Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Pronounce w 15 Paź, 2014, 17:30:53Text Walli nie czytam ( Obraz usunięty.)
Text Walli nie czytam
.... madrośli ludowe I napiszę raz jeszcze, bo chyba faktycznie niektórzy mieli pod górkę i przegapili lekcje czytania ze zrozumieniem - byłem w tak samo pozytywnym szoku po meczu z Niemcami jak wy wszyscy. Po czym na meczu ze Szkocją przecierałem oczy ze zdumienia, tyle tylko że zamiast pieprzyć "no jakże to było możliwe, przeca Niemcom dokopaliśmy!" albo "ważny jeden punkt niż wcale" (a powinno być "czemu jeden jak powinny być trzy z palcem w dupie") to pomyślałem "i znowu tak samo jak zwykle". I szkoda mi tego, bo na fali tej radości po 2:0 powinniśmy naprawdę zrobić o wiele więcej.Aha, w temacie:http://www.tvs.pl/informacje/wypadek-w-czestochowie-4-osobowa-rodzina-potracona-na-pasachPrzez to samo przejście dla pieszych przechodziłem przez -naście lat I od zawsze się mówi że jest niebezpieczne, i nikt nigdy nic z tym nie zrobił.
I dalej tylko potwierdzasz, ze nie miałeś doczynienia z uczestniczeniem w zawodach, bo nie dopuszczasz myśli o tym ze są spadki formy, przetrenowanie, itd itd
CytujI dalej tylko potwierdzasz, ze nie miałeś doczynienia z uczestniczeniem w zawodach, bo nie dopuszczasz myśli o tym ze są spadki formy, przetrenowanie, itd itdAha, mieć spadek formy i przetrenowanie w kilka dni po jednym z najlepszych meczy ostatniego czasu? No sorry Tak to ja się mogę tłumaczyć (i się tłumaczyłem jak grałem kilka meczy w krótkim okresie czasu jak kopałem kiedyś piłkę, bo dość mocno trenowałem swego czasu parę rzeczy, mimo tego co niektórzy pindolą) jak mi mecz nie podszedł, ale jak ktoś traktuje to jako zawód i zarabia na tym absurdalne dla większości z nas pieniądze, to jest to IMO niepoważne.CytujText Walli nie czytamI właśnie dlatego jakakolwiek dyskusja na argumenty na forum jest z góry skazana na niepowodzenie, bo "tl;dr".
okresie czasu
O, nieee! Znów trzeba zmieniać komputer . Premiera 4 listopada:
3 basy, zero gitar o_0:http://extinctionleveleventnc.bandcamp.com/track/destroyer
Bylem se wczoraj na koncercie Chevelle, no i przed nimi gralo Black Map (polecam, gitarnik z Dredg tam gra) i autentycznie mnie zszokowalo jak Marshall potrafi brzmiec! Koles mial zdaje sie jakies JCM900, czy cos takiego (nie znam sie za bardzo) i nie wiem, czy mial jakis preamp, czy cholera wie co ale brzmialo to tak, ze klekajcie narody. Od wczoraj chce miec marshalla Tu fota pogladowa, na czym koles gra (niestety nie udalo mi sie znalezc foty jego pedalboardu)( Obraz usunięty.)