Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Yakus w 19 Cze, 2013, 21:44:37Bardzo mnie cieszy, że kupiłem pokrowiec na kolumnę, który pasuje praktycznie idealnie, jest wykonany z niezłego materiału, jakiejś skóry czy coś i kosztował mnie... 25 zł. ( Obraz usunięty.)Od razu mi się przypomina, jak pewna pani na targu, pyta drugą panią, "sprzedawczynię":- a te sandałki za piętnaście to z prawdziwej skóry?
Bardzo mnie cieszy, że kupiłem pokrowiec na kolumnę, który pasuje praktycznie idealnie, jest wykonany z niezłego materiału, jakiejś skóry czy coś i kosztował mnie... 25 zł.
( Obraz usunięty.)Niby nic, a trochę cieszy. Ma sens czy gupia?
Czemu mnie cieszy ta fota? Ano pewnie dlatego, że na basie to jestem ja i jammuje w finale koncertu DOWNa na tegorocznym Metal Feście (razem z perkusistą i gtarnikiem Karma To Burn i dziewczyną Kirka, a cała ekipa kręciła się obok)... dwie godziny po tej akcji ciągle cały się trzęsłem Poniżej video
Koniec semestru