Autor Wątek: SERIALE czyli co oglądamy w odcinkach  (Przeczytany 188118 razy)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
niewiem czy było, ale oglądam shameless i sie jaram.
chcieli zakonczyc serie na poprzednim sezonie ale poszli po rozum do gowy i taki sezon odwalili że hoho!
http://www.imdb.com/title/tt1586680/
i always go full retard

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
American Horror Story Season 2 - Asylum i Season 3 - Coven

2 calkiem nowe historie. Swietnie zrobione, trzymaja poziom 1 sezonu, jezeli mozna tak to nazwac bo to sa odrebne mini-seriale. Podoba mi sie to ze oglada sie tych samych aktorow w nowych rolach i to dosyc odmiennych od tego co pokazali np w 1 sezonie.

Czekam na czwarty:)

Czyli co, napięcie spada tak gdzieś w połowie sezonu?

Posty połączone: 26 Mar, 2014, 13:46:27
Ja się zawiodłem na ostatnim odcinku. Ale to chyba standard w dobrych serialach, że ciężko je solidnie zakończyć. Liczyłem na naprawdę mocne uderzenie.
Główny bohater też był zawiedziony. Może taką mieli koncepcję, a może tak im wyszło - jak mówisz. W każdym razie bez wielkiego pierdolnięcia, ale moim zdaniem w miarę... życiowo? Bez przeginania w drugą stronę znaczy.

Jak ktoś się zastanawia to niech przestanie.
« Ostatnia zmiana: 26 Mar, 2014, 13:46:28 wysłana przez MadYarpen »

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
American Horror Story Season 2 - Asylum i Season 3 - Coven

2 calkiem nowe historie. Swietnie zrobione, trzymaja poziom 1 sezonu, jezeli mozna tak to nazwac bo to sa odrebne mini-seriale. Podoba mi sie to ze oglada sie tych samych aktorow w nowych rolach i to dosyc odmiennych od tego co pokazali np w 1 sezonie.

Czekam na czwarty:)

Czyli co, napięcie spada tak gdzieś w połowie sezonu?

Nie zauwazylem niczego takiego w obu. Moze faktycznie w jedynce jest w polowie odrobine spokojniej.

ogladalismy z żoną akurat 3ci najpierw i w porownaniu z 2gim to 3ka jest lekka i przyjemna moze dlatego ze jest o czarownicach, a 2ka ktorej tematem jest szpital psychiatryczny z zalożenia ryje banie, jest grubo zawinieta i ma sporo warstw a zreszta, obejrzyj to sie przekonasz.

||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
aaa teraz pamiętam trzeci sezon z czarownicami, trochę mnie znudził. Może dlatego że sam oglądałem. Spróbuję z drugim sezonem bo jakoś mi uciekł.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja oglądałem tylko trzeci, miałem nadzieję że się źle skończy i wszystkie zginą :D Ale oglądało się nieźle.

Jako zadeklarowany wróg seriali zaskakująco dużo ich ostatnio oglądam :)
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline escape_artist

• Pr0
Ja oglądałem tylko trzeci, miałem nadzieję że się źle skończy i wszystkie zginą :D Ale oglądało się nieźle.

Jako zadeklarowany wróg seriali zaskakująco dużo ich ostatnio oglądam :)

3ka to jest spacerek w parku za reke z dziewczyna, ot czarownice

1ka to bardziej dramat z duza iloscia metafizyki z racji tego ze jest glownie o duchach, nawiedzony dom i jakies tajemnice,

2ka to jest karuzela ktora zapierdala jednak szybciej niz sie spodziewales :)
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline blackdahlia

• Pr0
Za waszą namową ogarnąłem detektywa. Cholera do tej pory myślałem, że "glinie" w kategorii serial kryminalny nic nie doskoczy, ale jednak...

