a nie zauwazyles podpisu pod filmikiem??
CONFIDENTIALITY NOTICE: This webpage is intended for internal use only by Steinberger employees and designated affiliates. Unauthorized forwarding, printing, copying, distribution, or use is strictly prohibited and may be unlawful.
Mnie się patent podoba... Bardzo często jak sobie coś gram to chciałbym nagle jakiś utworek ze strojem Eb pograć ale mi sie nie chce co chwila gitki przestrajać... A Robota też chętnie bym posiadł gdyby był w normalnej cenie

(tj. nigdy go nie kupię, zakładając, że będę miał nawet na niego kasę) ... Mnie się te wszystkie wynalazki bardzo podobają... Mają za zadanie tylko odciążyć muzyka od codziennych obowiązków strojenia... Słuchu się nie kształci przez strojenie gitary

Jeśli nawet ma to coś pomóc początkującym to co to ma dać gitarzyście z 20letnim stażem który ma już słuch wykształcony pod tym kątem? Jedynie i aż pozwala to się skupić po prostu na grze nie martwiąc się o intonację...
Robot jak dla mnie bardziej pożyteczny niż to tremolo... Ma więcej możliwości... No i to można wpakować do większości gitar ze stałymi mostami...