Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 348223 razy)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
A mnie wkurwiają obkurwieńcy i złodzieje, którzy zajmują się polityką. POjebany PiSlamabad. Tępe ludzie wierzą w chuj tym idiotom. Jak może krajem kierować banda niekompetentnych prawie-biedaków/nieudaczników (vide zeznania majątkowe). Szkolnictwo prywatne ma być prywatne. Sztuka powinna być wspierana przez państwo, bo bez niej będziemy jeszcze większymi prymitywami. Wkurwiają mnie takie dyskusje jak tu: ktoś krytykuje PiS i w ripoście ma przypiętą łatkę fana PO. Najlepiej i tak było za SLD ;) Potem była komisja Rywina i kurwa zrobili sobie politycznego Idola. Wylansował się Ziobro i teraz trzeba patrzyć na jego gębę. Jeszcze niedawno napierdalał na Jarka, a teraz kumple że chuj. Dla mnie jest on pospolitym przestępcą. Z jego winy spierdoliła się transplantologia na 2 lata. Ile osób przez to zmarło? Podejrzewam, że więcej niż przez cały aparat komunistyczny. I co? Żadnej odpowiedzialności. Teraz ma stanąć na czele stróży prawa. Kurwa mać co za debilizm.
Dla mnie wspieranie PiS to objaw niedojebania mózgowego. Kto się obruszy, to tylko udowadnia poprzednie zdanie :P Zmanipulowani w "niemieckie media", "żydowskie banki" i inne banialuki internetu. Poczytajcie ile hejterów internetowych i manipulatorów zatrudniło PiS przed wyborami prezydenckimi i ilu przed parlamentarnymi. Szczekanie na PO (do którego BTW mam megawkurwienie) takimi hasełkami to właśnie efekt manipulacji.
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.