Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Musza w 14 Wrz, 2013, 20:35:03Wiem Pivo, że strach ma wielkie oczy, ale (na szczęście) to raczej niemożliwe, żeby jechał 140km/h, bo mają kaganiec na 90tce. Nawet nie wiesz jak łatwo coś takiego zdjąć.
Wiem Pivo, że strach ma wielkie oczy, ale (na szczęście) to raczej niemożliwe, żeby jechał 140km/h, bo mają kaganiec na 90tce.
Też miałem kilka poważnych wypadków i wiem, jak bardzo się to potem odbija na psychice i sposobie prowadzenia auta
Jakiś gość przyjebał mi dzisiaj rano w głowę plastikowym znakiem drogowym, a potem się rzucił na mnie z łapami. Gość ważył góra 60 kg i miał ze 160 cm wzrostu Gdyby nie moje 95 kg i lata treningu wódzitsu, to cała akcja skończyłaby się to wpierdolem od "karła"
A mnie na ulicy już nikt nie zaczepia...
Man, tu chodzi o częstotliwość tych 'klików', a nie ich pitch ;-)
Cytat: benkai w 18 Wrz, 2013, 11:42:08Man, tu chodzi o częstotliwość tych 'klików', a nie ich pitch ;-) Spoko, to tylko joke