Autor Wątek: Wasze ulubione trunki i inne pierdoły  (Przeczytany 76650 razy)

Offline Turgon

• Gaduła
Co do jedzenia, to mój gust jest bardzo prosty - preferowane na ostro ;D I nie "ostro" tylko OSTRO (np. pomysł pt. ostra pizza = za łagodna! trza dodać pepperonichino (te takie suszone papryczki) ale nie w wersji dla mięczaków, tylko trzeba zasypać całą pizzę:P) !
Po za tym lubię czekoladę i whisky ;D
Ssiecie.

Offline shitol

• Gaduła
Panowie
piwo NOTECKIE i jasne i ciemne

piwo ŁOMŻA niepasteryzowane

ehh napiłbym się teraz

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ja tez bym sie napil. U Ciebie czy u mnie?

Offline shitol

• Gaduła
:)

nie prowokuj

Offline blackdahlia

• Pr0
Musztarda rosyjska z kamisa. Ładuję do wszystkiego masakryczne ilości (jak coś to robię z tym świetną karkówkę-chętni? ;) )
Wasabi. Mógłbym chleb smarować.
Jalapeno - Zawsze w lodówce dwa słoiki - do spaghetti, do pizzy...do czego się da ;]

Okocim Palone
Red label (green jest ble)
Dobrze przyrządzone  Malibu. (oczywiście w moim wykonaniu zawiera wasabi :D :D )

Offline Wesoły Szatan

• Gaduła
Primator i Marcowe z Piwnicy świdnickiej we Wro, ale jak trzeba to każde inne piwo oprócz Lecha, Jack Daniels, Żołądkowa gorzka miętowa, z dań wszystko co ostre, plus pierogi ruskie ze smażoną cebulką, barszcz ukraiński i z botwinek w wykonaniu mojej mamy, z przypraw Pieprz Zielony, albo kolorowy (czarny też może być, z reguły kolorowy i czarny używam jako zamienniki zielonego, żeby się nie przejadł).

Offline blackdahlia

• Pr0
pierogi ruskie ze smażoną cebulką, barszcz ukraiński i z botwinek w wykonaniu mojej mamy, z przypraw Pieprz Zielony, albo kolorowy (czarny też może być, z reguły kolorowy i czarny używam jako zamienniki zielonego, żeby się nie przejadł).

TAK! To jest to ! Ale mi się pirogów zachciało...

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
pierogi ruskie ze smażoną cebulką, barszcz ukraiński i z botwinek w wykonaniu mojej mamy, z przypraw Pieprz Zielony, albo kolorowy (czarny też może być, z reguły kolorowy i czarny używam jako zamienniki zielonego, żeby się nie przejadł).

TAK! To jest to ! Ale mi się pirogów zachciało...
kurwa, a jak mi... :D
do widzenia.

Offline Turgon

• Gaduła
Jaką ja mam ochotę dziś na pierogi ze szpinakiem :D Oszzzzz!
Swoją drogą ze szlugów polubiłem Lucky Strike'i Czerwone ;)
Ssiecie.

Offline Frantic

• Pr0
Primator
Najlepsze piwo jakie w życiu piłem! Niestety u nas tylko w jednym pubie je mają, który aktualnie ma przerwę wakacyjną :D

Offline Rumak

• Pr0
Panowie
piwo NOTECKIE (...) i ciemne

+666 Stary!

Offline wuj Bat

• Pr0
Piwo w praskiej restauracji "U Fleku". Robią je, kude, od 1499r.! Specjalnie tam jechałem już 2 razy ;)

"Kaszebszczi mosdrech" czyli kaszubska musztarda z Dagomy Puck. Kto nie spróbował, ten nie zna życia ;) (właśnie wpieprzam z tym kanapersa :D). Zawsze jak widzę - kupuję! Wysyłam za pobraniem! ;)

W kategorii "inne pierdoły":
hej! Panowie, obczajcie to - chyba jednak do analu z założenia nie pasi, ale jeśli, z braku laku, dorwiecie jednak (z obrzydzeniem) jakąś biedną niewiastę - 2x więcej wrażeń gwarantowane! :P

« Ostatnia zmiana: 01 Wrz, 2010, 08:50:45 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!

Offline blackdahlia

• Pr0
Wiadomo, że chodzi  o musztardę i piwo :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Proponuję dla animuszu walnąć tego browca (strasznie daje w banię), po czym posmarować gumkie mosdrechem - i recepta na ostry sex gotowa! ;)
Paczki z głów!

Offline blackdahlia

• Pr0
Oczywiście gumkę smarujemy możdżerem ( :D ) z obu stron dla podwójnego efektu

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Musztarda rosyjska z kamisa. Ładuję do wszystkiego masakryczne ilości (jak coś to robię z tym świetną karkówkę-chętni? ;) )
Wasabi. Mógłbym chleb smarować.
Jalapeno - Zawsze w lodówce dwa słoiki - do spaghetti, do pizzy...do czego się da ;]

Okocim Palone
Red label (green jest ble)
Dobrze przyrządzone  Malibu. (oczywiście w moim wykonaniu zawiera wasabi :D :D )

Też tak żarłem dopóki przez łzy nie zacząłem odmawiać na kiblu koronki. Od tej pory basta!
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Wuju, Ty wariacie, to topik o napojach i jedzeniu. Chcesz powiedzieć, że chapiesz lancę? ;)

Offline blackdahlia

• Pr0
Aj tam aj tam. nigdy z tym raczej nie miałem problemów...raz jak mi znajomu turek do kebaba(tak jak poprosiłem) zmiksował jalapeno razem z pestkami. ale to był hardkor. nie wiedziałem gdzie mieszkam jak jadłem , a potem jak usuwałem resztki z organizmu

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Ostre to to jest:

Miałem to w wersji 2 milionów jednostek napierdalających (standardowe tabasco ma ok. 7000) a są ponoć bardziej ostre. Pół kropli do fasolki po bretońsku spowodowało u mnie niedowład centralnego systemu nerwowego.

Offline blackdahlia

• Pr0
Hmm...to już chyba dla mnie leTka przesada...ale cza spróbować :D

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Trochę tak, dość szybko wypala skórę przy kontakcie. Jak myłem naczynia wyglądałem jak ratownik z Czarnobyla. Oddałem to w tzw. pizdu maniakowi ostrej jazdy. Strach to w chacie trzymać.

Offline wuj Bat

• Pr0
Wuju, Ty wariacie, to topik o napojach i jedzeniu. Chcesz powiedzieć, że chapiesz lancę? ;)

Czasem... ;) Jeśli ktoś używa gumek - czy generalnie, czy z doskoku ;) - to chyba pierwsza nieprzereklamowana rzecz w moim (u)życiu.

A ten przypraw z foto ma jakąś nazwę? Strach do ręki nawet (specjalnie dla Ciebie) wziąść ;)
W sumie to granicą hałdkoła jest chyba tylko czyjaś śmierć... ;) Przecież są pojeby, które dla poczucia hałdkoła umawiają się specjalnie na sex z nosicielami HIV. Taka nowa rozrywka w zblazowanym i zepsutym świecie zachodu...
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
A ten przypraw z foto ma jakąś nazwę?

Blair's. Zresztą - ciekawostka: http://www.extremefood.com/shop/home.php?cat=7

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
To jeszcze nic, kiedys mieli w ofercie buteleczki z 1ml czystej kapsaicyny (16 000 000 jednostek napierdalających)- spożycie zapewne skończyłoby się zejściem a jak podejrzewam samo otwarcie bez kombinezonu do ochrony przeciwchemicznej do bezpiecznych nie należy.
http://www.extremefood.com/shop/product.php?productid=52&cat=3&page=1
« Ostatnia zmiana: 01 Wrz, 2010, 16:03:45 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!