układ jest prosty :
L6 G50 ~>Fractal (tylne wejście mono)~>Reloop ~>paka 4x12 (V30 , paka ma 8 Ω)
Końcówka na próbach działa na jednym kanale (póki co nie mam drugiej paki) , jest rozkręcona na 1/3 i jest już naprawdę dość głośno. Zapas mocy jest odpowiedni. Czy jest transparentna , cóż, nie porównywałem z innymi ani lampami ani innymi transwestytami
Nie na końcówkę leci sygnał bez symulacji paczki (co oczywiste) , poza tym , drugi tor podpięty jest (stereo tak jak chciałem) do mixera i leci do kompa do nagrywania numerów na probie. Drugi tor oczywiście ma w łańcuchu paczkę i mikrofony. Tej wersji jeszcze mocno nie kręciłem bo nie mam czasu. Mam kupę IR paczek kolumn od poprzedniego właściciela więc zanim coś wybiorę do grania na żywo troszkę minie. Już jest naprawdę fajnie bo jak puszcze na przody od klawiszy i wokali to dżż dżż jest fajowe, stereo piękne , jest też tam taka opcja EXPANDER jak dobrze pamiętam (zapina się też w łańcuchu na końcu) , fajnie to rozkłada ślad mono wiosła na dwa kanały, brzmi jakby grali dwaj wioślarze, to sobie chyba ustawie na podstawowych przesterach do podkładu.
Reasumując , końcówka fajna, działa bez problemów, jest troszkę głośna (dwa wiatraczki w środku) ale zupełnie mi to nie przeszkadza bo nie jest to jakiś straszny hałas. Musze pokręcić jeszcze parę brzmień do poprzednich numerów to wtedy sobie spokojnie porównam, ale tak na szybko - to co mi się nagrywa na próbach, brzmi dokładnie tak samo jak wylatuje z paczki
Szczególnie jeśli chodzi o czyste brzmienia , zło wiadomo - dużo zależy od wyboru paki i mikrofonu w symulacji , będę się starał zbliżyć mocno oba brzmienia z ukierunkowaniem na to co wylatuje z paki.