Nie jeżdżę jak wariat, może tego zapomniałem dodać.
Nie wiem skąd biorę tyle cierpliwości do Ciebie, i w sumie to lupus ma racje ale niech tam. To ze twierdzisz, ze nie jezdzisz jak wariat, a dziwi Ciebie za co kolo dostał mandat, nie stawia Twego twierdzenia w pozytywnym świetle. Jak pewnie zaobserwowałeś, pkt widzenia większości zdecydowanie różni sie od Twego i to co Ty twierdzisz nie ma już zadnego znaczenia. Jeśli nie jezdzisz jak wariat, być może jesteś drogową cipą, która marzy o takich wyczynach jak ten kolo z filmiku. Sam nie wiem co jest bardziej niebezpieczne. Tzn wiem wolę na drodze spotkać kierowce jadącego bardziej agresywnie niż cipe, po agresywnym wiem czego mogę sie spodziewać, bedzie parł do przodu , cipa... tu jest zagadka, nigdy nie wiesz co zrobi, czy zahamuje czy skręci, czy ki chooi, generalnie spodziewaj sie niespodziewanego . Prawko mam od 81r , ( przyznaje sie mandaty głównie za predkość ) podobnie jak nikt przez wiele lat po ok 50 tys rocznie i schemat powtarza sie za każdym razem, cipa drogowa jest wiekszym zagrożeniem ale są granice agresywnej jazdy a taką granicą powinno być podwójna ciągła wyprzedzanie na pasach a za to to autentycznie chyba bym najchetniej sugerował odizolowanie od społeczeństwa. Moze dlatego ze pojazd zatrzymujący sie na przejsciu daje poczucie bezpieczeństwa przechodniowi tymczasem sa debile którzy taki samochód potrafią wyprzedzac, tak zginęła moja znajoma, jej szczatki zbierano w obrebie 100m samochod jechał tylko 80km/h .