Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Boję się, że jak kupię od Ciebie grill, to instrukcja będzie złożona z cytatów z Biblii.
(2) Jeden wierzy, że może jeść wszystko, słaby zaś jarzynę jada.
Wow, ale nagle ważny się stałem. Niemniej, ten tytuł nieco umniejsza i upraszcza, czyż nie?
Cytat: mondomg w 07 Maj, 2014, 16:23:53Wow, ale nagle ważny się stałem. Niemniej, ten tytuł nieco umniejsza i upraszcza, czyż nie?Mondziu, ja też mam swój własny tytuł chociaż ostatnio Leon, za pomocą całkiem dobrze dobranych argumentów, proponuje mi zmianę tegoż tytułu
Cytat: youshy w 10 Maj, 2014, 08:12:04Cytat: mondomg w 07 Maj, 2014, 16:23:53Wow, ale nagle ważny się stałem. Niemniej, ten tytuł nieco umniejsza i upraszcza, czyż nie?Mondziu, ja też mam swój własny tytuł chociaż ostatnio Leon, za pomocą całkiem dobrze dobranych argumentów, proponuje mi zmianę tegoż tytułu Zaryzykuj
Jak już napisałem wczoraj - ViKa i tak nie kupię, ale nie dlatego, że ich twórca nie popiera praw inności. Po prostu za jego cenę mogę mieć 3 inne wiosła na których zagram dokładnie to samo