Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pivovarit w 05 Lut, 2013, 10:58:58Cytat: lupus w 05 Lut, 2013, 10:10:27Kolejny semestr zaliczony, fak je I tak nie dostaniesz pracy ;FKtoś już rzucił tym tekstem, pizda.
Cytat: lupus w 05 Lut, 2013, 10:10:27Kolejny semestr zaliczony, fak je I tak nie dostaniesz pracy ;F
Kolejny semestr zaliczony, fak je
cieszy mnei nowa meszuga
..i oprocentowanie wszystkiego (oprócz kredytów) w mbanku poszło w dół...
Znalazłem mega zajebistą dziołchę słucha tego samego co ja, ma te same poglądy itp itp itp, ocipiałem FOK JEEEE KURWA!
Kupilem dzis smartfona i nie zasne bo sie jaram XDSpoilera dziewczyny jak nie bylo tak nie ma
Cytat: thornado2 w 08 Lut, 2013, 00:15:14Kupilem dzis smartfona i nie zasne bo sie jaram XDSpoilera dziewczyny jak nie bylo tak nie maChyba lepsza żadna, niż taka co nie czyta książek, nie ogląda filmów, a jej głównym hobby jest picie alkoholu.
Ciesz mnie, ze moje wlasne 4 sciany sa juz na ukonczeniu i za jakis miesiac bede mogl zacza urzadzac moj wlasny kat Ta czesc pokoju (od drzwi w glab) jest moja i tylko moja! ( Obraz usunięty.)Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam