Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319798 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Obecnie widać mocny powrót Jankesów. Myślę, że to co się dzieje w UE (np.problem imigrantów) to sprawka USA i ich wasali.
USA chce "podpalić" Europę bo jest to dla nich korzystne. Jak już pisałem wcześniej mają dość problemów (bardzo poważnych problemów) z Chinami jako gospodarką i graczem globalnym który w mojej opinii już jest mocniejszy od nich i stanowi ogromne zagrożenie.
Podsumowując USA chce załatwić Europę a Europa pod przewodnictwem Niemiec chce załatwić USA. Do tego jeszcze istotnym jest sztama pomiędzy Niemcami i Rosją a to już znowu powrót do doktryny szanownego Ottona.

To jest bardzo trafne, co piszesz. ;) George Soros (ten sam, co podobno dał $150mln na finansowanie Petru i mu podobnych kłamców i ten sam, co się chwalił, że majdan na Ukrainie kosztował go ledwie kilkanaście milionów dolarów) finansuje także migrację ludzi z Syrii i okolic do Europy. Jak? A, chociażby tak, że z jego pieniędzy wydawana jest książeczka "Welcome to UE", gdzie są po arabsku instrukcje w jakim kraju gdzie szukać jakiej pomocy, aby się tam osiedlić i ssać socjal. :D Czemu Żyd wspiera muzułmanów pozostaje w kwestii domysłów...

A co do Chin taka ciekawostka - bodajże w tym tygodniu Chiny zgodziły się spłacić dług Zimbabwe. Od teraz w Zimbabwe za spłacenie długu obowiązywać będzie chiński juan jako oficjalna waluta. :D Handluj z tym.

http://wmeritum.pl/zimbabwe-przyjmuje-chinska-walute-jako-legalny-srodek-platniczy/
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .