Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
haha, widać że kolega siedzi w marketingu - błyskotliwość i kwiecisty słownik ...
Cytat: Tomek Martyniak w 26 Maj, 2016, 08:13:58haha, widać że kolega siedzi w marketingu - błyskotliwość i kwiecisty słownik ...Nie wiedziałem, że to mi się wzięło od "marketingu". Niby komplement, ale się nie cieszę .
Masz wpisane dział handlu zagranicznego, stąd moja ocena że musisz się znać na komunikacji. Marketing to słowo ktore nacechowane bywa odwrotnymi konotacjami tak jak "masz jakis problem?"
O, teraz będzie, że się czepiałem, ale prawda to, co napisałeś. Komunikacja brzmi dumnie, a marketing zaczął się jakoś od dekady kojarzyć z wszystkowiedzącymi a wdupiebędącymi gówniarzami na pierwszym roku i Amwayem .
Cytat: wuj Bat w 26 Maj, 2016, 18:34:11Cytat: Tomek Martyniak w 26 Maj, 2016, 08:13:58haha, widać że kolega siedzi w marketingu - błyskotliwość i kwiecisty słownik ...Nie wiedziałem, że to mi się wzięło od "marketingu". Niby komplement, ale się nie cieszę . No jak Ty bedziesz smutny ja tez bede i dzieciątko Jezus tez Masz wpisane dział handlu zagranicznego, stąd moja ocena że musisz się znać na komunikacji. Marketing to słowo ktore nacechowane bywa odwrotnymi konotacjami tak jak "masz jakis problem?"
Could've just chucked a casio keyboard on autoplay into a washing machine with a load of metal washers, dimmed the lights and stood on the cats tale and it would just be like being there.
Nie wiem czy dobrze skumałem ale Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo...skrzy piec?
zasada stara jak świat - chcesz mięśnie? Jedz mięśniechcesz mocne stawy? Żryj stawynóżki z kury mają delikatne chrząstki i są całkiem smaczne boczek ze stoiska często ma chrząstkiU cant fuck with boczeki wszyscy wiemy, że można na nim opierać dietei ogólnie plan treningowy, plan biznesowy, cykl menstruacyjny i układ gwiazdScience
( Obraz usunięty.)
człowiek sztuką inwentarzową państwamoże sobie, jak bydlątko na pastwisku, w wyznaczonym przez pastucha obszarze pobrykać ale i tak wieczorkiem zostanie zagnany do swojego kojca, jeśli będzie dorodną jałówką to będzie mieć szansę wpaść w oko panu inseminatorowi który zrobi jej dobrze, jej dziatwa będzie dokładnie powielać jej los, a i tak, obojętnie jak przebiegnie jej życie, skończy w ... rzeźnii taki mini opis ludzkiego żywota staje się wzorcowo docelowym w ewolucji organizacji życia społecznego
(...) były ważniejsze sprawy. Tak świętowaliśmy zdrowie kolegi że podupadliśmy na swoim."
Syn znajomej, lat 6:- Mamo, a jak nie zdam studiów to dalej będę mógł zostać jutuberem?