Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1468927 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Albo złego małżeństwa.
Paczki z głów!

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Dawno nie byłem, więc zajrzałem sobie do Riffu, akurat przypadkowo warszawskiego.

Poziom chujowizny LTDkow czy Ibanezów za 5/6k to kryminał wręcz
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline wuj Bat

• Pr0
Muzykalność Scotta:

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Samo przesłanie oraz jak dobrze to jest napisane - i zagrane!

Paczki z głów!

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Korea Południowa przeskoczyła Japonię jeżeli chodzi o PKB per capita i długofalowo zapowiada się że trend się utrzyma.

Pamiętacie niesławną serię Ibanezów Prestige MIK? Teraz ten znaczek by miał zupełnie inny wydźwięk. :D

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Nie wiem, czy szok, czy wkurw, czy zawód ale to chyba nie będzie komedia o zombie. A mogłaby być

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Cort KX307MS, którego ograłem u ziomka (myśląc, że będzie potrzebowała jakiegokolwiek setupu poza delikatną korektą krzywizny gryfu). Nie wiem jaka jest zmienność egzemplarzy, ale prosto ze sklepu to jest tak dobrze zrobiona gitara, że nie wyobrażam sobie, żeby mieć 15, 10 albo nawet 5 lat temu za nawet dwa razy tyle coś, na czym da się grać bez pocięcia palców o progi.

Jak byśmy nie patrzyli przez sentyment na te wszystkie Demony, RG7321, Flame EXG7, a nawet Loomisy, Hellraisery i inne wynalazki z ciosanymi gryfami z dawnych dni, do tego progres w kwesii wtyczek i modelerów, to ludzie zaczynający grać na 7-kach i ogólnie ERG teraz mają niesamowite czasy.

Offline wuj Bat

• Pr0
Ogólnie wygląda na to, że ktoś w Corcie siadł, pomyślał i zrobił wielu ludziom dobrze 😉. Sam nawet myślę nad ich jednym produktem.
Paczki z głów!

Offline Chomick

• Pr0
Brent Hinds nie gra już w Mastodonie  :o :o :o :o

Offline spacelord7

• Pr0
Brent Hinds nie gra już w Mastodonie  :o :o :o :o
(co)ᶜʰᵘʲᵃ

Offline wuj Bat

• Pr0
Ale to się podobno już tak parę lat zbierało, ze z 10 nawet.
Paczki z głów!