Autor Wątek: Co nas w życiu cieszy ;)  (Przeczytany 1776477 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odp: Co nas w życiu cieszy ;)
« Odpowiedź #6875 30 Cze, 2013, 08:49:29 »
50km rowerem + wbijające się siodełko= big win! + boląca dupa ;)

A jak bedziesz grzeczny to ściągniemy siodełko :P

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
« Odpowiedź #6876 30 Cze, 2013, 14:40:24 »
kurewsko dobra robota w malej firmie! calkowicie elastyczny grafik, siedziba pol kilometra dalej i przezajebisty pracodawca. fuck yeah.
Dopóki nie przeczytałem nicku, myślałem, że to niedzu tak słodzi :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #6877 30 Cze, 2013, 15:06:34 »
Ja nie mam kurewsko dobrej roboty, ja mam robotę marzeń 8)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #6878 30 Cze, 2013, 17:12:34 »
Nie chwal kobiety za dnia, a dnia przed zachodem słońca  :P

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #6879 30 Cze, 2013, 17:14:11 »
robota z cyckami, czad!
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
« Odpowiedź #6880 30 Cze, 2013, 17:21:02 »
Fakt, niektóre to takie cycki ze asz ;)

Offline Leswar

• Gaduła
« Odpowiedź #6881 30 Cze, 2013, 21:14:20 »
Rozkurwiłem dziś ostatni egzamin i zakończyłem drugi semestr studiów ze średnią 4,54 (wszystko w pierwszych możliwych terminach). Jestem z siebie dumny, jeszcze parę semestrów i będę młodym, wykwalifikowanym inżynierem, a pracodawcy będą się o mnie bić :D
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2013, 21:16:01 wysłana przez Leswar »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
« Odpowiedź #6882 30 Cze, 2013, 21:23:38 »
Rozkurwiłem dziś ostatni egzamin i zakończyłem drugi semestr studiów ze średnią 4,54 (wszystko w pierwszych możliwych terminach). Jestem z siebie dumny, jeszcze parę semestrów i będę młodym, wykwalifikowanym inżynierem, a pracodawcy będą się o mnie bić :D

Brawo, wykonałeś kawał dobrej nikomu niepotrzebnej roboty :D
Jaki kierunek?

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #6883 30 Cze, 2013, 21:25:32 »
I jaka uczelnia? Bo taka średnia na większości uczelni technicznych to rzadkość.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
« Odpowiedź #6884 30 Cze, 2013, 21:44:26 »
Serio? Ja przez całe studia trzymałem średnią 4,5-4,6, pierwszy semestr zakończyłem nawet ze średnią 4,9 z hakiem, inż z 5,0 na dyplomie + wyróżnienie za obronę, mgr też będzie raczej 5,0, no chyba że wypadnę fatalnie na obronie (w środę mam), przy czym tego nie przewiduję. Na początku studiów mieliśmy fajnego kopa - 6 najlepszych osób na roku na 250 studentów otrzymywało stypendium w ramach kierunków zamawianych i jako jeden z dwóch utrzymałem je od początku do końca, a potem mi jakoś to zostało. Taki ze mnie kujonek.

Offline Leswar

• Gaduła
« Odpowiedź #6885 30 Cze, 2013, 21:50:24 »
Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach. Kierunek to 'Zarządzanie i inżynieria produkcji' na specjalności 'Czyste technologie węglowe'.

Politechnika to to nie jest, ale akurat mają kierunek, który mnie interesuje i jest dostępny zaocznie. Poziom IMO zbyt wysoki nie jest, chociaż w pierwszym semestrze było na roku 400 osób, a teraz już tylko niecałe 250 i wydaje się, że po tej sesji też liczebność trochę spadnie.
A wykładowców w sporej części mamy tych samych, co Politechnika Śląska w Katowicach. Zwłaszcza tych, którzy przesiewają najwięcej studentów.

« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2013, 21:57:51 wysłana przez Leswar »

Offline mastEr_eXplorer

• Pr0
« Odpowiedź #6886 30 Cze, 2013, 22:05:48 »
Od dziś jestem pruszczaninem 8)

Są tam jakieś fajne dupy?
Spoiler

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #6887 30 Cze, 2013, 22:09:20 »
Tak, Baciu i Mondziu.

Offline sylkis

• Pr0
« Odpowiedź #6888 30 Cze, 2013, 22:09:24 »
Jak przez rok byłem na zaocznym prawie, to jak wzięli ponad 500 osób (i każda zapłaciła czesne :D ) to po pierwszej zimowej sesji z tego zostało ok. 100 osób. Po letniej co było nie wiem, do dziś nie dostałem odpowiedzi na podanie o komisa (a w międzyczasie zacząłem filo eng i w październiku zaczynam 5 rok) ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #6889 30 Cze, 2013, 22:11:47 »
Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach. Kierunek to 'Zarządzanie i inżynieria produkcji' na specjalności 'Czyste technologie węglowe'.

