Tylko Petru wydaje sie byc "niegrożnym" kolesiem w przeciwieństwie do tego niewysokiego
Co do braku młodzieży to chyba mnie nie uderzył ten brak, raz, ze nie specjalnie śledzę, tylko tyle co gdzieś jakieś foto lub migawka, dwa wydaje mi sie, i to tylko moja ocena, ze organizatorom wydaje sie, ze jak pokażą osoby "poważne" to bedzie lepsze oddźwięk społeczny a drugiej stronie to na reke i tez pokazuja starszych by móc wyśmiac jako i Ty to czynisz, więc przyznam sie nie wiem, nie byłem nie widziałem. Natomiast słuchając co mówią młode dziwczyny ( z drugiej strony co one mogą wiedzieć o przerywaniu ciązy i całym tym problemie, kto ma je ostrzegac jak nie te starsze od nich kobiety które przeszły być może i przez swoje własne piekło ) nie mam wątpliwości gdzie jest większość i nie chodzi o skrobanki jako o prawo tylko o możliwość zadecydowania o sobie samej a nie ze ten niewysoki człowiek bedzie im mówił ze mają urodzić i cierpiec bo on i jego kolesie mają taką wizje i chuj. To zwyczajnie wkurwia. Był spokój, był zgniły ale kompromis, nie, musieli zaczac gmerac i jak móówisz mam nadzieje ze nie jest to smutna przykrywka do czegoś bardziej smutnego.