Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1440995 razy)

Offline Rainmaker

• Nowy użytkownik
A po drugie - w zasadzie czego chcesz, żeby techniczny deathmetal leciał w eremef o 13.30?

Moze to tylko pedaliada dla niektorych, ale w polskich stacjach mozesz pomarzyc o Bring Me The Horizon (chyba ze Eska Rock?) a na BBC Radio 1 slyszalem dosyc czesto ok. 13:00 wlasnie, wsrod Philla Collinsa, Gossip, Taylor Swift i jeszcze innej zupelnie roznej muzyki, wiec mozna ;)

Offline sylkis

• Pr0
To po co wy słuchacie w ogóle radia, skoro wiadomo z góry że leci w nim chujnia? Mało macie gigabajtów empeczy z własnymi setami?
No właśnie nie słucham, a czasem bym nawet chciał. ;)
Gdzie Ty chodzisz, że poznajesz takich ludzi ?

Ludzi szukających muzyki samodzielnie, odkrywających nowe gatunki, wykonawców mógłbym policzyć chyba na palcach jednej ręki.
Hmm, wpierw gimnazjum, później liceum, teraz studia, praca itd...?
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Orange

• Gość
Z mojego otoczenia tylko tata słucha erefefe radia. Tak to wszyscy swoja muza, albo wybrane audycje trójki :D Ja nie słucham radia w ogóle, bo jestem drugim znanym mi przypadkiem, który słucha całych albumów. Nie potrafię po prostu zrobić sobie "składanki" z ulubionych utworów, bo traktuję albumy jako całość. Z tego względu radio mnie zwyczajnie denerwuje...

bandit112

• Gość
Nie potrafię po prostu zrobić sobie "składanki" z ulubionych utworów, bo traktuję albumy jako całość. Z tego względu radio mnie zwyczajnie denerwuje...

Ja mam tak samo, ale co zrobić, w aucie tylko kaseciak...

Offline sylkis

• Pr0
ale co zrobić, w aucie tylko kaseciak...
(\__/)    This is Bunny.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Żeby nie było , nic nie mam do tego gościa bo to zajebisty poeta i fachowiec .Ale dzisiejsze dzieciaki nie potrzebują poezji w tekście .

Ja potrzebuję. Czuję się z tym lepiej jak jest.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline thornado2

• Gaduła

Offline thornado2

• Gaduła
Po prostu musiałem się tym z kimś podzielić bardzo szybko, a to był pierwszy temat jaki był najbliżej mojego kursora. ;3

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Z podobnej beczki:

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/hello-kitty-symbolem-szatana-tak-twierdzi-ksiadz-z,1,5486211,region-wiadomosc.html

A myślałem że w kwestii klechistanu już nic mnie nie zdziwi. A jednak... ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A co mnie ostatnio zaszokowało? Sawicka wzięła 100 tys. zł łapówki, ale została uniewinniona i dostała jeszcze 500 tys. zł zadość uczynienia! :O
Rytualny ubój zwierząt został zalegalizowany. Nieważne, że w grudniu 2012 roku Trybunał Konstytucyjny zakazał takich praktyk.
Jutro UE będzie debatować nad 'listą nasion', które będzie można uprawiać. Wszystko co poza nią stanie się nielegalne, czyli niedługo pomidory, groszek i marchewka z działki mojej babci będą nielegalne, bo pochodzą z nasion nie zatwierdzonych przez ZSRE.

Niedługo na tym świecie nie będzie miejsca gdzie można normalnie żyć.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ludzie popadli w paranoje chcąc żyć bezpiecznie :/
i always go full retard

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
A co mnie ostatnio zaszokowało? Sawicka wzięła 100 tys. zł łapówki, ale została uniewinniona i dostała jeszcze 500 tys. zł zadość uczynienia! :O

I te 0,5mln PLN powinno w tej chwili być wypłacone z polisy OC urzędników którzy byli odpowiedzialni za cały jej proces a nie z kasy podatników

"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Zszokowało mnie, jak dobra jest ostatnia płytka Septic flesh. Po prostu mistrzostwo a to już prawie 2 lata od wydania a ja dopiero teraz to odkrywam.
No i za dwa tygodnie grają w wawie. Fakje.

Offline TheBlueNote_7

• Użytkownik
Zszokowała mje mordoksiążka :D

Znaleźliśmy basa z Katowic, i głównym naszym kontaktem jest fejsbuk. Jako że mam neta bezprzewodowego to transfer leci jak woda, i częściej go nie ma niż jest i fb ładuje się godzinę a chat czasem nawet cały dzień nie ogarnia, założyłę nam grupę co w razie jakichś istotnych spraw dam radę ogarnąc. Nazwałem to dla beki "Tajna pedalska grupa" a żeby było wiarygodnie dałem tęczę na znaczek :D :D :D

Dwa dni później wchodzę na fejsbuka i mam taki oto komunikat:

Usunęliśmy zamieszczone przez Ciebie treści:

Usunęliśmy następujące teści zamieszczone przez Ciebie lub na administrowanych przez Ciebie stronach, ponieważ naruszają one Oświadczenie dotyczące praw i obowiązków obowiązujące w serwisie Facebook:

grupa Tajna pedalska grupa
[/i]

Nietolerancja! >:(
« Ostatnia zmiana: 05 Maj, 2013, 19:01:16 wysłana przez TheBlueNote_7 »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Przez przypadek, przy pomocy szukajki, dotarłem w ciemne stare rejony forum. matkoboskaczęstocho wska jak tanio niektóre wiosła chodziły o.O Aż teraz nie do pomyślenia normalnie.

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.

Offline Pronounce

• Pr0
Wczoraj.
To, że zemdlałem na ulicy i obudziłem się w szpitalu (jazdę karetkę średnio pamiętam).

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
a czemu zemdlałeś już wiesz?
niefajna sprawa :/
i always go full retard

Offline Pronounce

• Pr0
Pytali się czy jadłem śniadanie, ponieważ miałem bardzo niski poziom cukru i czy w rodzinie były przypadki anemii.
W sumie faktycznie szybko wyszedłem z domu, jeszcze w dodatku było tak duszno-burzowo, chociaż z drugiej strony nigdy ni takiego mi się nie zdarzyło.
Miałem przy sobie portfel ze wszystkimi możliwymi istotnymi dokumentami, kartami, na szczęście nic nie zginęło :)

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Zszokowało mnie, jak dobra jest ostatnia płytka Septic flesh. Po prostu mistrzostwo a to już prawie 2 lata od wydania a ja dopiero teraz to odkrywam.
No i za dwa tygodnie grają w wawie. Fakje.

Ja w ogóle ich odkryłem ostatnio i dwie ostatnie płyty wyrywają mnie z kapci!

Offline sylkis

• Pr0
Co się w mieście dzieje. Mieszane uczucia i dlatego ten topik.

Z jednej strony nareszcie burza od kiedy się ciepło zrobiło i cieszy mnie to bardzo, bo powietrze zajebiste się zrobiło.

Ale z drugiej strony: u mnie co prawda "jedynie" tęgie urwanie chmury było, ale w większości miasta grad wielkości murmelek. Dziewczyna pisze, że u niej na ulicy można dosłownie brodzić w lodzie. Żeby było śmieszniej, to ponoć prawobrzeże i Gumieńce obeszły się na sucho, nawet kropla wody nie spadła...

A do tego jeszcze zjarał się Wydział Hodowli Zwierząt ZUTu. Ponoć egzotyczne ptaki itp. poratowali, ale zjarały się jakieś garaże i pszczoły jakiejś zajebistej odmiany...
« Ostatnia zmiana: 08 Maj, 2013, 22:30:22 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Uwaga, długi obrazek w spoilerze
Spoiler

Obviously trolling hard.
Jednak z miesiąca na miesiąc takich rzeczy zaczyna pojawiać się coraz więcej i jestem skłonny uwierzyć, że zbiera się coraz większa grupa bydła, nacjonalizmem usprawiedliwiająca własną agresję. Niestety na poważnie, a nie "dla beki", jak 3/4 rzeczy w internecie. W zestawieniu z obecnym na forum jakiś czas temu zdjęciem kinderskinheada, różnymi tego typu perełkami z internetów, rzucaniem cegłami na 11 listopada i ogólnymi tendencjami w tym kraju, zaczynam się zastanawiać, czy wyjście na ulicę za jakieś powiedzmy dwa lata nie będzie równoznaczne z walką o przetrwanie

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
że to Cię zszokowało? ;D

Offline Algiz

• Gaduła

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Gówniarzom już nie wystarczą pokemony, deskorolki, gry komputerowe. Ja Cię takie duperele interesują to jesteś frajer. Teraz młodzież na topie ma zajawkę na faszyzm.