Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
@Leon lud prosi o odblokowanie tematu z Wkurwami, bo nam jajca popuchną i w końcu wybuchną. Jeż już sobie poszet.
Przepraszam, ale muszę; nowe zdjęcie w tle Leona mnie dzisiaj zszokowało i to dosyć konkretnie.
Cytat: lwronk w 19 Paź, 2015, 18:18:42Przepraszam, ale muszę; nowe zdjęcie w tle Leona mnie dzisiaj zszokowało i to dosyć konkretnie.Mnie szokuje, że w Polsce można być tylko kucem, bo inaczej to szok.
Cytat: Przychlast w 19 Paź, 2015, 18:29:10Cytat: lwronk w 19 Paź, 2015, 18:18:42Przepraszam, ale muszę; nowe zdjęcie w tle Leona mnie dzisiaj zszokowało i to dosyć konkretnie.Mnie szokuje, że w Polsce można być tylko kucem, bo inaczej to szok.
Z Korwinem nie trafiłeś akurat w moim przypadku. I nie, nie szokują mnie czyjeś lewicowe poglądy, tylko akurat konkretna partia. EOT.
Cytat: lwronk w 19 Paź, 2015, 20:42:09Z Korwinem nie trafiłeś akurat w moim przypadku. I nie, nie szokują mnie czyjeś lewicowe poglądy, tylko akurat konkretna partia. EOT.A jaka inna partia w PL jest lewicowa XD?
Dałbym w co mnie wkurwia ale zablokowanyBlokowane maszynki GroveraKurwa, nobla jak ktoś po 2 piwach i na ciemnej scenie będzie pamiętał jak się w tym gównie wymienia struny i blokuje