Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Sikor w 08 Lut, 2013, 15:31:01Ciesz mnie, ze moje wlasne 4 sciany sa juz na ukonczeniu i za jakis miesiac bede mogl zacza urzadzac moj wlasny kat Ta czesc pokoju (od drzwi w glab) jest moja i tylko moja! ( Obraz usunięty.)Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam Gratuluje! Wiem jak bardzo cieszy własne mieszkanie, nawet jesli wiąże się to z kredytem na nastepne naście lat
Ciesz mnie, ze moje wlasne 4 sciany sa juz na ukonczeniu i za jakis miesiac bede mogl zacza urzadzac moj wlasny kat Ta czesc pokoju (od drzwi w glab) jest moja i tylko moja! ( Obraz usunięty.)Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam
Duzo tam miejsca to jakos specjalnie nie ma (3.1mx2.35m), ale jakos sie poustawiam
Pamiętaj tornado - jak przelecisz 1GB lasek, to możesz potem przy kolegach liczyć jako jedną prawdziwą.SpoilerŁo - nie wiem, czy do końca cieszy, ale ło:
Cytat: wuj Bat w 09 Lut, 2013, 09:22:36Pamiętaj tornado - jak przelecisz 1GB lasek, to możesz potem przy kolegach liczyć jako jedną prawdziwą.SpoilerŁo - nie wiem, czy do końca cieszy, ale ło:IMO tu jest jeden przekreślający wszystko minus - jebie metą.
http://www.wykop.pl/ramka/1406927/czekoladowy-rambo-terroryzuje-los-angeles/Na przemian cieszy mnie wkurw tego człowieka na chujowość tego świata i wkurwiam się razem z nim. Szczególnie na propagandę mediów.A jednak asasyni istnieją
Na wczorajszym gigu pociąłem na 3 numerze łapska i grałem krwawiąc - efekt ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)oraz na przedostatnim wałku jebneła e i ostatnie 2 numery i bis grałem bez niej a i tak koncert wyszedł spoko i ludzie mówili że było dobrze