Autor Wątek: Bash sidewinder MKV - przeciek prawie kontrolowany  (Przeczytany 150725 razy)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Aż dziw że jeszcze nikt nic nie napisał. Więc będę pierwszy.
Primo. Dzięki za liczne stawienie się. Z gitaramy i fogle. Fajnie jest mieć tyle instrumentów na kwadracie. Tylko Dex dał dupy i przyszedł bez wiosła (Gohes za to wyrobił za niego normę i przytachał dwa ;)). Początki nie były łatwe, ale wszyscy dali radę.

Secundo. Dziękuję sąsiadom z budynku obok, że nie robili dymu. A mogli, bo trzy godziny słuchania jak paru kolesi nakurwia riffy na głośnościach ponadsklepowych na bank było ciężkim przeżyciem ;)
Tertio: Sajd mk 5 jest mocną rzeczą. Do zajebistych cleanów mnie Szymek zdążył przyzwyczaić (chociaż ten piec ma lepszy clean niż Studio 20, a to już coś), ale przestery też mi bardzo robiły. Opinie się wahały, na początku wszyscy byli za tym, że czerwony kanał jest debest a pomarańczowy ssie. Potem w ruch poszedł Kania Firebird ze sprawnym operatorem, i nagle okazało się, że ten kanał też daje radę ;)
Do testów mieliśmy bazyliard najróżniejszych wioseł: moje obie Kanie, Ibka RG, Gibola Flying V, rzeczonego Firebirda, Giba LP, LTD Vipera ("żeby było coś na EMG") oraz... moją basetlę GMR :D Jako piec basowy też się sprawdza ;)
Wnioski ogólne były takie, że piec jest bardzo gitarozależny (na mojej siódemce tryb warm czystego kanału zamulał jak Nil w czasie przypływów, na Flyingu jechał prawieszklanką). Dzięki temu, każdy znalazł coś miłego. Ponadto Szymon robił różne sztuczki magiczne z diodami i pikaniem. Zabawa dla całej rodziny po prostu :D
Moje typy brzmieniowe: PRZEJEBANY czysty oraz kanał czerwony w trybie Na Pełną Kurwę. Jakbym miał ciśnienie na posiadanie innego pieca niż mam, mocno bym się zastanowił nad jakąś okrojoną wersją mk 5 (no bo srsly guys, po kiego mi tyle gałek w piecu?).
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.