Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324143 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ach widzisz, z tych nerw Ci zapomniałem odpowiedzieć "merytorycznie" :D
Uwaga, odpowiadam MERYTORYCZNIE: tak byłem w tej zajebistej Szwajcarii, mają fajną gliniankę z fontanną zaraz przy deptaku oraz szeroki asortyment czekoladek.
Tak mam "kumpla" tam, jest dziekanem wydziału fortepianiu konserwatorium w Genewie, ale nie wiem czy się łapie w Twojej skali "merytoryczności".

Posty połączone: 31 Lip, 2016, 16:17:47
Ale Ty czytasz to co piszesz, czy tak po prostu z głowy czyli z niczego napierdalasz w tę klawiaturę? Mam Ci narysować mapkę gdzie byłem, co robiłem i kogo znam, czy bez tego nie jesteś w stanie uwierzyć, że gadasz z kimś po przynajmniej 6 klasach podstawówki?
Posmaruj się maścią i nie róbmy pyskówki. Jeśli poczułeś się urażony, to przepraszam.
Jak zaczynałem pisać tutaj, to naskoczyłeś na mnie personalnie odnośnie dotowania sztuki.
Teraz masz przykład Materiafest...
Jak nie się z kimś nie zgadzasz, to robisz uwagi lub wyśmiewasz. Zamiast merytorycznych argumentów, jakieś teksty typu chłopek-roztropek.
Pierwsze "powitalne" teksty i Twój sposób dyskutowania spowodowały, że tak Cię już postrzegam. Jak ja Ci zrobiłem malutki pstryczek, to już ryk. A może po prostu łatwiej zrobić raban, żeby nie przyznać że sobie gdybałeś.
Jeśli mnie postrzegasz jako mądralę, to masz do tego prawo. Nie jestem taki. Po prostu mam tą naleciałość konkretnego i merytorycznego argumentowania w obronie swojego zdania. Wynika to z mojej pracy naukowej, bo tak się pisze/pracuje: konkrety i zero emocji.
Pisząc o Szwajcarii, pisałem to co wiem. Nie mam zwyczaju się wypowiadać na tematy, o których nie mam pojęcia. Stąd jeśli wyrażam swoją opinię, to zwykle mam to mocno przemyślane.
Nie chowam urazy ;) Mam trzech lekarzy w najbliższej rodzinie, stąd wiem, że jako grupa społeczna wszystko wiedzą najlepiej i ciężko się dyskutuje z nimi.
« Ostatnia zmiana: 31 Lip, 2016, 16:19:09 wysłana przez wrobelsparrow »