Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Jak to na Zachodzie jednak nie jest wcale tak fajnie, rozdział pierwszy: płać chuju za ratowanie Ci życia!
Znudził mi się lowtuning (aktualnie drop F) i wracam do D std, czasem do drop C spuszczę SpoilerA to wszystko dzięki kawałkowi, który wrzucił Aston parę postów wyżej!
Też mi. 30", nastrojone jak bas + standardowa szóstka gitarowa. Basy short-scale nie są takie najgorsze, a barytony szóstkowe 30" też, także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?
Dlatego najlepiej mieć dwa wiosła (jeśli się gra na 6stkach) - choćby paździerze, ale w każdej chwili bez większego kombinowania można przeskoczyć strojeniem o ileś tam tonów i spowrotem
Cytat: sylkis w 12 Cze, 2012, 23:14:43Dlatego najlepiej mieć dwa wiosła (jeśli się gra na 6stkach) - choćby paździerze, ale w każdej chwili bez większego kombinowania można przeskoczyć strojeniem o ileś tam tonów i spowrotem A jeszcze lepiej ustalić sobie jeden strój z przedziału od standard E do A i nie bawić siem w te pedalskie lowtuningi, bo to chuja daje
Cytat: mondomg w 12 Cze, 2012, 00:10:57(...)także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?Bo na jednym gryfie :/
(...)także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?
Oj tam, założyć odpowiedni set i idzie zagrać na tym wieśle i Meszugę i Karkas i Slejera i kowery Comy...
SpoilerMatko, jaki ja jestem żałosny.