Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Kibicowałem Batmanowi!
Już sie bałem ze pokażesz niebagatelnie wyposażony kącik starego melomana ...królestwo uciech wszelakich uznane za otwarte.
Koniec semestru
Cytat: Gohes w 24 Cze, 2013, 00:41:07Czemu mnie cieszy ta fota? Ano pewnie dlatego, że na basie to jestem ja i jammuje w finale koncertu DOWNa na tegorocznym Metal Feście (razem z perkusistą i gtarnikiem Karma To Burn i dziewczyną Kirka, a cała ekipa kręciła się obok)... dwie godziny po tej akcji ciągle cały się trzęsłem Poniżej video No właśnie widziałem to zdjęcie w galerii z Down i się zastanawiałem o co chodzi . Gratsy! Co to była za akcja, że coś takiego zrobili?
Czemu mnie cieszy ta fota? Ano pewnie dlatego, że na basie to jestem ja i jammuje w finale koncertu DOWNa na tegorocznym Metal Feście (razem z perkusistą i gtarnikiem Karma To Burn i dziewczyną Kirka, a cała ekipa kręciła się obok)... dwie godziny po tej akcji ciągle cały się trzęsłem Poniżej video
Cieszy mnie, że znalazłem wreszcie zastosowanie dla każdego fendera!( Obraz usunięty.)
Cytat: Krzak w 24 Cze, 2013, 06:10:28Cytat: Gohes w 24 Cze, 2013, 00:41:07Czemu mnie cieszy ta fota? Ano pewnie dlatego, że na basie to jestem ja i jammuje w finale koncertu DOWNa na tegorocznym Metal Feście (razem z perkusistą i gtarnikiem Karma To Burn i dziewczyną Kirka, a cała ekipa kręciła się obok)... dwie godziny po tej akcji ciągle cały się trzęsłem Poniżej video No właśnie widziałem to zdjęcie w galerii z Down i się zastanawiałem o co chodzi . Gratsy! Co to była za akcja, że coś takiego zrobili? Oni często robią tak, że w ostatnim numerze oddają instrumenty ludziom z innych zespołów czy ekipy technicznej, która jest w okolicach sceny. Ja stałem tam przypadkiem trochę w sumie (bo stamtąd lepiej brzmiało, a z racji grania koncertu tego samego dnia miałem wejści na backstage), kiedy nagle podchodzi do mnie basista i pokazuje mi co mam grać Ktoś zdjął ze mnie pecak, wpakowali mi basidło na ramiona i wypchnęli na scenę Ogólnie zagrać na koncercie swoich idoli... no do dzisiaj jaram się jak szczerbaty na suchary
Cytat: Az w 24 Cze, 2013, 23:50:10Cieszy mnie, że znalazłem wreszcie zastosowanie dla każdego fendera!( Obraz usunięty.)A masz jakieś dla gibsona?
Czy może wysłać mi np. wspierającego maila na 5 linijek? Ile wtedy bym musiał zapłacić?
Opis dostępności produktów w tym sklepie:http://aba-sport.pl/product-pol-6446-Plecak-turystyczny-50-l-Katmandu-PCG003A-4F.htmlSpoilerCiekawe kiedy to zlikwidują
Cytat: wuj Bat w 25 Cze, 2013, 20:47:01Czy może wysłać mi np. wspierającego maila na 5 linijek? Ile wtedy bym musiał zapłacić? Kazała spytać ile jesteś w stanie zapłacić.