Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1441654 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
http://www.sadistic.pl/ksiadz-masturbuje-sie-w-kolejce-skm-w-trojmiescie-vt210158.htm

fajnie tam macie w tym 3miescie

mi sie sadistic nie otwiera (korpo filter dammit)...ale akcje tego typu i to nie tylko ksieza ( w sumie pierwszy raz slysze o takiej akcji z ksiedzem) tylko "zwykli zjadacze chleba" to sie zdarzaly, slyszalem o tym pare lat temu od znajomej. Jej siostra trafila na takiego w kolejce, usiadl centralnie przed nia i "pół-dyskretnie" zaczal sobie dogadzać. Nikt wokół nie reaguje. Ta jednak wydarła na niego ryja to sie speszył. Reszty i innych historii nie pamietam.

Generalnie z tego co słyszalem o takich akcjach to wszyscy siedza cicho, to rozpieradala totalnie jak ludzie moga miec wyjebane na takie patologie...

<dżołking>...chociaz trzeba uważać

</dżołking>
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
No właśnie - to jest fake jak chuj... :facepalm:

moze to akurat tak, nie wiem, link mi nie dziala przez korpo filter ale tamtych historii sobie nie uroilem...
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Mondo , to stara sprawa, zeby kupić foto jakiejś laski, bo wiadomo czy blachodachówka czy schabowy z Biedrony i tak pół goła dupa najlepiej to sprzeda, musiałbyś wydać w chooi kasy a tak "foty z hurtowni" masz niemal za free i spokój z ew. pozwem o naruszenie wizerunku i takich tam. Foto kupujesz z prawami do rozpowszechniania.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Mnie zszokowała jakość tych zdjęć. Jak ostatnio sprawdzałem mieliśmy 2013, nie 1993.

Online Pronounce

• Pr0
http://www.studiopanorama.pl/html/modelki.html

Wehikuł czasu.

Jak pojawiające się czasem w necie zdjęcia z Rosji ;)

--Commelina

A znasz to http://szczuciecycem.pl/ ?

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Ja znam, nawet parę zdjęć ode mnie jest fam opublikowanych :)

Offline wuj Bat

• Pr0
Nasi wynaleźli holoekran, że można oglądać obraz jak z gwiezdnych wojen - jest wyświetlany na warstwie pary. Nawet nazwa jest adekwatna: Leia Display ;).

No i naukowce osiągnęli prędkość internetów 1,6... terabita na sekundę! Czyli ledwo milion razy więcej niż mamy teraz. Udało się to w specjalnym światłowodzie, w którym światło biegnie spiralnie, wykorzystując (piszę z pamięci) orbitalny moment pędu elektronu.

Ogólnie czad.
Paczki z głów!

Offline admaxo

• Pr0
  • Bogdan Grad Fan
Polski mistrzyniami Europy w piłce nożnej do lat 17 :o
"Trzeba sciszyc gitare, zeby wydobyc specjalne pasmo z 8 struny, ja tylko tak podpowiadam" - Bogdan Grad

Offline Dmaligator

• Pr0
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wuj Bat

• Pr0
Też mam silną wolę. Tylu osobom NIE przypierdoliłem... To były i są zawsze tak trudne chwile... ;)
Paczki z głów!

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Od jakiegoś czasu wybierałem się do szpitala, w którym miałem zabieg 9 lat temu, na nieistniejącym już oddziale, po ksero dokumentacji medycznej. Zszokowało mnie, że załatwiłem wszystko w ciągu jednej wizyty, w 20 minut :O

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Ajbanezy mnie się zaczynają podobać, nie wiem, może to przez ten gorąc?

