Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
libertarian
to jest oczywiście moment, w którym państwo powinno zakazać handlu nieruchomościami, przejąć wszystkie domy i mieszkania, zablokować czynsze na wysokości 500 pln od osoby (wielodzietne zniżka) i skończyć z tym idiotycznym rynkiem, w którym kawałek powietrza otoczony murami kosztuje 30 lat pracy. Ale oczywiście nie.
Tzn to, ze kawalek muru kosztuje w PL 30 lat pracy powinno ciezko szokowac.
Cytat: october w 16 Sty, 2015, 12:52:45Tzn to, ze kawalek muru kosztuje w PL 30 lat pracy powinno ciezko szokowac.A czyja to wina? Pracodawcy? Tuska? Warszawiaków? Żydokomuny?
Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.
Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.większość ludzi dom musi spłacać całe życieteż ma go nie kupować? i co? mieszkać pod mostem?
Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:37:36Cytat: Johnny w 16 Sty, 2015, 14:20:40Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.większość ludzi dom musi spłacać całe życieteż ma go nie kupować? i co? mieszkać pod mostem?Kupić tam, gdzie ich stać na ten dom. Do życia ludziom nie jest potrzebne mieszkanie przy Złotych Tarasach, co nie? Można kupić dach potrzebny do życia w Świdniku pod Lublinem. Co? Nie chcesz mieszkać w Świdniku? No to trzeba coś zrobić, żeby Cię było na to stać. Nie wiem, pójść na medycynę i spędzić 12 lat w ksiązkach?^^ wiesz co, nie odpowiem na tego posta, bo nie lubię wyciągać prywatnych spraw na forum ale uwierz mi, że można mieszkać w pcimiu dolnym, prowadzić firmę, a i tak spłacać kredyt za średni dom...
Cytat: Johnny w 16 Sty, 2015, 14:20:40Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.większość ludzi dom musi spłacać całe życieteż ma go nie kupować? i co? mieszkać pod mostem?Kupić tam, gdzie ich stać na ten dom. Do życia ludziom nie jest potrzebne mieszkanie przy Złotych Tarasach, co nie? Można kupić dach potrzebny do życia w Świdniku pod Lublinem. Co? Nie chcesz mieszkać w Świdniku? No to trzeba coś zrobić, żeby Cię było na to stać. Nie wiem, pójść na medycynę i spędzić 12 lat w ksiązkach?
Nie każdy w życiu będzie informatykiem/prawnikiem/lekarzem a każdy musi mieć gdzie mieszkać i wychować rodzinę...
Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.Pivo, zupełnie no offence, ale przeczytaj książkę Rafała Wośa "Dziecięca choroba liberalizmu". http://www.empik.com/dziecieca-choroba-liberalizmu-wos-rafal,p1100640886,ksiazka-pNie wszystko jest tak proste, jak by się to mogło wydawać. PPozdro.
Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.Wyjechać i mieć w dupie polskie piekiełko?Ocknij się i weź poprawkę że w Polsce niecałe 2% rozlicza się w drugim progu podatkowym. Nie każdy w życiu będzie informatykiem/prawnikiem/lekarzem a każdy musi mieć gdzie mieszkać i wychować rodzinę...
Cytat: nikt w 16 Sty, 2015, 15:23:29Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.Wyjechać i mieć w dupie polskie piekiełko?Ocknij się i weź poprawkę że w Polsce niecałe 2% rozlicza się w drugim progu podatkowym. Nie każdy w życiu będzie informatykiem/prawnikiem/lekarzem a każdy musi mieć gdzie mieszkać i wychować rodzinę...Cała reszta jest gorsza, bo musi pić najtańszą Tatrę Pils a nie portery w barze, żeby mieć na opłaty i żarcie na cały miesiąc Jak się nie nadają na prawników czy reżyserów filmowych to cóż, selekcja naturalna!Srać na nich, niech zdychają. Ja za 3-4h jadę na miasto rozjebać trzysta złotych, looserzy bez ambicji...
Cytat: bandit112 w 16 Sty, 2015, 15:30:40Cytat: nikt w 16 Sty, 2015, 15:23:29Cytat: pivovarit w 16 Sty, 2015, 14:08:39Lamborghini Aventador musiałbym spłacać całe życie, więc go nie kupuję. Takie trudne?A może jednak mam ochotę na nie? To trzeba coś zrobić w tym celu. Może opracować i otworzyć własny dochodowy biznes albo ostro podnieść własne kwalifikacje, żeby nie pracować za minimalną krajową? Nie, to byłoby zbyt proste. Będę krzyczał na ulicy, że mi sie należy.Wyjechać i mieć w dupie polskie piekiełko?Ocknij się i weź poprawkę że w Polsce niecałe 2% rozlicza się w drugim progu podatkowym. Nie każdy w życiu będzie informatykiem/prawnikiem/lekarzem a każdy musi mieć gdzie mieszkać i wychować rodzinę...Cała reszta jest gorsza, bo musi pić najtańszą Tatrę Pils a nie portery w barze, żeby mieć na opłaty i żarcie na cały miesiąc Jak się nie nadają na prawników czy reżyserów filmowych to cóż, selekcja naturalna!Srać na nich, niech zdychają. Ja za 3-4h jadę na miasto rozjebać trzysta złotych, looserzy bez ambicji...cieszę się Twoim szczęściem