Aha :)

Serio? Ja przez całe studia trzymałem średnią 4,5-4,6, pierwszy semestr zakończyłem nawet ze średnią 4,9 z hakiem, inż z 5,0 na dyplomie + wyróżnienie za obronę, mgr też będzie raczej 5,0, no chyba że wypadnę fatalnie na obronie (w środę mam), przy czym tego nie przewiduję. Na początku studiów mieliśmy fajnego kopa - 6 najlepszych osób na roku na 250 studentów otrzymywało stypendium w ramach kierunków zamawianych i jako jeden z dwóch utrzymałem je od początku do końca, a potem mi jakoś to zostało. Taki ze mnie kujonek.

Domas na wydziale który kończyłem stypendium było przyznawane od średniej 3,7. Z mojego roku (320 studentów) stypę dostało 5 osób na dziennych. Na zaocznych było już lepiej.

PS: stypendium 200zł na zaocznych jeśli semestr kosztuje ponad 2k to czad :)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #6890 30 Cze, 2013, 22:17:31 »
DARMOWY CARMAGEDON na iPada w Appstore! Ahh, wspomnień czar

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #6891 01 Lip, 2013, 01:41:58 »
Od dziś jestem pruszczaninem 8)

http://db.tt/Bc803fYz

Co oznacza, że od dziś też i moja rodzina jest pruszczaninem ;). Do zo za parę godzin w fabryce ;).
Oznacza też, że parę chwil temu zakończyliśmy wstępne unzipowanie zawartości kartonów...
« Ostatnia zmiana: 01 Lip, 2013, 01:46:56 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #6892 01 Lip, 2013, 01:53:48 »

A na andka za free cały czas XD

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #6893 01 Lip, 2013, 02:27:27 »

A na andka za free cały czas XD
Nie? Jest jakieś okrojone "Carma Free", dopiero teraz z okazji 16 urodzin udostępnili za darmo grę

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
« Odpowiedź #6894 01 Lip, 2013, 04:48:49 »

Aha :)

Domas na wydziale który kończyłem stypendium było przyznawane od średniej 3,7. Z mojego roku (320 studentów) stypę dostało 5 osób na dziennych. Na zaocznych było już lepiej.

PS: stypendium 200zł na zaocznych jeśli semestr kosztuje ponad 2k to czad :)

No to ja wyciągam 3.6 u siebie (PW EiTI). A jakim cudem? spójrzcie o której napisałem ten post. Dzisiaj ostatni egzamin...
Na początku było 120 osób - teraz jest 48. cienkie bolki od nas poszli na znacznie łatwiejszą infę na wydziale obok i tam cisną stypendia i śmieją się z naszych średnich. Dziękuję, pozostanę przy swojej.

Offline Leswar

• Gaduła
« Odpowiedź #6895 01 Lip, 2013, 11:45:36 »
@pivovarit, dlatego nie poszedłem na politechnikę :D Raz, że nie chciałem się bawić w te zawody, walka ze średnią, z przedmiotami maturalnymi, z wynikami. Na mojej uczelni brali pod uwagę kolejność zgłoszeń, a kto miał odpaść, ten odpadł po pierwszej sesji(ale i tak zapłacił :D ). Dwa, kierunek, na który chciałem iść znalazłem tylko na dwóch uczelniach w regionie i wydaje mi się, że wybrałem tę lepszą.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #6896 02 Lip, 2013, 20:21:19 »
Od wczoraj klucze w Skervesenach są prosto 8)

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
« Odpowiedź #6897 02 Lip, 2013, 20:53:24 »
@pivovarit, dlatego nie poszedłem na politechnikę :D Raz, że nie chciałem się bawić w te zawody, walka ze średnią, z przedmiotami maturalnymi, z wynikami. Na mojej uczelni brali pod uwagę kolejność zgłoszeń, a kto miał odpaść, ten odpadł po pierwszej sesji(ale i tak zapłacił :D ). Dwa, kierunek, na który chciałem iść znalazłem tylko na dwóch uczelniach w regionie i wydaje mi się, że wybrałem tę lepszą.

Jeśli musiałeś prowadzić "walkę" z przedmiotami maturalnymi to chyba dobrze wybrałeś omijająć politechnikę :P

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #6898 03 Lip, 2013, 00:15:58 »
Tu, gdzie teraz mieszkam (wieś pod Pruszczem) jest niesamowite panoramiczne niebo, Full HD! Nie zasłaniają żadne bloki, druty, lasy, wzniesienia. Coś niesamowitego.
Paczki z głów!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #6899 03 Lip, 2013, 00:27:08 »
Tu, gdzie teraz mieszkam (wieś pod Pruszczem) jest niesamowite panoramiczne niebo, Full HD! Nie zasłaniają żadne bloki, druty, lasy, wzniesienia. Coś niesamowitego.

chetnie bym ujrzał
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .