Autor Wątek: POMOGĘ czyli temat samopomocowy  (Przeczytany 180356 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Przygarnę HDD 500 GB minimum. Ceny twardych dysków mnie przerażają.
Nie ma ktoś zbędnego twardziela do pogonienia? Piszcie na Priv.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline wuj Bat

• Pr0
Men, skoro przygarnąłem takiego za nieco ponad stówkę i jeszcze mam 2 lata gwarancji - to też dasz radę. Chyba, że mówisz o SSD ;).
Paczki z głów!

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
To dawaj namiary imć Wuju na rzeczony sprzęt.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline wuj Bat

• Pr0
Ja se kupiłem jeden jedyny w lokalnym komputerowym, musisz więc poszperać.
Paczki z głów!

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Padzior leci do Astona.

Offline Musza

• Pr0
Ma ktoś i mógłby mi pożyczyć klucz fajkowy, nasadowy 17mm? Taki jakim reguluje się pręt w LP (przynajmniej tych starych):

facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Mogę Ci podesłać samą nakładkę 17 mm, patyka niet, bo mi potrzebny do LP (u mnie się gryf reguluje 8mm).

No chyba, że Cię patyk zapadkowy urządza, tylko z nim raczej nie dostaniesz się do śruby gryfu, bo jest za duży.
« Ostatnia zmiana: 23 Lis, 2011, 23:42:42 wysłana przez Rachet »
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Musza

• Pr0
Mogę Ci podesłać samą nakładkę 17 mm

Takie coś?

Jeśli tak, to co z tym mogę dalej zrobić poza nałożeniem? :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nieee, Z jednej strony masz sześć ścianek (klucz), z drugiej strony cztery (wejście na patyk). Jutro rano Ci trzasnę zdjęcia, dziś mi się nie chce szukać aparatu i kabli.

Posty połączone: 24 Lis, 2011, 00:06:30
O, patyk to takie coś (milijon razy prostsze, ale kształt moreless taki)

(opcjonalnie) mam jeszcze przedłużenia do tego jak tu:

A do tego nakładka jak pokazałeś. Zależy do czego Ci to, jak do wiosła, może być ciężko. Choć obczaję, czy da radę z przedłużeniem wyregulować LP.
« Ostatnia zmiana: 24 Lis, 2011, 00:06:35 wysłana przez Rachet »

Offline Musza

• Pr0
Sprawdź czy wejdzie w dziurę (;)) w BFG i daj znać, byłbym wdzięczny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Powinno wejść, bo nic nie jest szersze niż nakładka 17 mm a szczęśliwie w LP headstock jest pochylony. Dawaj pan adres, i tak muszę iść na pocztę.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Z dużym przymrużeniem oka, ale OT nie będzie ;)
Czy któryś forumowicz studiujący we wrocku nie planuje poszukiwać współlokatora od lutego 2012? Ewentualnie wspólne poszukiwanie stancji też wchodzi w grę. Kończy mi się umowa na mieszkanie, a nie chcę jej przedłużać, bo są chore warunki. Za każdą wiadomość będę bardzo wdzięczny ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
To ja polecę jeszcze większym prawie OT z jeszcze większą dozą nieprawdopodobieńst wa na odzew, ale...

Gdyby ktoś w Wawie wiedział o jakieś robocie od nowego roku na wieczory/weekendy dla studenta bez doświadczenia byłoby uroczo :)

Dość mam już chronicznego braku pieniędzy, muszę w końcu coś znaleźć.

Offline Przychlast

• Pr0
Niedziak, nie wiem jak sytuacja się potoczy, ale nie wykluczam możliwości wyprowadzki, w razie czego będę się kontaktował.

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
jak ktoś miał by biurko(zwykłe/pod komputer) i/lub dobrze wyglądającą kanapę do oddania z wawki bo mu zawadza, lub nie pasuje do nowego dizajnu w mieszkaniu to niech daje znać ;)

a, i klatkę na chomiki też przyjmę :)

Pozdro
No pain No gain !

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No ja mam biurko/blat w piwnicy, tylko dość duże. Stelaż metal, blat czarny. Nie pamiętam w jakim jest w stanie, chyba nie idealnym, ale tragedii chyba też nie było.

Offline birthmark

• Gaduła
Mam do oddania Mass Effect z dodatkiem Bring Down the Sky na PC, w wersji PL, w folii, oraz Just Cause (bez folii, ale też nówka). Pod chuinkę w sam raz. Mam jeszcze Pro Evo 2010, na prezent może nie za bardzo, bo trochę porysowana (ale działa).
Sam chętnie przyjmę śrubki i sprężynki do pickupów (pickup-ramka) oraz jakąś ciekawą gierkę na PS, jak komuś się wala po szufladzie.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Mam do oddania Mass Effect z dodatkiem Bring Down the Sky na PC, w wersji PL, w folii, oraz Just Cause (bez folii, ale też nówka). Pod chuinkę w sam raz. Mam jeszcze Pro Evo 2010, na prezent może nie za bardzo, bo trochę porysowana (ale działa).
Sam chętnie przyjmę śrubki i sprężynki do pickupów (pickup-ramka) oraz jakąś ciekawą gierkę na PS, jak komuś się wala po szufladzie.
Wziąłbym ME. Tylko co byś chciał za to? Hymm (szuka po kieszeniach) mam 2 oragne dropsy (treble bleed, potek tone), pare nieużywanych sprężyn do floyda..hmmm

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
W sumie, to ja go już zdążyłem zaklepać na PW, ale jeśli Donnie ma coś ciekawego na zamianę, co Ci birthmark bardziej podpasi, to się dogadajcie. A jak nie, to nasz deal może być dalej aktualny.

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Spoko, bierz Mondo, ja już raz przeszedłem. Na pewno lepiej Ci posłuży ;)

Offline birthmark

• Gaduła
Wszystkie gierki już zaklepane, a śrubki chyba dostanę. :)
Suto wędlin kładź na chleb

Offline sylkis

• Pr0
Nie wiedziałem gdzie napisać, a nie chciałem spamować nowym tematem, bo to nie w tematyce tego forum. Umiałby mi ktoś podpowiedzieć:
http://forum.pclab.pl/topic/749451-Jaki-router-dla-neo/
http://forum.purepc.pl/Sprzet-Sieciowy-Wi-fi-f36/Jaki-Router-Kupic-t247591.html&st=1500&gopid=3679221#entry3679221
Jaki router ADSL do neo najlepiej wziąć? Myślałem nad opcją najtańszy modem, jaki się da + TL-WR1043ND, ale ten chyba podrożał coś ostatnio (pamiętam go jak stał poniżej 150zł, teraz jest koło 180), zna ktoś może jakąś alternatywę najlepiej już mieszczącą się w jednym urządzeniu, a nie osobno modem i router? Oczywiście jak najtaniej. USB dla drukarki też bardzo mile widziane :)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Hej, może ktoś ma jakiegoś, bratanka, kuyna, łotewa, lub sam lubi mangi wszelakie, mam na oddanie kilkanaście (siedemnaście pierwszych, o ile się nie mylę) tomów Fullmetal Alchemist. Pierdolić ze sprzedażą pojedyńczą mi się nie chce, czytać już tego nie będę, zajmuje mi miejsce na półce, którego nie mam, a wywalić szkoda.

Więc za jakąś symboliczną kwotę odstąpię, nawet jeśli ktoś chce to potem pojedynczo wyprzedawać i na tym zarobic :P

Podobnie, tylko w znacznie mniejszej ilości mam Death Note, pierwsze cztery tomy.

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Czy któryś z Warszawiaków nie szuka współlokatora? ;P