Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Parafrazując Ciebie z topicu o avatarach, jak na człowieka o najzdrowszym podejściu z tych których wypowiedzi do tej pory tu widziałem, kawał z Ciebie chama Możesz mnie teraz zbanować. A nie czekaj...
hmm, chyba nie o to chodzi. aby solówek Iron Metalliki czy Sleep Cinema mniej było, starczyłoby, żeby Ojciec Administrator zabrał w swej nieskończonej mądrości aktywny dostęp do TF nowym użytkownikom. a On srogie zasady dotyczące lołtjuningu wprowadził, czego na pewno bez celu nie uczynił. nic to, szukam dalej co to lołtjuning
Chuj że ledwo chodzi, na pewno jest wielką fanką mety! Przecież ma podkoszulek!
Obejrzałem 98 odcinków Epic Meal Time.Teraz jestem cały czas głodny i muszę jeść bekon
Cytat: youshy w 08 Lip, 2012, 18:46:51Obejrzałem 98 odcinków Epic Meal Time.Teraz jestem cały czas głodny i muszę jeść bekon Jeśli programy TV tak na ciebie działają, to na twoim miescu unikałbym tych w rodzaju "Śmierć na 100 sposobów".
Cieszy mnie to, że dawno nie miałem powodu wypowiadania się w temacie o wkurwach, znalazłem zajebistych kumpli i dziewczynę, którą bajeruje i która jest zajebista
moje stópki są w dotyku jak pupa niemowlęcia Posty połączone: 09 Lip, 2012, 02:05:32i paznokcie mi błyszczą