A mnie wkurwiają obkurwieńcy i złodzieje, którzy zajmują się polityką. POjebany PiSlamabad. Tępe ludzie wierzą w chuj tym idiotom. Jak może krajem kierować banda niekompetentnych prawie-biedaków/nieudaczników (vide zeznania majątkowe). Szkolnictwo prywatne ma być prywatne. Sztuka powinna być wspierana przez państwo, bo bez niej będziemy jeszcze większymi prymitywami. Wkurwiają mnie takie dyskusje jak tu: ktoś krytykuje PiS i w ripoście ma przypiętą łatkę fana PO. Najlepiej i tak było za SLD

Potem była komisja Rywina i kurwa zrobili sobie politycznego Idola. Wylansował się Ziobro i teraz trzeba patrzyć na jego gębę. Jeszcze niedawno napierdalał na Jarka, a teraz kumple że chuj. Dla mnie jest on pospolitym przestępcą. Z jego winy spierdoliła się transplantologia na 2 lata. Ile osób przez to zmarło? Podejrzewam, że więcej niż przez cały aparat komunistyczny. I co? Żadnej odpowiedzialności. Teraz ma stanąć na czele stróży prawa. Kurwa mać co za debilizm.
Dla mnie wspieranie PiS to objaw niedojebania mózgowego. Kto się obruszy, to tylko udowadnia poprzednie zdanie

Zmanipulowani w "niemieckie media", "żydowskie banki" i inne banialuki internetu. Poczytajcie ile hejterów internetowych i manipulatorów zatrudniło PiS przed wyborami prezydenckimi i ilu przed parlamentarnymi. Szczekanie na PO (do którego BTW mam megawkurwienie) takimi hasełkami to właśnie efekt manipulacji.