Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cieszy mnie wielki comeback ( Obraz usunięty.)
Cieszy mnie wreszcie zakupione PS4
Dojeżdżanie na miejsce szybciej, niż przewidywała nawigacja. Znacznie szybciej .
Cytat: youshy w 07 Cze, 2014, 12:45:11Cytat: jankeros w 07 Cze, 2014, 11:40:44Cieszy mnie, ze Paweł w końcu przyszedł i pomimo sceptycyzmu co do koloru okazało sie miłe zaskoczenie w świetle dziennym( Obraz usunięty.)Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkTo ten od Artura Pacaka?Nie wiem kto to Artur Pacak/Pacaka, ale chyba nie, z Germanii przyjechał.Dodam jeszcze, że zarzuciłem nowe struny 11-56, zszedłem do dropa C i stroi, prawie nic nie brzęczy, ni ma makaronu i brzmi!!! Będzie trza troche siodełko szlifnąć. Jestem w szoku po przerzuceniu się z 12-68 na których grałem w dropie H na Ibku, inny świat
Cytat: jankeros w 07 Cze, 2014, 11:40:44Cieszy mnie, ze Paweł w końcu przyszedł i pomimo sceptycyzmu co do koloru okazało sie miłe zaskoczenie w świetle dziennym( Obraz usunięty.)Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkTo ten od Artura Pacaka?
Cieszy mnie, ze Paweł w końcu przyszedł i pomimo sceptycyzmu co do koloru okazało sie miłe zaskoczenie w świetle dziennym( Obraz usunięty.)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Mnie cieszą fajne laski na siłowni. Napierdala człowiek ostatnie powtórzenia ostatniej serii, dyszy, sapie, ledwo żyje, a tu wchodzi sobie taka jedna (ma na imię Daria) i nagle napierdalam powtórzenie numer siedem, osiem, dziewięć i dziesięć.Z taką motywacją to niedługo będę Arnold 2.0Spoiler
Praktyki na Teneryfie!
Chyba żartujesz, że tylko po to mam się wykosztowywać i smażyć genitalia w upałach . Co innego obiecujące bezpruderyjne teneryfianki! Oh, wait - gdyby po takich tylko swędziało, to by przebiło cud w Medziugorie .
Cytat: wuj Bat w 10 Cze, 2014, 22:35:15Chyba żartujesz, że tylko po to mam się wykosztowywać i smażyć genitalia w upałach . Co innego obiecujące bezpruderyjne teneryfianki! Oh, wait - gdyby po takich tylko swędziało, to by przebiło cud w Medziugorie .Ale tam nie ma teneryfianek są tylko turystki i sprzątaczki
( Obraz usunięty.)