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Od jakiegoś czasu wybierałem się do szpitala, w którym miałem zabieg 9 lat temu, na nieistniejącym już oddziale, po ksero dokumentacji medycznej. Zszokowało mnie, że załatwiłem wszystko w ciągu jednej wizyty, w 20 minut :O

Chwal się więcej! Wy ładni i piękni zawsze macie łatwiej w życiu... :(
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline vlamnick

• Gaduła
  • i am unable to can
Co do tego filmiku z Harlem Shake obrazem... To jest tradycja na Kaszubach, żadne obrazoburstwo. Chociaż walą mnie ogólnie te sprawy, fajnie czasami jest sobie wyjść na wioskę i popatrzeć jak tym szaleją, bo z mojej wioski robią to najlepiej. Normalnie do mam talent pasują jak ulał.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Nie wiem czy trollujesz czy mówisz serio.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Loth to jest prawda , okolice Kartuz, Żukowo, Wejherowo.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Źle mnie zrozumiałeś - wiem, że to tradycja. Ale chodzi mi o fakt, że dla niego to się nadaje do mam talent.

Abstrahując od tego, że uważam, że ta tradycja jest lekko mówiąc dziwna. I na pewno się wywodzi z libacji alkoholowych.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Online Pronounce

• Pr0
Serio Was to dziwi?
Przecież na wiejskich terenach jest trochę dziwnych tradycji. Tyle, że wszystkie są filmowane i nie wszystkie robią furorę w internecie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Źle mnie zrozumiałeś - wiem, że to tradycja. Ale chodzi mi o fakt, że dla niego to się nadaje do mam talent.

Abstrahując od tego, że uważam, że ta tradycja jest lekko mówiąc dziwna. I na pewno się wywodzi z libacji alkoholowych.

To tradycja pielgrzymkowa więc myślę ze wzięła sie z nudy i tzw zmeczeniowej głupawki. I piszę to serio. Tyle ile razy byłem na pielgrzymce zawsze było pod tym względem podobnie, głupawka dopadała każdego.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Serio Was to dziwi?
Przecież na wiejskich terenach jest trochę dziwnych tradycji. Tyle, że wszystkie są filmowane i nie wszystkie robią furorę w internecie.

Fakt, w moich okolicach tradycją był permanentny brak sztachet w płotach najbliższych remizie po każdej sobotniej zabawie.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Online Pronounce

• Pr0
Tzw. sztachoteka :) Przynajmniej u mnie na Podlasiu/Lubelszczyźnie ;)

bandit112

• Gość
http://www.sadistic.pl/uwaga-pirat-kilka-popisow-na-szosie-vt212832.htm

Według mnie nic nie zrobił i wszystkie manewry były bezpieczne, a debile mu prawo jazdy prawie odebrali (bez 4 pkt). Jebani służbiści do wszystkiego się przypierdolą, żeby tylko większe premie za notowania dostać. Nothing to do here, sweet home alabama.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Zjechał nie zjechał, musiał wyjechać poza swój pas i najechał na podwójną ciągłą, tyle. Nie bez powodu ta ciągła jest, a to że nic nie jechało to tylko szczęście, że nie było zagrożenia. Wcześniej z tego co widziałem wyprzedał tak, że tylko jak wrócił na swój pas to go minęli z na przeciwka. (o ile dobrze widzę) A 102km/h na zabudowanym? Wiocha parę domów na krzyż. Jak dzieciak wyskoczy, albo traktor wyjedzie to wyhamuje? Masz tu piękny wykres jaka jest droga hamowania.

Dalej twierdzisz, że takie wykroczenie to chuja tam i za dużo punktów? Za granicą by mu dojebali duuużo większy mandat i by się skończyło. Pytanie czemu zapierdalają? Bo mogą, bo nie boją się kary. Mieszkam tuż przy granicy. Pewien kawałek zaraz za przejściem po stronie Niemieckiej ma ograniczenie 30km/h, a troszkę dalej jest piękna równa i szeroka droga z ograniczeniem 50km/h. Kto tam dokładnie tyle jeździ nie przekraczając trochę dozwolonej prędkości? Tylko Polaczki bo boją się mandatów. U nas niestety to już nie działa.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/