Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze
Cytat: Sikor w 08 Lut, 2013, 15:31:01Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam Gratulacje Mniej więcej tyle, to ja mam w akademiku.Spoilerna 3 osoby
Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam
Cytat: Maciek w 10 Lut, 2013, 16:16:47Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze Respekt Mam nadzieje, ze tego nie zmyles?Wysuszyc, pociagnac bezbarwnym lakierem i masz unikat!
Zaproponowali mu robotę w Gwiezdnych Wojnach VII to rzucił to w pizdu. Każdy chciałby grać w Gwiezdnych Wojnach.
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
To nie czytałeś chyba książek z uniwersum Star Warsów. Tak samo jak nie żyją Yoda, Obi Wan i Anakin...
Cytat: Sikor w 11 Lut, 2013, 13:48:57Cytat: Maciek w 10 Lut, 2013, 16:16:47Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze Respekt Mam nadzieje, ze tego nie zmyles?Wysuszyc, pociagnac bezbarwnym lakierem i masz unikat! zmyłem przy zmianie strun i set upie
http://www.wykop.pl/ramka/1406927/czekoladowy-rambo-terroryzuje-los-angeles/Na przemian cieszy mnie wkurw tego człowieka na chujowość tego świata i wkurwiam się razem z nim. Szczególnie na propagandę mediów.A jednak asasyni istnieją
Zapewne nadziejesz się dupą na gryf.