Autor Wątek: NGD - Strictly 7 Guitars CS Exotic - vid inside  (Przeczytany 12442 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
20zł czy nie, w innych krajach też mają  podatki.

Mydlenie oczu i jeszcze te zbywanie z zakładaniem firmy - please, tak to można ze wszystkim.

Co do ceny to fakt, niestety część ludzi nie zdaje sobie sprawy, że często cena wynika po prostu z marży a nie z lepszych komponentów.
Częściowo własnie przez takie mydlenie i kręcenie, a przecież sprawa jest prosta, kasa, ale nikt przecież nie przyzna wprost: tak, kosze 50%, bo moge.

To nie jest mydlenie oczu i zbywanie z zakładaniem firmy, tylko zycie. Nie zrozumiesz dopóki nie zainwestujesz własnych pieniedzy, o które zawsze najbardziej sie burzymy. Nie tylko tak można ze wszystkim, ale tak JEST ze wszystkim, gdy wkładasz własną pracę i w/w WŁĄSNE pieniądze.
Nie bez znaczenia jest tez dla mnie by nie zaglądać innym do kieszeni, ile zarabiają lub jak wolisz ile koszą, za swoją prace i swoje zaangażowanie. Co myslę o niektórych cenach np Gibsonów, gdzięś tutaj na forum juz się wypowiedziałem przy pomocy jednego z modeli, ale skoro są chcetni na to to nic mi do tego, i tego sie trzymam.

Fred, sorry for off top, and so you have the best sounding, .... fingers   :P  ;)