Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 180521 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Przegwintuj wszystkie, powiesz, że taki był zamysł producenta by menzurę na grubszych strunach dało się łatwiej ustawić.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline birthmark

• Gaduła
Chłopcy, nie zna ktoś może jakiejś miejscówki w Warszawie (najlepiej Wola, Bemowo, Żol), gdzie można wstawić swoje graty i swobodnie sobie ponakurwiać?
Suto wędlin kładź na chleb

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog

Offline birthmark

• Gaduła
Tak, ale bardziej chodzi mi o jakiś pustostan, który zamknę na kłódkę i w gronie znajomych będziemy eksploatować. Do zaadaptowanych salek wolę swoich sprzętów nie wstawiać, bo z ludźmi bywa różnie. Wiem, że we Włochach i Ursusie trochę takich miejscówek było.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Ja mam szprężynę, podaj namiary na PW
weimar guitar gently weeps

Offline freakguitar

• Gaduła
    • Wielki Naćpany Wilk
Będę we Wrocławiu 1 maja od 4:15 rano,
Mogę kogoś obudzić, wpaść na kawę i zostawić na cały dzień rzeczy?

Odnośnie tematu:

http://forum.sevenstring.pl/off-topic/wroclawianie-1-maja-poszukiwany-nocleg/
Prawdopodobnie przenocujemy w Poznaniu.
Im więcej gratów tym większe prawdopodobieństwo, że coś się zepsuje.
A im mniej progów tym lepszy dostęp do wyższych pozycji.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Śrubki do racka potrzebne, z podkładkami :D

ktoś ma kilka wolnych sztuk? w sumie to dwie mi są potrzebne ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline JanuszuNieKrzywdz

• Gaduła
Chętnie przyjmę pomoc w postaci fachowej konsultacji odnośnie ułożenia diety, tak tak koksy :)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Chętnie przyjmę pomoc w postaci fachowej konsultacji odnośnie ułożenia diety, tak tak koksy :)

Dużo ryżu, dużo tuńczyka i twarogu, sterydy i rośniesz. Myślę, że na forach dla koksów odpowiedź dostaniesz szybciej. Poza tym internety są pełne planów dietetycznych i treningowych.

Offline Carlos

• Prawie użytkownik
    • ./noise
Mam pytanie do ludzi z poznania :D
Czy ktoś orientuje się jakie są sensowne firmy informatyczne, gdzie można by się zakręcić do roboty na początek ?
Myślałem o pracy jako programista, C, C++, C# ogarniam. Wiadomo, że nie na jakimś kosmicznym poziomie bo dopiero kończę studia, ale jeszcze teraz w wakacje zamierzam się doszkolić.
Ogólnie myślałem nad przeprowadzką do poznania, no ale wtedy musiałbym właśnie wiedzieć gdzie odrazu szukać pracy :D

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Bez doświadczenia i papieru ciężko będzie...ewentualni e jakiś staż na 2tygodnie za free i się wykazać...

Nie jestem z Poznania ale troche w tym siedze i wiem jak to jest :)
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline Carlos

• Prawie użytkownik
    • ./noise
Doświadczenie trzeba gdzieś zacząć zbierać, a papier mam nadzieję, że we wrześniu już będzie.
W sumie jeszcze php jako tako ogarniam. Stworzyć stronę z zapytaniami do bazy itp raczej by nie było problemem.  Ale mówie,  muszę wiedzieć gdzie w ogóle szukać, bo nie chcę do jakiegoś kołchozu trafić :P

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Nie wiedziałem, gdzie to umieścić i jakoś ten temat z uwagi na "POMOGĘ" w nazwie mi się nasunął.

Sprawa jest następująca: pewna panienka popierana przez wielu Internetowych celebrytów, startuje w konkursie King of The Web, taki cykliczny plebiscyt na "najpopularniejszą osobę w sieci". Aktualna kasa do zgarnięcia to 7,500$, z którą wygrany może zrobić co mu się żywnie podoba. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ laska, która jest na drugim miejscu obiecała przekazać całą kwotę fundacji charytatywnej Habitat for Humanity budującej domy, mieszkania ludziom bezdomnym na całym świecie, podczas gdy kolo, który prowadzi zapowiedział, że za wygraną kupi gadżety do rozdania swoim subskrybentom na Youtube :/

Tak więc, jeśli macie choć chwilę czasu, wejdźcie na http://kingofweb.com/users/rosannapansino zalogujcie się poprzez Facebook i oddajcie 10 głosów właśnie na nią. Dodam, że głosować można codziennie jeszscze przez 9 dni.

Dlaczego mamy jej zaufać? Cóż, popiera ją cała ekipa The Game Station, (tzn. przekierowuje głosy ze swojego profilu na jej) która ma za sobą już trzy wygrane w tym konkursie  i wszystkie wygrane były przekazywane faktycznie fundacjom charytatywnym.

Z góry dzięki, myślę, że warto :)
« Ostatnia zmiana: 06 Lip, 2012, 13:13:06 wysłana przez mondomg »

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Coś namieszałem, ale myślę, że się udało ;)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Och, wybaczcie, przecinek mi się przykleił do linka, teraz jest już dobrze.

Dzięki Niedziu :*

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
na dziewięć dni ustawiłem sobie jej stronę jako startową, będę klikał daily :)

Swoją drogą, całkiem fajna nerd'ka z niej :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Ma ktoś na zbyciu RAM do starego kompa? Potrzebuję sprawną DDR 400MHz, najlepiej 1GB lub więcej, niekoniecznie w jednej kości. Oczywiście pokrywam koszty przesyłki + piwo :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Nie ma ktoś zalegającej karty pamięci M2 (takie wielkości microsd, co w sony ericssonach były) większej niż 1GB? Chętnie przygarnę za przesył i jakieś pieniądze na parę bro czy co kto tam lubi. :)
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
W związku z podjętymi studiami, szukam jakiegoś pokoiku do wynajęcia w Poznaniu. Nie ukrywam, że fajnie byłoby, gdyby trafiło się coś jednoosobowego ale jestem otwarty na wszelkie propozycje. W moim przypadku priorytetami są: cena (wiadomo, student to fury pieniędzy niestety nie mam), lokalizacja (studiować będę na UAM, więc jeżeli nie blisko, to chociaż z dobrą komunikacją) i ewentualnie tolerancja na gitarowe granie (tutaj oczywiście szanuję czyjś spokój i obiecuję nie nakurwiać na pełnej głośności, szczególnie w trakcie nauki).

Byłbym wdzięczny za wszelkie info. Oczywiście śledzę ogłoszenia w internecie, ale gdyby któryś z forumowiczów mi coś polecił to na pewno łatwiej byłby mi się zdecydować.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
UAM to drogi Panie jest teraz po całym mieście rozesrany, uściślij ;)

Będę pamiętał.
Łe tej.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Katedra Neofilologi (al. Niepodległości 4). Sorki, jeszcze nie do końca obeznany jestem. Dzięki z góry!

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
To zupełne centrum miasta jest :)
Łe tej.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Katedra Neofilologi

Wy wiecie co ja tam przeczytałem.

Spoiler
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Dex, nie jesteś sam ;D

Offline sylkis

• Pr0
Pisze w imieniu kumpla, któremu pierdolnął zasilacz w kompie i chętnie przygarnie jakiś jak kto ma na zbyciu, byle już z tych co mają linię zasilania dla karty graficznej.

Już się mu znajomi, którzy potencjalnie coś takiego mogą posiadać kończą (sam byłem na liście), więc jak komu co zalega to koniecznie dajcie znać :)

Posty połączone: 24 Lip, 2012, 14:33:18
Dobra to teraz coś już dla mnie: Gdzie obecnie da się w Szczecinie dorwać szelki do kostki, ma ktoś pomysł?
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo: