Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1441080 razy)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Oczywiście że tak ale jak widać wszystko da się sprzedać o ile się to ciekawie zaprezentuje :)
Kampania na kickstarterze najlepiej to pokazuje - goal 30k $, 30 dni do końca i już zebrane 1,5 miljona dolków...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Badyl81

• Prawie użytkownik
  • Octy chlory
Oczywiście że tak ale jak widać wszystko da się sprzedać o ile się to ciekawie zaprezentuje :)
Kampania na kickstarterze najlepiej to pokazuje - goal 30k $, 30 dni do końca i już zebrane 1,5 miljona dolków...

Orzeszku!!! O_o

A mówią, że z gówna bata nie ukręcisz.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
traf tu do domu po pijaku
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
traf tu do domu po pijaku
Topologia owego osiedla zachęca do picia w domu :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Szokujące że sytuacja w kraju zmusza ludzi do takich desperackich zachowań, byle by się stamtąd wyrwać.
http://www.cda.pl/video/7293668/Emigrant-ukryty-w-zderzaku

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Odebrałem kompa z serwisu w Lublinie i chłopaki powiedzieli mi, że warszawska ekipa totalnie zjebała ostatnim razem jak grzebali przy biosie.
Wtyki powyrywane na chama, śruby w bebechach pogubione i ani śladu po konserwacji i czyszczeniu, które mieli zrobić. Jebać stolicę.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Odebrałem kompa z serwisu w Lublinie i chłopaki powiedzieli mi, że warszawska ekipa totalnie zjebała ostatnim razem jak grzebali przy biosie.
Wtyki powyrywane na chama, śruby w bebechach pogubione i ani śladu po konserwacji i czyszczeniu, które mieli zrobić. Jebać stolicę.
Taaa. Przypomina mi się jak kiedyś polazłem do graala po pamięć do lapka. A że miałem go przy sobie, to zapytałem ile se liczą za wymianę na miejscu. 2dychy. Chuj tam, niech zrobią. Zostawiłem, polazłem do banku, po 20 minutach wracam - wymienione. Jak po tygodniu stwierdziłem, że dorzucę sobie jeszcze jedną i sam wziąłem się za montaż: część zatrzasków od klapki powyłamywana. :facepalm: Nigdy kurwa więcej. Jebane szympansy z muzgiem orangutana. Zero poszanowania dla serwisowanego sprzętu.
synkopy to guwno

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Taaa. Przypomina mi się jak kiedyś polazłem do graala po pamięć do lapka. A że miałem go przy sobie, to zapytałem ile se liczą za wymianę na miejscu. 2dychy. Chuj tam, niech zrobią. Zostawiłem, polazłem do banku, po 20 minutach wracam - wymienione. Jak po tygodniu stwierdziłem, że dorzucę sobie jeszcze jedną i sam wziąłem się za montaż: część zatrzasków od klapki powyłamywana. :facepalm: Nigdy kurwa więcej. Jebane szympansy z muzgiem orangutana. Zero poszanowania dla serwisowanego sprzętu.

To mi sie przypomina jak wyglądało serwisowanie wioseł we wrocławskim Ragtime. Wymiana strun w warunkach do tego nieprzystosowanych - stół zajebany śmieciem, robota robiona na kolanach albo na taborecie. Jak zobaczyłem jak pracownicy potraktowali wiosło jednego dzieciaka to aż żal mi sie zrobiło. Gitara była co prawda tania, ale za wymianę strun przy stałym mostku krzyknęli sobie dwie dychy i nie dość że zrobili to źle (CAŁA struna była nawinięta na końcu, zwoje na siebie nachodziły, wyglądało jak gówno) to jeszcze gitara dorobiła sie kilu obić/rys bo spadła z tego taboreta.
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Z innej beczki - bardzo mocno mnie dziwi że ludzie pracujący na stanowiskach księgowych, urzędników agencji państwowych i paru innych, dla których podstawowym narzędziem pracy jest komputer, więc po prostu MUSZĄ znać jego obsługę, wydzwaniają do mnie z problemami na poziomie "jak wydrukować zdjęcie" :facepalm: Swoją drogą fajnie się tłumaczy komuś obsługę komputera przez telefon ;D

Sam uważam się za bardzo średniego komp-usera (tak gdzieś do poziomu wymiany podstawowych bebechów, instalacji i konfiguracji systemu + programów użytkowych różnej maści), ale bez przesady. Teraz właśnie wysłałem jednej z takich osób kilka zdjęć w ZIPie, i niestety się spodziewam że ich wypakowanie może przerosnąć możliwości umysłowe adresata i znowu będę miał "hotline"...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Zszokowało mnie, że ostatnio idąc z kobietą po galerii biegł przed nami jakiś mały dziecior i facet idący z naprzeciwka powiedział do nas "fajny mały". Nigdy nie miałem tak zszokowanej miny jak wtedy.

Offline Frantic

• Pr0
Może miałeś niezapięty rozporek?

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Gdyby ten bachor nie wbiegł mu wcześniej pod nogi mógłbym o tym pomyśleć.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Zszokowało mnie, że ostatnio idąc z kobietą po galerii biegł przed nami jakiś mały dziecior i facet idący z naprzeciwka powiedział do nas "fajny mały". Nigdy nie miałem tak zszokowanej miny jak wtedy.

Rzeczywiście dziwna sprawa, że mały dziecior szedł z kobietą i jednoczesnie biegł przed wami...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ewidentne znęcanie się nad zwierzętami, ale jest to najbardziej abstrakcyjny film jaki widziałem w internecie...
!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Zajebałbym skurwysynów tępym widelcem. Sam bym ich kurwa spakował do bagażnika... w Toyocie iQ.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Nawet nie kliknąłem bo wiem że by mnie krew zalała.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Zabijałbym. Po prostu.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Takiś litościwy?

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wybacz, ale nie rozumiem. I w sumie nie chcę.
EOT z mojej strony.

bandit112

• Gość
Poucinać kończyny nożykiem do ziemniaków i patrzeć z fajką i piwkiem w fotelu jak się wykrwawiają.

Offline Maciek

• Pr0
Bandit chyba pierwszy raz napisałeś coś z czym się zgadzam, Omlet Ciebie jak zazwyczaj popieram

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nie to, że jestem rasistą, ale 'brudniejsi' znów mi udowodnili, że mają po prostu najebane we łbie. Swoją drogą, zabijemy ostatnie zwierze, zetniemy ostatnie drzewo, wypijemy ostatni łyk czystej wody i wtedy uświadomimy sobie dopiero, że pieniędzy nie da się zjeść.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Biali niestety też mają. Ale nie mi z Tobą o tym dyskutować bo nie lubię tych tematów. Ale zgodzę się z tym że np. azjaci mają totalnie nasrane jeśli chodzi o traktowanie zwierząt.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Omlet - zwyczajnie uważam, że skurwysyn, który tak traktuje niewinne, bezbronne zwierzę nie zasługuje jedynie na śmierć. Niech się pomęczy. I tu przybijam piątkę banditowi.
Swoją drogą, dla mnie również jest to drażliwy temat, więc się z tej dyskusji wypisuję.