Offline escape_artist

• Pr0
Zaczelismy "The Following" (z Kevinem Bacon'em w roli glownej)...nie pamietam kiedy ostatni raz ogladalem serial ktory tak trzyma w napieciu przez praktycznie kazdy caly odcinek (dotarlismy do 10-go, sezon 1)

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
A ja zaczalem 4 pancernych... I psa. Znowu. To mi sie nigdy nie znudzi.

"Odlamkowy!
Jest odlamkowy!
Ognia!!!"

A tak poza tym to caly czas The Walking Dead i plakam za Breaking Bad. Imho na razie najlepszy jaki obejrzalem... Czyli 1 z 5 :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Wychodzi na to, ze jestem dziwny, bo breaking bad odstawilem po 5 odcinku.

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
A w 6stym jest taki rozpierdol że to szok!... Ogólnie cała akcja w 2 sezonie się rozkręca, bo pierwszy to jest takie intro. Pokazane co jak i dlaczego, żeby się z dupy nie zaczynało że niejaki Walter White ma więcej mety niż cały meksyk. Do tego 99% pure. Zachęcam do obejrzenia. Serio.
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Bo pierwszy sezon BB to takie wprowadzenie do historii bardziej jest, dosc powoli sie rozkreca. Pod koniec wchodzi na obroty i od drugiego leci na pelnej kurwie az do samego konca.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Ok,  to dam mu szansę ponownie ;-)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Mnie też Breaking Bad nie powalił. Mniej więcej w połowie pierwszego sezonu zacząłem przysypiać. ;)

Teraz oglądam Alcatraz (serial producenta Lostów i Fringe) - zapowiada się przyzwoicie, choć szału na pierwszy rzut oka nie robi. Zobaczymy co będzie dalej. :)
No i następne w kolejce są Walking Dead (najnowszy sezon), detektyw i The Following.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Mnie też Breaking Bad nie powalił. Mniej więcej w połowie pierwszego sezonu po pierwszym odcinku zacząłem przysypiać. ;)
fix'd

Ale w końcu się zbiorę i odpalę drugi sezon ;D
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
na pelnej kurwie az do samego konca.

Do końca 4 sezonu oglądałem z wielką przyjemnością i nie mogę się przemóc do sezonu 5, oglądam średnio 2 odcinki na miesiac, może rzadzej, bo chcę go zakończyć, ale szczerze juz mnie przestał bawić.

Za to ostatnio wkręciło mnie Suburgatory i 2 Broke Girls (ten drugi właśnie zacząłem oglądać)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Mat

• Pr0
No fakt, pierwsza polowa 5 sezonu troszke zwalnia, no ale potem jest znow ostro. No i koncowka jest taka, jak byc powinna (a nie chujnia jak w Dexter czy inny Lost).

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Broke Girls (ten drugi właśnie zacząłem oglądać)
jestem na 2gim odcinku - miazga :D
i always go full retard

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
2 Broke Girls (ten drugi właśnie zacząłem oglądać)
takie se, ale w zimie w sesję 3 sezony obejrzałem z nadmiaru czasu ;D
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Franek

• Użytkownik
A ja polecam House of Cards z Kevinem Spacey. Zacząłem właśnie drugi sezon i zapowiada się dość ciekawie.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
A ja polecam House of Cards z Kevinem Spacey. Zacząłem właśnie drugi sezon i zapowiada się dość ciekawie.
Ja niedawno obejrzałem oba sezony jednym ciągiem. Wciąga, jak cholera.
Początek drugiego sezonu - mind blown

Offline Franek

• Użytkownik
Drugi sezon House of Cards juz dawno skonczylem - teraz pozostaje tylko czekac na trzeci. A w miedzy czasie rozpoczalem Suits, koncze drugi sezon i tez moge smialo polecic.

Offline Mat

• Pr0
Modern Family właśnie zacząłem. Całkiem dobre to. No i jest "Al Bundy" :)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Archer.

No cholera, polecam :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Modern Family właśnie zacząłem. Całkiem dobre to. No i jest "Al Bundy" :)

Zawsze trzyma poziom, zajebisty, zabawny, pozytywny, mądry, jeden z moich ulubionych.