Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 180396 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Dzięki :)
Tylko jedna rzecz, której w sumie nie zaznaczyłem: raczej nie chodzi o wywiady, a o artykuły ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
To teraz ja - pilnie potrzebuję smycz dla psa :) Ale nie taką zwykłą, tylko rozwijaną taśmową, ewentualnie taśmową luźną, mile widziane wszelkie o długości 5-10 m. Psa muszę wybiegać, ale spuścić ze smyczy nie mogę bo to mysliwski a za gruby jestem żeby z nim biegać :D Ma ktoś z Was coś takiego na zbyciu? :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Zapytam mamę ale podejrzewam że się rozjebała.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Matka czy smycz? :D

Będę wdzięczny :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kiedyś już pisałem, ale znów zapytam. Nie ma ktoś z Was niepotrzebnych, rozpieprzonych efektów gitarowych na których będę mógł skutecznie poćwiczyć sztukę lutowania i budowanie własnych kosteczek? Jak ktoś coś ma, niech śmiało pisze, zawsze można się dogadać ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
Potrzebuje namiarów na speca od konstrukcji Marshall-a chodzi o głowę 6100. Znajomy nie ma czasu robić a to grubszy temat jest, ponieważ poprzedni właściciel chyba przerabiał ten wzmak na inny i potrzeba porządnego kogoś kto to doprowadzi go do stanu oryginalnego. Najlepiej Lublin, Wawa, Śląsk znalazłem na forum Jerzego Karzełka i namiar na necie ale nie wiem czy aktualny. Najlepiej sprawdzona osoba która to zrobi a nie weźmmie kase i powie ze zrobiła.

proszę o namiary

dzięki wielkie
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Przyjmę lub kupię płytę główną z/pod dwurdzeniowy procek (or better), aczkolwiek interesuje mnie raczej jakaś sprawna używka bo 900 zeta za nową zdecydowanie przekracza moje obecne mozliwości :)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ma ktoś na oddanie mikrofon do kompa? Może być nawet z połamanymi słuchawkami :D Po prostu potrzebuję jakiegoś majka, nawet najbardziej badziewnego.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Przyjmę lub kupię płytę główną z/pod dwurdzeniowy procek (or better), aczkolwiek interesuje mnie raczej jakaś sprawna używka bo 900 zeta za nową zdecydowanie przekracza moje obecne mozliwości :)

Ja mam Asus P5QL Pro, dwóch na raz do kompa nie wsadzę, więc mogę oddać. Jeśli ci wystarczy taka, to daj adres na PW.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
Kurde, już się umówiłem z Dexterkiem na zakup... Poza tym jego nawet i7 obsługuje, więc zawsze to szczebelek wyżej... :)
Ale dzięks!

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
Hmmm... Ale Twoja obsługuje do 16GB RAM. Muszę się skonsultować jeszcze. Dam znaka jak coś.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Słuchajcie, ma ktoś na zbyciu 4 śrubki żebym mógł przetworniki w ramkach zamontować? Obojętnie czy krzyżaki czy płaskie, byle by były takie same i najlepiej srebrne.
Jeżeli to ma jakieś znaczenie- montowane przystawki to SD Blackouts.

Offline sylkis

• Pr0
Ma ktoś na oddanie mikrofon do kompa? Może być nawet z połamanymi słuchawkami :D Po prostu potrzebuję jakiegoś majka, nawet najbardziej badziewnego.
W Empiku kupisz se taki bez słuchawek za ~7zł.
(\__/)    This is Bunny.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
a jak nie masz empiku/media marktu/innego takiego to na allegrze: http://allegro.pl/sluchawki-stereo-z-mikrofonem-skype-i2171735624.html albo http://allegro.pl/mikrofon-komputerowy-na-stopce-stopka-regulowana-i2182967293.html

Jakby ktos chciał Ci wysłać taki za zwrot kosztów przesyłki to i tak koperta + szip pocztą wyjdzie conajmniej 5-6 pln
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
W sumie już mam. Nieaktułalne :D

Orange

• Gość
Słuchajcie, ma ktoś na zbyciu 4 śrubki żebym mógł przetworniki w ramkach zamontować? Obojętnie czy krzyżaki czy płaskie, byle by były takie same i najlepiej srebrne.
Jeżeli to ma jakieś znaczenie- montowane przystawki to SD Blackouts.

Mam takie drobnozwojowe, srebrne marki Bare knuckle. Plus 100 do brzmienia.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Napisz mi szczegóły na PW i się jakoś dogadamy! : D

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Ma ktoś na stanie śrubki od mostka fixed - te co obniżają struny?
Jak te tutaj, jak najniższe:

Bo mam w Ibku strasznie długie, więc po obniżeniu wystają w chuj mocno i niewygodnie się gra. 12 bym potrzebował, ale 6 nie pogardzę.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Miaem, poszperam, dam znać.

Offline sylkis

• Pr0
O właśnie, to ja z podobną prośbą - ma ktoś może dociski do strun?
W sensie, jak na główce są te pierdolniki z takimi jakby dwoma tulejkami, pod które się wtyka struny. Jakimś cudem udało mi się zgubić połowę tego chujstwa o_O

I ewentualnie, jakby ktoś miał na zbyciu, to chętnie mógłbym przygarnąć śrubki od takiego mostka, jak pokazał bandit, ale do regulacji menzury :) i śrubki do regulacji wysokości zawieszenia hambakiera, bo mi się przy grzebaniu twardym śrubokrętem powyrabiały główki...

Chciałem se zamówić z guitar project, ale coś mi stronka nie działa.
(\__/)    This is Bunny.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Kończy mi sie miejsce na dropie i nie pogardziłbym dodatkowymi megabajtami za refferalli... ;)
http://db.tt/lUYimWy

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Wymieni się ktoś elektroniką? Mam 4 potki 25k, a potrzebuję 4 sztuki 500k (a na razie przynajmniej 2 na volume). A że mam LP, to potrzebuję potków z długą ośką. Anyone?
już nie trzeba
« Ostatnia zmiana: 15 Kwi, 2012, 21:18:38 wysłana przez mati304 »
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Takie dwa siodełka do mostka poczebuję:
Spoiler
Ma kto? Z bylejakiego wiosła w sumie stykną chyba, bo w swoim gwinty spierdoliłem w dwóch dziurach :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Przegwintuj.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Planuję tak zrobić, ale chciałem mieć dwie kostki na zapas dla przyszłego właściciela jakby co - bo wiosełko idzie w tym tygodniu pod młotek ;)