Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1442558 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Ale kusi, c'nie? :D
Paczki z głów!

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
To bardzo źle, kiedy sprawdzenie wywołuje wzruszenie ramionami?

Offline Frantic

• Pr0
Wpisuje to w google i jedyne co mi wyskakuje to zdjęcia ogórków.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
nie nabierzesz mnie! ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
nie trzeba patrzec na zdjecia zeby złapał nas niesmak, wystarczy definicja na urban dictionary
i always go full retard

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Właśnie się dowiedziałem, że jest coś takiego jak pikle z kutasa (dick pickles). Nie googlujcie tego!!! :D

facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Frantic

• Pr0
No ja nie wiem co Wy takiego widzicie w zdjęciach korniszonów, ja tam je lubię.

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Dzisiejsze odkrycie. Okazało się że nóż który kiedyś dostałem od dziadka jest tym:

http://www.warbootyonline.com/wbo-daggers/Daggers%20D509.htm

Dziadek czasami opowiadał o wojnie, o zabawach z bronią i innych historiach. Nie ukrywał też, że bardzo nie lubił hitlerowców. Chyba się już nie dowiem w jaki sposób wszedł w posiadanie tego sztyletu.

Lata zrobiły swoje i zatarły na nim wszystkie hitlerowskie oznaki(rękojeść została wymieniona, głownia wielokrotnie ostrzona a pochwa gdzieś się zapodziała), oprócz sygnatury. Gdyby ktoś znał kogoś zajmującego się pamiątkami z czasów II wojny światowej, ciekaw jestem jaka jest wartość tego szpeja.
No pain No gain !

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
nie trzeba patrzec na zdjecia zeby złapał nas niesmak, wystarczy definicja na urban dictionary

Sify Ty to jakiś miętki jesteś. Przeca Tobie nikt nie każe do papy pikla pakować. Seks jak seks :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Właśnie się dowiedziałem, że jest coś takiego jak pikle z kutasa (dick pickles). Nie googlujcie tego!!! :D

Ciekawe skąd się dowiedziałeś i czego szukałeś, bo zapewne nie przepisów na smakowite pikle.

Spoiler

Offline wuj Bat

• Pr0

Ciekawe skąd się dowiedziałeś i czego szukałeś, bo zapewne nie przepisów na smakowite pikle.

Spoiler
Haaa! No właśnie dowiedziałem się służbowo! Paczaj pan komcie:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454759667972669&set=a.228527863929185.50510.228523443929627&type=1&theater

Posty połączone: 26 Wrz, 2013, 13:24:21
A tu jeszcze paczta to!

http://www.sfora.pl/Temu-mezczyznie-nos-wyrosl-na-czole-I-tak-mialo-byc-s59974
« Ostatnia zmiana: 26 Wrz, 2013, 13:24:22 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Eeee tam, hard level trollingu i tyle...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Bardziej level idiot po przeczytaniu tego artykułu...

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Po kilku miesiącach bez gitary postanowiłem nauczyć się tego kawałka

i zszokowało mnie jak trudne to jest do zagrania...Chyba najtrudniejszy utwór jaki w życiu próbowałem ogarnąć O_o

mnie bardzo ubawił hejt w komentarzach pod tym filmem, na czele z "Tell more more about how great mishas and the 7string forums cock tastes" ;D

bandit112

• Gość
Odp: Co was ostatnio zszokowało?
« Odpowiedź #5416 01 Paź, 2013, 13:38:21 »
Dzis mam urodziny i koles, u ktorego pracuje wlasnie przyniols mi 4 kasztelany :D Robota od razu milsza.

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #5417 01 Paź, 2013, 13:57:14 »
Uważaj, bo jeszcze Ci świnię podłoży, że alko spożywasz w dobocie.  ;D

Orange

• Gość
« Odpowiedź #5418 01 Paź, 2013, 21:15:45 »
Grz_ost - jak pracowałem w Holandi to w fabryce był zakaz wnoszenia telefonów( ale nie było przeszukań, więc każdy miał swój przy sobie). Był taki kierownik zmiany, co polakó nie lubił - miał żonę polkę ale go zostawiła i uciekła i mścił się na polakach. Zaczepił jedną babeczkę w pracy skąd jest, czy ma rodzinę i takie gadki. ona mówi, ze ma męża i dziecko - on czy ma fotkę jakąś i laska wyjęła komórkę z kieszeni. Na następny dzień nie było już jej w grafiku.

