Nie wiedziałem, gdzie to umieścić i jakoś ten temat z uwagi na "POMOGĘ" w nazwie mi się nasunął.
Sprawa jest następująca: pewna panienka popierana przez wielu Internetowych celebrytów, startuje w konkursie King of The Web, taki cykliczny plebiscyt na "najpopularniejszą osobę w sieci". Aktualna kasa do zgarnięcia to 7,500$, z którą wygrany może zrobić co mu się żywnie podoba. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ laska, która jest na drugim miejscu obiecała przekazać całą kwotę fundacji charytatywnej Habitat for Humanity budującej domy, mieszkania ludziom bezdomnym na całym świecie, podczas gdy kolo, który prowadzi zapowiedział, że za wygraną kupi gadżety do rozdania swoim subskrybentom na Youtube :/
Tak więc, jeśli macie choć chwilę czasu, wejdźcie na
http://kingofweb.com/users/rosannapansino zalogujcie się poprzez Facebook i oddajcie 10 głosów właśnie na nią. Dodam, że głosować można codziennie jeszscze przez 9 dni.
Dlaczego mamy jej zaufać? Cóż, popiera ją cała ekipa The Game Station, (tzn. przekierowuje głosy ze swojego profilu na jej) która ma za sobą już trzy wygrane w tym konkursie i wszystkie wygrane były przekazywane faktycznie fundacjom charytatywnym.
Z góry dzięki, myślę, że warto