Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318198 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@13 jeśli byś myślał logicznie to zwróciłbys uwagę na fakt ze do przetargu na te niesczesne smigłowce tylko Airbus przedstawił odpowiednią adekwatną do wymogów ofertę. Sikorsky ma w swojej ofercie również odpowiednie i zdecydowanie lepsze smigłowce niż Caracall, powiedz mi dlaczego zatem nie przedstawili oferty  właściwej zgodnej z wymogami , tylko próbowali nam wcisnąć   smigłowiec bez uzbrojenia, na dodatek nie mający wiele wspólnego z prawowitym BH,  jakiś marny okrojony jak to mówicie złom, bez mozliwości lotów nocnych i tp szczegółów, ktorych Ty niestety jak widac po tym co piszesz nie chcesz poznać. To samo dotyczy Augusty także maja odpowiednika Caracalla i tez nie przedstawili go do przetargu. Pozwól zatem za ja wyciągnę swój logiczny wniosek z takiej sytuacji.
Otóż lobby związkowe jest tak silne i ma taki silny wpływ ze reszta zwyczajnie sie nie liczy. Augusta nie sprzedała jeszcze ani jednego takiego smigłowca, coś tak jak "Twoja" wspomniana CASA, na temat ktorej wiem niewiele wiec sie nie wypowiem.
To samo dotyczy tej cywilnej wersji BH którą wspaniałomyślnie zaproponował nam Sikorsky. Te BH ktore miały byc dla nas mają gorsze silniki, wirniki, awionike i opancerzenie.
Przyjacielem Antoniego jest lobbysta działający na rzecz Sikorsky i razem prezesują w fundacji Antka, czy to nie budzi u Ciebie zadnych wątpliwości ?
Jak dla mnie, zdajesz sie być bardziej zaślepiony niż ja gdy wierzyłem w Bronka.
« Ostatnia zmiana: 17 Paź, 2016, 09:54:14 wysłana przez commelina »