylko o możliwość zadecydowania o sobie samej a nie ze ten niewysoki człowiek bedzie im mówił ze mają urodzić i cierpiec bo on i jego kolesie mają taką wizje i chuj. To zwyczajnie wkurwia. Był spokój, był zgniły ale kompromis, nie, musieli zaczac gmerac i jak móówisz mam nadzieje ze nie jest to smutna przykrywka do czegoś bardziej smutnego.