Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1427415 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Szokłem na dwie rzeczy: zajebistość The Safety Fire i reakcje wiosła na absurdalną parność i wilgotność powietrza.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Jak to na Zachodzie jednak nie jest wcale tak fajnie, rozdział pierwszy: płać chuju za ratowanie Ci życia!
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jak to na Zachodzie jednak nie jest wcale tak fajnie, rozdział pierwszy: płać chuju za ratowanie Ci życia!

No tak, bo polaczek-biedaczek to dostanie za "darmo" termin na 2083r i się jeszcze będzie cieszył, że zaoszczędził.

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Współczucie! Masa znajomych kobiet ma ostatnio takie problemy, że tu trzeba ciachnąć, tam. Faceci to sobie żyją, żyją i nagle jeb! 50-parę lat...

Druga rzecz: każdy zna Angel of Death. Słyszałem to... kilkaset razy. I niedawno odpaliłem po raz kolejny. Solówki Hannemana (pierwsza, środkowa i ostatnia). To jest przecież faken sick!!! Pod względem muzycznym, emocji, brzmienia - każdym!!!...

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 10 Cze, 2012, 23:53:23 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline grz_ost

• Pr0
Wokal Nergala:  :)

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube

Fakt, że grają w E. Dodatkowo fajne wokale, trochę Gojiry słychać w tym. Chyba mam nowy zespół, choć nie do końca mój gatunek.

bandit112

• Gość
Dobre to :o Skąd można pobrać to i cała resztę?

e:

bardzo dobre.
« Ostatnia zmiana: 11 Cze, 2012, 00:46:16 wysłana przez bandit112 »

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Vicol miał rację, że następna płyta Obscure Sphinx zostanie wydana przez sejsmologów.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Też mi. 30", nastrojone jak bas + standardowa szóstka gitarowa. Basy short-scale nie są takie najgorsze, a barytony szóstkowe 30" też, także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Coś jak gitarobasy M. Rutheforda z Genesis tylko z jednym gryfem zamiast dwóch :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

bandit112

• Gość
Znudził mi się lowtuning (aktualnie drop F) i wracam do D std, czasem do drop C spuszczę :o

Spoiler

Offline sylkis

• Pr0
Znudził mi się lowtuning (aktualnie drop F) i wracam do D std, czasem do drop C spuszczę :o

Spoiler
Dlatego najlepiej mieć dwa wiosła (jeśli się gra na 6stkach) - choćby paździerze, ale w każdej chwili bez większego kombinowania można przeskoczyć strojeniem o ileś tam tonów i spowrotem :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
I można wziąć gz-s'owego barytona do tych niskich! ;)

Offline sylkis

• Pr0
Nie no wiadomo, że ten ewentualny paździerz to nie do low tuningów ;)
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
No wiadomo, ale kasa Panie, kasa :(

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Też mi. 30", nastrojone jak bas + standardowa szóstka gitarowa. Basy short-scale nie są takie najgorsze, a barytony szóstkowe 30" też, także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?

Bo na jednym gryfie :/. To już instrument do tego pojebanego tappingu jest a nie do grania jak ponbócek przykazał. No chyba, że grający ma akromegalię, to wtedy polecić można.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Dlatego najlepiej mieć dwa wiosła (jeśli się gra na 6stkach) - choćby paździerze, ale w każdej chwili bez większego kombinowania można przeskoczyć strojeniem o ileś tam tonów i spowrotem :P
A jeszcze lepiej ustalić sobie jeden strój z przedziału od standard E do A i nie bawić siem w te pedalskie lowtuningi, bo to chuja daje :P
synkopy to guwno

Offline sylkis

• Pr0
A jeszcze lepiej ustalić sobie jeden strój z przedziału od standard E do A i nie bawić siem w te pedalskie lowtuningi, bo to chuja daje :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
(...)także jaki problem mieć to w jednym instrumencie na jednym gryfie?
Bo na jednym gryfie :/
Właśnie - zdarzają się ludzie lubiący poskakać na scenie. Chyba jednak bym wolał mieć dwie gity.
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Oj tam, założyć odpowiedni set i idzie zagrać na tym wieśle i Meszugę i Karkas i Slejera i kowery Comy...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Oj tam, założyć odpowiedni set i idzie zagrać na tym wieśle i Meszugę i Karkas i Slejera i kowery Comy...

Wyjmować 8smom strune?
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
A czy ja mówię o Was? Mówię o sobie. Tak, mógłbym grać na dziesięciostrunowej gitarze równocześnie bas i gitarę, niekoniecznie tappingiem. I tak, nienawidzę flojdów i lubię stroić się do pizdis. I DAJE MI TO DUŻO.

Spoiler

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Spoiler
Spoiler
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.