Co ciekawe w mojej aktualnej pracy w UK też nie można wnosić telefonów (ani tabletów, mp3 ani w ogóle jakiejkolwiek elektroniki), dobrze, że zegarki można (ponoć niedawno jeszcze nie można było). A co gorsza są przeszukania robione, czy nic nie wynosimy z magazynu (jedna z największych sieci katalogów wysyłkowych). Jak cię złapią z mp3 (SWOIM) nawet, to wylatujesz z roboty.

Offline blackdahlia

• Pr0
« Odpowiedź #5419 01 Paź, 2013, 23:13:25 »
Dzis mam urodziny i koles, u ktorego pracuje wlasnie przyniols mi 4 kasztelany :D Robota od razu milsza.
A rano "Co mnie tak dupa boli"

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #5420 02 Paź, 2013, 00:06:29 »
Co ciekawe w mojej aktualnej pracy w UK też nie można wnosić telefonów (ani tabletów, mp3 ani w ogóle jakiejkolwiek elektroniki), dobrze, że zegarki można (ponoć niedawno jeszcze nie można było). A co gorsza są przeszukania robione, czy nic nie wynosimy z magazynu (jedna z największych sieci katalogów wysyłkowych). Jak cię złapią z mp3 (SWOIM) nawet, to wylatujesz z roboty.
Niestety w UK, mają złe doświadczenia, szczególnie z Polakami w tego typu miejscach. Moja ciotka pracowała krótko bodajże w TNT i naprawdę mnóstwo przeróżnych opowieści słyszałem... Ludzie niektórzy podobno tam chodzili do pracy nie tyle dla pensji (choć wystarczająco niskiej, żeby nie było tego złodziejskiego podatku, więc wporzo pod tym względem), co dla towaru, który kradli... Biżuteria, telefony, zegarki, iPody, masakra normalnie. Dobrze, że ona nic nie wyniosła, bo się niedługo po tym, jak zaczęła tam pracować, zaczęły się właśnie takie kontrole i niektórym ludziom normalnie procesy powytaczali + zwolnienie dyscyplinarne oczywiście, jak ktoś pracował przez agencję pracy(a takich była większość), to już miał krzyżyk na drogę.
Dobrze tak, skurwysynom, to przez takich teraz panuje stereotyp Polaka rumuna na zachodzie.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
« Odpowiedź #5421 02 Paź, 2013, 14:26:55 »
odpaliłem Traces Vildhjarty i momentalnie jak weszły czyste wokale to mnie jakoś odrzuciło, płaskie takie bez emocji - cover Astona = macz better:)
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
« Odpowiedź #5422 02 Paź, 2013, 14:35:06 »
Ludzie niektórzy podobno tam chodzili do pracy nie tyle dla pensji (...), co dla towaru, który kradli... Biżuteria, telefony, zegarki, iPody, masakra normalnie.

Uwierzysz, że ja pracowałem w firmie w której ludzie kradli... wyposażenie kibli? Różne wieszaki, gałki, nawet baterie umywalkowe... i tak, to był autentyk - baterię odkręcili (zawór był zakręcony z powodu jakiejś awarii) i zajebali.

Ludzie w tym kraju już chyba niczym mnie nie zaskoczą in minus, chyba każdego skurwysyństwa (pomijając tylko te naprawdę skrajne patologie z krajów trzeciego świata) się można po nich spodziewać :facepalm:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
« Odpowiedź #5423 02 Paź, 2013, 14:39:20 »
http://www.rp.pl/artykul/16,1053333-AON-przyznal-Tuskowi-tytul-Czlowieka-Wielkiej-Wiedzy--Honoru-i-Wspanialego-Serca.html

to.
Zszokowało, oburzyło, zniesmaczyło. Teraz wstyd mi, że studiuje na AONie... cholernie wstyd.
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
« Odpowiedź #5424 02 Paź, 2013, 15:08:08 »
No fakt! Tylko widzicie... odkąd gen. Pacek został rektorem są takie cyrki. Za gen. Ratajczyka było normalnie, fajnie.
Ale.. w wojsku krążą zasłużone opinie na temat generała :D
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy